Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 508
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 2 790
  • София
Мистик, през около 3 месеца са ваканциите. Нищо ненормално не виждам. Само дето времето тече по-бързо, отколкото ни се иска. И на мен ми се струва, че вчера замина Добри, ама не.

# 2 791
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз пък не разбрах кого попитаха и се зачудих за какви ваканции си думате. Simple Smile
то пък било към мен.

да изясня - първата ваканция за годината е октомври. води се "ваканция в средата на срока".
а в Атина бяхме за един ден, по друга причина. Wink визата е дългосрочна, но изискването е на 30 дена да излезеш и пак да влезеш в страната. затова са тия гимнастики с търсене на място, където ще ни приемат, където можем да стигнем и да се върнем в срока на ковид теста и... така де, разбрахте ме.

# 2 792
  • sf
Пералнята ми умря. 😖

# 2 793
имаш ли си майстор?
моят не е в страната. Sad

# 2 794
  • sf
Тя е много стара, вече правена. Ще взимам нова, само не знам каква. И като се сетя каква е хамалогия по махането и слагането, зле ми става отсега.

# 2 795
гледай да има по-дълга гаранция. другото е на късмет.
в някоя от веригите имаше с монтаж и изнасяне на старата, няма ли да ти свърши работа?

# 2 796
  • Пловдив
Не съм казала, че има нещо ненормално във вакацията Simple Smile Просто исках да разбера какво и как, та да сравня с нас.

Донсита, не взимай скъпа...а ако имаш вариант и втора употреба, още по-добре. Аз бях много доволна от моите. Купих нова единствено заради сушилнята, коята ползвам само зимъска....и както разбрахте много мачка и гладя Satisfied

# 2 797
Донси, съчувствам. Аз използвам пералня, сушилня и съдомиална втора ръка, доволна съм.
Радвам се, че гръцките момичета са добре. Аз много се страхувам от земетресения, при последното изкарах няколко безсънни нощи от страх.
Още нещо щях да казвам, ама забравих какво. Умиргам за кафе.

# 2 798
Ахой. Закарах рендака до Труд, ма периперии да видите...зверско неистово непрекъснато тракане на първа и втора,  а сутринта в периода 8-9,30 в тукашните задръствания само на тия две скорости се кара. Всички около мен ни оглеждат, няколко чичовци и дядовци даже ми казаха, че много ми тракала колата и съм била за ремонт, сякаш аз не знам и не чувам и щом съм жена, съм тъпо парче /не че не съм понякога де, ма тва отделен въпрос/.
И понеже за Труд се ходи по Карловско шосе, а на мене това ми е най-малко познатият изход от града, естествено се обърках и омотах от нерви и тръгнах да излизам по Васил Априлов. Навреме се усетих де, та се връщах, та пак излизах... и сичкото тва съпроводено с тракане!!!! Да не говорим как карах по Карловско шосе на трета с 50, щот на четвърта и пета, нали помните кво прави - виееее... колко клаксони и псувни отнесох... Връчих я на майстора и се наврях в маршрутката наобратно. Мили родни маршрутки, не помня откога не съм пътувала с тях...

# 2 799
Донси, един съвет от мен. Вземи пералня от магазин / сайт, който продава уреди с транспортен дефект. Така можеш да купиш наистина добра марка на цената на куче марка.

# 2 800
Много съм ядосана. Тия от телк са....
На коя дата според вас, трябва да се явим?

И за първи път ми искат консултация с детски психиатър. Малоумници Triumph Диагнозата му не налага такава консултация.

# 2 801
  • Sofia
Сирос, според мен е 26.10
Страшни паразити са тия от ТЕЛК. Една от най-безсмислените структури. Мен ме освидетелстват интернист, очен и педиатър. Голям смях пада с тях всеки път. А секретарката им - майкоу, като от някой филм е, толкова нереално проста и със самочувствие.
Утре съм на пср. Антигенът е отрицателен, обаче не ми харесва как се чувствам. ЛЛ реагира некадърно, както винаги, но мен това даже не може да ме ядоса.

# 2 802
Юнче, педиатър!? Да оздравяваш!
Най - тъпото е, че го преглеждат невролози и неврохирурзи, а тоя или тая иска психиатър само. Пълно безумие.

# 2 803
И аз го разчитам като 26.10. Здрави нерви и търпение ти пожелавам.
Скрит текст:
Майка ми на едно от последните явявания я попитали сигурна ли е, че й е отрязана гърдата и я карали да се съблича, за да доказва. Интересно какво щеше да се случи, ако имаше реконструкция.
Ооооом. Имах уговорен ангажимент днес за 17 часа, след дълго мрънкане и увещаване да стане както те искат. В крайна сметка се разбрахме да се случат нещата както на тях им е удобно и познайте: забравили. Не можело ли утре? Не, не може. Аман от безотговорни хора.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 17:22 от Birdflower

# 2 804
Я е 10 цифрата на месеца, я е 11…Ужасни са тия хора. И какво значи по дяволите “Явете се изкъпан и преоблечен”?!? Я сиктир, бе, нещастници.

Общи условия

Активация на акаунт