Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 498
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 2 880
Ени, здрав да е ТУН(твоят убавец недовършен 😁),да си ви гледа и по-малко да мрънколясва!

# 2 881
Съгласна с Попи - личните разговори би трябвало да си останат такива.

Къде изчезнаха всички? Спортувате ли, спите ли, що правите?
Сис, гледах репортаж от вашия остров, много страшно. Дано нощта е спокойна.

Аз се мъча да доработвам, но нетът се мотка и ме изнервя. Хапва ми се нещо шоколадово, но нямам нищо под ръка. Няма да откажа и от тортата на Ени Simple Smile

# 2 882
Аз ви чета.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 22:04 от Анонимен

# 2 883
Мързи ме ... и ми е никакво, а трябваше мусака да готвя ...
====
По повод доброто - искано или непоискано. Народът е казал - Направи добро, пък го хвърли в морето. Ако рибите не видят, Господ ще види. Така че, Вивиана, не съжалявай за доброто, но и не искай твоето добро непременно да е добро за друг. И да, личните затова се казват лични - не е етично да се изнася от там информация.

# 2 884
Доброто е в нечия глава. Какво певсиониране, та детето ми няма 15. Казус на Сирос също е в нечия глава. Измрънках за поредната простотия. Ни клиничен психолог, ни психиатър имат компетенцията да определят диагнозата на детето ми.
Вивиана Енева, ще пропусна обяснителния режим. Моля, пропускайте ми постовете.

Другарки, Kissing Heart

# 2 885
  • Пловдив
Това щях вчера да го поствам, ама.. Simple Smile
Има моменти, в които започваш новата седмица с „мрън, мрън, пак е понеделник“. А има и други, в които приемаш новото начало така, сякаш животът ти е поднесъл бутилка хубаво вино, а ти бързаш, бързаш да я пресушиш до последната капка, да усетиш всеки аромат, да запомниш всяка нотка, да почувстваш всяка глътка…
Помнѝ вторите моменти. Търси в тях какво е онова, което те кара да възприемаш живота по ТОЗИ начин. И го пресъздавай.

# 2 886
Ние хапнахме,пийнахме,ама рожденика е първа смяна утре и приключваме. Торта изядохме две парчета,така че който иска,казах да идва! 😁
Благодаря още веднъж за пожеланията.
Исках да ви черпя с питката,ама ми била голяма снимката. И форума е с вас. 😆

# 2 887
Тук закъснях, но едно друго тайно местенце видях тортата. Искам и аааз!

Ени, да ти е жив и здрав ТМ, да те слуша и да задоволява всички капризи на двете хубавици в къщи.

# 2 888
  • Euskal Herria
Добър вечер, общество!

# 2 889
Ени, жив и здрав да ти е мъжът, много да се обичате и все ръка за ръка да сте!
Торта не видях, но вярвам че е била топ:)
Отатък се убиха за вкусни манЖи да пишат, а аз реших малко да се прочистя и да почина от рЪна:)
Тиква ядох печена, без захар, ма хубава се улучи.
Много обичам печени дюли с кокосово масло и канела. Понякога топя половината парченце в черен шоколад, става майка плаче.
Праз ми се яде със свинско! Или с пиле и сметана, ще готвя, като изядат патладжаните.

# 2 890
Ммм, тиква, печена без захар, но после с малко синьо сиренце. Ммммм!

# 2 891
Може ли по - подробно за печената тиква без захар? От сорта на тиквата до градусите на фурната. Ако не може подробно, пишете ме първа гостенка.

# 2 892
И аз не слагам захар. Накрая само лъжичка мед!

# 2 893
Сирос, на късмет е с тиквата. Или цигулка, по възможност от село, а не от хипермаркет, или хокайдо (това няма как да е от село) мушвам във фурната без вода, без нищо. Само на хартия за печене. Като стане готова, поръсвам със синьо сирене и нападам. Може и с други любими сирена. Това даже не е рецепта, а извращение, но много вкусно извращение. За градусите - 180-200.

# 2 894
Ени, празника ви е свършил, ама аз все пак да ви честитя... Торта не видях, също така не хапнах, ама за догодина се надявам да се уредя Blush
Да се поФаля - мина ми одита, а одиторката беше сладурана. Предишни години идваше един енергиен вампир, който ме разболяваше за 3 дни....
Да се оплача - утре ще вали...

Общи условия

Активация на акаунт