Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 95 739
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 2 160
Показвам, но в скит текст, за да не ме наречете пак лошава жена.
Скрит текст:
Комшу, мекотели викаш, и аз такова не ям.

# 2 161
  • Euskal Herria
Еее, че добре се е ориентирала, какво... На Сиа песните ги бива, аз почти всичките й ги харесвам.

# 2 162
Сиа, Абба, сега любимата и е Never enough, ма на кой беше забравих. Не мога да кача клипче, да видите кво тегля яз🤭😂🎤🎤🎤🙃

# 2 163
Ако е Never enough на Таря, лично ще заведа малката певица на концерта ѝ.

# 2 164
  • София
Кло, и аз така - негърче ям , мекотели - тц.
Много добре изглежда сладкишът!

# 2 165
Що па да не разбера от общата вайбър група на малката, че имат четири домашни за понеделник. Едната от които - стихотворение. Съседите чак го научиха... ядосана съм, изморена съм, баба ми е с ковид в болница, мъжът ми се блъска сам на село... писна ми

# 2 166
  • София
Мързелота, много ти се е събрало! Гуш! Разбирам гнева ти. Моето диване също се опитва да крие за домашни, които не й се нравят.
Бързо да оздравява баба ти!

# 2 167
Бързо да се оправя баба ти, Мързелота.

Като беше в долните класове Нахалницата, ми беше писнало от тези стихотворения наизуст. Помня веднъж я изпращам до каратето и минувачите гледат следната картинка - момиченце в бяло кимоно върви по улицата и пелтечи: "Език свещен на моите деди..."

# 2 168
lollipop, благодарско за капките! Утре ще се чуя с ЛЛ, но идеята ми харесва. Жерязото много помага при такава състояния, а не бях чувала за тези капки. Сега пръскам сребърна вода с няколко капки клеева тинктура, много чай, вит. С и Д, ама нали говорихме за петък вечер...поне няма температура.
Мързелче, гуш!

# 2 169
Мързелотка, прегръдка и от мен. Бързо да оздравява баба ти.

Кло, разкошно е негърчето. Без бой си признавам, че такова чудо никога не съм правила.

Жакии, хич не се оплаквай. Пеят ти на ушенце, сипи си рдно аперолче и де наслаждавай Simple Smile

# 2 170
Мързи, стискам палци да се възстанови баба ти бързо и да няма усложнения. Hug

Това пък негърчето е най-простия сладкиш, няма какво да объркаш, освен да забравиш да разбиеш белтъците на сняг и бухнеш целите яйца в сместа.

# 2 171
  • Euskal Herria
Аз точно така го правя, без да деля жълтъци и белтъци. И всичко е само масло, без маргарин. Simple Smile
Мързелче, Hug.

# 2 172
Единственото нещо, заради което се купува маргарин в къщи е това нещо. Трябва да опитам веднъж и аз само с масло.

# 2 173
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
карамелке, не смея да питам за ухажора. Winkам ти си кажи и без питаж Simple Smile

# 2 174
  • Euskal Herria
А, то може и да не е ухажор, а някоя фенка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт