Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 638
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 2 745
Аууу, Ули, много искам сув бе! Ма какъв, кво да гледам не знам.

Сирос, честити да сте с твоето момче, са се любите и галите, до край! На една възглавница да заспивате! Да се смеете и да си вярвате! 🥰❤😻

# 2 746
Жаки, ако беше казала преди да си вземеш новата тенджера под налягане, щях да те агитирам да си вземеш инстант пот, новият модел има и су вид.
Иначе може да погледнеш анова нано за отделен.

# 2 747
Какво е су вид? Rolling Eyes

# 2 748
Елифче, метод за готвене във вакуум, във вода, на определена температура, която се запазва постоянна за цялото време. И после се завършва набързо на по-висока температура за кратко.

# 2 749
  • София
Енито де е, бре? Последно май писа, че Синеочето е болно. Дано всичко е наред и просто да си почива от форума!

# 2 750
Ули, дай линк към инста пота, мОйе Дядо Коледа да ми донесе😂🤪 Мн обимам тенЖуре да имам бе😂🤭🙃

# 2 751
Да,и на мен ми прави впечатление,че Ени се губи.Като е на център,ще се появи 🤗
Бърд,това от параклиса под Асеновата ли е?Имахме си нещо като традиция,преди нова година да ходим там,чудно е за снимки.
И следобед доста поскитахме.До близък манастир бяхме,лудо бягане и бране на тревички падна.После традиционното посещение на роднини,и то наближи време за сънчо.От преумора и превъзбуда трудно заспа.Дано поне ноща е спокойна.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 21:48 от Ренко

# 2 752
  • Пловдив
Обичаш щот имаш де да ги прибираш Wink

Аз искам нещо дет за замести фурната, ама и да запича.

# 2 753
  • София
Видях Бузанчо-Сладуранчо ! 😍 Този път не изпуснах, даже първа го видях, фук-фук!

# 2 754
Мисти, и за теб има модел, бре Simple Smile

Жаки, не помня имаш ли еър фрайър, върти ми се из главата, че имаш, затова ти пускам модела, който не е в съчетание с еър фрайър и запичащ капак (него на Мисти ще го пусна Simple Smile ). Честно, тази тенджера е най-използваният уред у дома, носим си го с нас почти навсякъде. Всичко готвя вътре, то няма какво да ти го хваля, ти си готвиш под налягане. Тук плюсът е, че пускаш и го забравяш или излизаш Simple Smile
https://instantpot.bg/produkt/duo-evo-plus/

# 2 755
И при нас нямат стол и топла храна, освен някои специални 7-8 дни, в които идват кетъринг фирми и поръчваме обяд.

Тук 8 години всеки ден приготвям кутия с обяд и две междинни закуски за училище.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 23:02 от Анонимен

# 2 756
  • Пловдив
Кое е за мен...? Simple Smile
Ули, ти в Бг ли си? Май съм изпуснала тва инфо.

# 2 757
Мисти, пропуснала съм линк да сложа, този е 2 в 1, под налягане с еър фрайър, ама идва скъп доста. Има и по-евтин модел, малко по-евтин, де
https://instantpot.bg/produkt/instant-pot-pro-crisp-air-fryer/

Но ако не търсиш под налягане функция, еър фрайът би ти вършиш добра работа да замени фурната. Аз дълго се колебах за него, но лятото реших да рискувам и много го ползвам също
https://instantpot.bg/produkt/instant-vortex-plus/

Да, в Бг съм. И нямам никаква връзка с инстант пот фирмата Blush

# 2 758
Елифче, метод за готвене във вакуум, във вода, на определена температура, която се запазва постоянна за цялото време. И после се завършва набързо на по-висока температура за кратко.
Уау! Много сложно, бре. Тъкмо смятах вече, че съм на "ти" с кулинарията и хоп! изненада 🤭

# 2 759
Имам еърфрай че как😂😅
Но в интерес на истината не го ползваме особено много, готвим основно в тенджерата под налагане и в крок пота. Щото мойте обичат манджа, така сухо само месо не предпочитат. Ако е месо искат със зеле, с ориз, с грах, с нахут, бв лъжица да игаре: Фрайера само за кюфтета, наденички и скумрия ползвам. Картофи пържени ня ядем, а зеленчука нещо не го уцелвам. Патладжан ще пробвам цял да видим.
Това дето показа много хубаво, ша пиша на дядо Коледа😂🤭

Общи условия

Активация на акаунт