Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 96 461
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 2 385
  • София
Това грозно време ми е любимото за четене на книжка под топлото одеало вкъщи и в компанията на чаша с димяща напитка.

# 2 386
  • Пловдив
Чакам лапето от плуване...Заваля. Изморено ми е.

# 2 387
  • Sofia
Детето освен сопол, се оплака, че я боли гърло. Погледнах го - червено цялото Cry Нещо и кашлица май се прокрадва. Направо ми иде да вия! 4 дена училище! Изобщо как ще я караме?!

# 2 388
  • София
Джун , бързо да оздравява!

# 2 389
June, да оздравява бързо детето! Лошо ми става и на мен, три дни градина, една седмица сополи Head Band Не ми се мисли... миналата година, след първото спиране на училищата и градините, като ги пуснаха изкара месец и половина без проблем, но родитерите бяха стреснати и по-отговорни, контрола беше по-голям и не пускаха болни деца. Сега пак си я подкараха постарому Sad
И аз бях работна днес, иначе баш си е за диван и книжка това време. Изчистих хладилника с едно голямо гюведже в тавичка и докато чакам да се изпече пия бира. Наздраве!

# 2 390
  • София
Мислите, че знаете как се яде доматена супа? Нищо не знаете. Първо се обира фидето. По възможност по едно фиденце в лъжица. После доматите и лука като продължавате да спазвате принципа по едно в лъжица. За финал оставяте течната част.
Няма да казвам колко време отнема този метод, защото времето не е от значение. Моята щерка живее в безвремие. Въпрос на житейска философия.
Аз наблюдавам и казвам ом, защото ми е важно, че поне яде нещо готвено.

# 2 391
Юнче, да оздравява дечко!
Как ще я караме... скоро ДО и ХО. Харесва ни, не харесва, туй то.

Ще се разпиша след днешния ден така 🤕🤕🤕

# 2 392
Добре, че днес купихме затворени обувки на малката. С този дъжд навън, вадя якетата за утре. Цял ден ми е хладно, явно има защо.

# 2 393
  • Пловдив
Кло пропусна, ама аз напомням за включ на алармата! Wink

Джун, да минава!

Сиросче, па що ДО...? Имаш инфо от нейде ли?

# 2 394
# 2 395
Кло пропусна, ама аз напомням за включ на алармата! Wink

Джун, да минава!

Сиросче, па що ДО...? Имаш инфо от нейде ли?

Айде не ДО, че толко не мога да пия🙄😅

# 2 396
  • Пловдив
Абеее...за моженето ще, ама не е здравословно ич Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 397
Веднага я включвам, добре, че напомни. Благодаря. Аз няма да закъснея за работа, но дЯтито би пропуснало първия час. Дано не забравя утре сутринта да ѝ търся загубения суичър при охраната. Към края на учебната година се събират купища със забранени от децата връхни дрехи.

# 2 398
Аз като имам три аларми, дали ги чух днес? Добре, че дребната се събуди в последната секунда и хванаха училищния автобус на магия.

Никакво ДО! Тези деца ще ги отърват съвсем, няма да се съвземат след още едно ДО Scream

# 2 399
За дечицата не знам, но аз няма да мога да преживея още едно ДО. Особено, ако в същото време съм на работа и трябва да бъда магьосница от разстояние.

Компютърът се ъпдейтвал, закъснявала за час, интернетът забивал, токът спрял за две минути и рутерът не тръгвал сам. Ей такива дребни нещица.

Общи условия

Активация на акаунт