Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 95 736
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 2 145
Янче, може ли разяснения? Гледах в съобщенията, но не откривам опция блокирай.

# 2 146
  • София
Кло, показвай го негърчето. И аз искам да направя. Ама кога не знам.

# 2 147
Аз казах, че ще мързелуваме ама нямах точно това предвид Flushed Легнахме с малкия в три и ей сега се събудих...то тъмно, стреснах се, че е сутрин и не съм си пила тироксина...търся хапчета, гледам, че съм на дивана, а не в леглото, две минути не мога да взема решение какво се случва. Малчо напредна със сополите, не успях да ги пресека, та те така те! Много хубави кучета и коте видях, кекс и баници, не видях, не видях оммм... ние закусваме круши и чай, а кога и как ще спим пак, не е много ясно

# 2 148
Сирос,🤗
Само заради Пандето показвам това
Скрит текст:
Панирани сирене и кашкавал,с тази паста Патафри, която бях казала.Няма разтичане,но не е хрупкава

# 2 149
  • Euskal Herria
Карамелче, ето, дано се вижда:
Скрит текст:

Отваряш не "Съобщения" - иконата с писъмцето, а профила; настройки и избираш лични съобщения (на екрана на лаптопа са вляво:

В полето за търсене на потребител пишеш името на този, който искаш да блокираш. За да онагледя, използвах твоето. Като ти излезе, че е намерено, кликваш върху "Игнорирай" и след това долу "Запази". Дано съм обяснила разбрано.

# 2 150
Благодаря, Янче, направих го поне десет пъти, но в полето Списък с блокирани потребители, продължава да ми изписва -Нямате добавени потребители в списъка.

# 2 151
Край, припаднах глазогладна кома - от всичко, което показахте де пратите! Прозореца е отворен почти денонощно!
Аз след малко вадя от фурната мусаката и пъхам хляба да се пече. Пратих хлапето до магазина за кисело мляко, той се върна с кисело мляко 3 шоколада с ядки и стафиди, 2 шоколада милка някаква нова изгъзица пуканки с карамел/ми не е лош/, в момента го дегустирам и го поливам с водка с вкус на ябълка и два сникърса. направо ми излиза разоряващо и кантаростресиращо да го пратя до магазин.

# 2 152
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Salilinda, много е неприятно с тия сополи. Sad При моето спряха след антибиотични капки, защото станаха цветни, и спрей за нос Кависепт.
 Ако искаш, коментирай с педиатъра ви, какво му е мнението за този спрей.
 Иначе съм ползвала Мукоплант, разни хипертонични и изотонични спрейове за нос за детето.

# 2 153
  • Пловдив
Наспорт, че окъснях с виното! Simple Smile
Ся сядам и аз...пак се къпах, че след готвене и гладене бях вир-вода...
Няма нищо за гледане по тв-то, та си пуснахме концерт, ма няма да казвам на кой Joy

# 2 154
  • Euskal Herria
Карамел, грешката е моя. Като се избере потребителя и се натисне "Игнорирай", след това не е нужно да се натиска "Запази".

Сирос, пиша за баницата, макар че нямам точни грамажи на продуктите.
Скрит текст:
4 яйца
500 г кисело мляко
250 г сирене
500 г кори
чаена лъжичка сол
непълна чаена лъжичка сода бикарбонат
олио и масло - на вкус

Яйцата, млякото, солта, содата и олиото ги разбивам добре.
Сиренето го натрошавам.
В намазнена тава редувам 2 кори, наръсвам от сместа, отгоре сиренето. И така, докато свършат продуктите. В предпоследния слой кори слагам  и парченца масло. От яйчената смес се оставя, за да се залее отгоре баницата, да покрие добре.
След като се изпече, леко пръсвам вода отгоре и покривам с кърпа да се поохлади. За да омекне баницата. Ако обичате с хрупкава коричка, може да не се пръска с вода.
И обикновено след напръскването и охлаждането баницата спада, не е толкова надута, както когато е във фурната. Може да увеличите яйцата и млякото, ако прецените, че ще е малко сместа.

Аз ползвам йена глас тава  35х25 см.
Корите, които при нас продават, са в пакети х 250 г и вътре са 8-10 листа. Всяка кора почти наполовина сгъната ляга точно в тавата. Киселото мляко е в кофички х 125 г всяка. И обикновено колкото кофички мляко слагам, толкова и яйца (4 яйца, 4 кофички;  5 яйца, 5 кофички и пр.).

# 2 155
И аз имам съобщение на лични от келеш ли, келешка ли,.айде отиде в коша! Ако продължи, докладвам с копи пейст на началството!
Готвих язе кИфтета по чирпански, щях да правя нещо сладко, ма се зачетох в книжката и останах само с намерението 😀!Ма ша ида у комшуто да ме почерпи с негърче😀. Сещам се на времето, аз млада булка направих негърче и свекито каза, че било, цитирам-биволско л@@но!😀Много ме заболя! После й го върнах тъпкано!

# 2 156
Веселинкова, как ѝ го върна? Сиропира сладкиша с рициново масло и му сложи глазура от английска сол? Simple Smile

# 2 157
Мухахах, Уиш, голЕм номер, не, беше сготвила охлюви с ориз, казах й, че мекотели не ям😀. Разсърди се, ама заслужи си го😀! После ходихме на гости в една приятелка и хапнахме охлюви, БНД вика, че не ям мекотели, а приятелката ми - моите ги яде и си облизва пръстите! 😀

# 2 158
Янче, справих се, още веднъж благодаря Hug
Веселинче, така ме разхили Joy Аз веднъж пробвах да направя някакъв сладкиш и  ако някой бе нарекъл резултатът биволско л@@но, щеще да е изискан комплимент Stuck Out Tongue Winking Eye Изхвърлих го, естествено, но моите дълго ме поднасяха, че съм сътворила шедьовър и съм го изяла тайно  сама. И все още, видят ли ме да се мотая около печката, подхвърлят язвително - май, май пак ще сътворяваш тайната вечеря Satisfied

# 2 159
Съншайн, и аз исках да я питам Жака за боба. Да се явява на отчет.

До тук стигнах:)
Ами то в херметика всичко се слага наведнъж - лук, морков настърган, манатарка прясна или сушена, боб накиснат от снощи, с хвърлена първа вода. Червен пипер, малко пушен червен, джоджен. Всичко заливам да покрие и още 3-4 пръста. Затварям и като засъска 15 минути, това е!

Нахута същото само, че и къри задълже!
Месото ми е в буркани и го слагам след като отваря да клокне само.
Нахута стана уникално добре сварен!
Цената не ми харесва, но си струва тенЖурата, щото 10 г може да се ползва и нищо и няма.
Ся не знам на тая новата де, не е с друго затвряне, дано не се прецака нещо.

У нас лудница, певицата пее, ни пиЙм🤪 Ма само английски песни, хич не ни върви, не ще да изкара една народна поне:) Стигало и в улилище
И ся пее Сиа, а аз пиА🤭🤭😅😅😅

Общи условия

Активация на акаунт