Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 623
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 2 760
Така. Да ви изяснЪ един слабо познат постулат от вселенските закони - сювсем спокойно може да не се глади...       /туй за Мистичето/. Въпрос на центрофуга и простиране. И малко мания де ... Stuck Out Tongue Closed Eyes Stuck Out Tongue

Утре ше карам мойто рендаче на доктор. Положението в момента е ... майката си трака... ма баш... на първа и втора трака, на четвърта и пета вие... найте ли как са кара на трета по Околовръстното... кой знай колко попържни съм отнесла... Ако днес към 13-14 часа някой е бил в задръстване, да знае - аз съм причината Satisfied А па утре сутрин в най-.голямото движение как ше я карам на трета до Труд /щото автодоктора ни е там/ - не ми се мислиииии...
И още неща исках да казУвам, ма забрайх.

# 2 761
Казвала ли съм ви ,че имам едно любимо кътче тук на острова, където времето спира и спокойствие обзема всяка частица от душата ми? Е,две такива места са,но това ми е по-любимото днес (ФБ ми го напомни днес и ме пренесе там за мъничко отново)

# 2 762
Сиси, завид! Искам да жУвея и аз на такъв остров❤
Някой ден след 10 г като изучим и последното чаве може би:)

# 2 763
Ренко, да, точно оттам. Аз рядко слизам до там, особено пък в почивни дни. Зимата пък никога не съм ходила там.
Май е имало снимка, пропуснала съм я.
И аз забелязах липсата на Ени, да се връща бързичко, защото липсва.
В леглото съм вече аз, пропуснах спорта тази вечер, направо срамота. Тъкмо бях навлязла два дни в спортен ритъм с чаша и бутилка. Пфуу да му се не види и утрешния понеделник.

# 2 764
Сисуне, Матала? 
Скоро, скоро, идааааа.

# 2 765
Сисуне, Матала? 
Скоро, скоро, идааааа.
Лутро,Сфакя! Матала е другото 🥰

# 2 766
Сисуне, Матала? 
Скоро, скоро, идааааа.
Лутро,Сфакя! Матала е другото 🥰
значи около. Бива. Heart

# 2 767
На мен пък ми хареса гръЧката мачка.

Сетих се кво щях още да кажа - за зайците. Не знам хората отде ги вземат,  ма МГБЛ /да се чете Моят Голям Бял Ловец/ ми ги носи блъснати при нощните пътувания. Големи диви зайци, както си кара, му изскачат пред колата... и той ги удря, щото няма време за реакция... ми вкусни са... ама го гоня на село да си ги корми, дере и чисти. Че и да си ги готви там. Веднъж и фазан беше нацелил. И той не беше лош...

# 2 768
Минавам само да ви кажа Гутен сабахлен у понеделник и да пожелая успешна нова седмица!
Мързелинчее, я мини да ме земеш за Труд, че не ми се тъпче в интимна обстановка в маршрутка! 😀
Лек и спорен ден на всички!

# 2 769
Добро утро!

Кафе в тънкостенна чаша, за ценители. Успешна нова седмица на всички.

# 2 770
  • Пловдив
Добро и от мен!

# 2 771
  • Somewhere in the World
Добро утро - хайде , мацки да ни е хубава и успешна седмицата Simple Smile
Аз спрях кафето вече втора седмица съм на чай сутрин...
Болните да оздравяват, и дано Ени, Кро и Търти са добре.

# 2 772
  • София
Аз обожавам чай. Купувам едни насипни и си правя смески.

# 2 773
Тук съм,чета ви,но нищо няма за писане.
Синеочка се оправя,но още ден-два ще я оставя,да мине кашлицата. Пази си храчките,да не остане без тях. 🤭
Друго нищо няма при нас.
Хубава седмица! 🌞

# 2 774
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
добрЮтро!
при нас работата е като при трънски майстор: "а-а и ъ-ъ!"

настроих се психически за обиколка по магазините и бам! трябва да чакам техници и доставчици до кой знае кога.

Скрит текст:
Така. Да ви изяснЪ един слабо познат постулат от вселенските закони - сювсем спокойно може да не се глади...       /туй за Мистичето/. Въпрос на центрофуга и простиране. И малко мания де ... Stuck Out Tongue Closed Eyes Stuck Out Tongue

Утре ше карам мойто рендаче на доктор. Положението в момента е ... майката си трака... ма баш...
Скрит текст:
на първа и втора трака, на четвърта и пета вие... найте ли как са кара на трета по Околовръстното... кой знай колко попържни съм отнесла... Ако днес към 13-14 часа някой е бил в задръстване, да знае - аз съм причината Satisfied А па утре сутрин в най-.голямото движение как ше я карам на трета до Труд /щото автодоктора ни е там/ - не ми се мислиииии...
И още неща исках да казУвам, ма забрайх.

бракята сръбе са го казали: ауто со борче, со мачка и со п..чка - не радимо!" Wink

днес прочетох, че гърците са наложили забрани за туристи от Египет.
доволна съм Wink уцелили сме момента миналата седмица значи.

Общи условия

Активация на акаунт