Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

  • 93 599
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 2 895
  • Мнения: 16 318
Ясно. Не искаш гости Stuck Out Tongue Winking Eye
Шегувам се.
Ще пробвам само с хартия. Винаги сипвам вода и захар, но аз харесвам свинските тикви и тези дебелите.  Цигулката не долюбвам. Като талашит ми е.
Герата, и днес вали Simple Smile Сега също.

# 2 896
  • France
  • Мнения: 15 860
В стаята ми мирише на цигари. Блякс Confounded
Яде ми се торта дипломат.
Искам да отида на курс да се науча да се гримирам и да знам кои цветове ми ходят. Проверих в нета и цените са убийствени. Ще си ходя грозна и смотана.
Момичета Kissing Heart

# 2 897
  • Мнения: X
Сирос, сигурна ли си, че цигулка имаш предвид? Хубавата цигулка от село е сладка като мед и няма нужда от захар. Я нарами една бутилка червено и малко миризливо сирене и идвай на тиква! Ще познаеш шатото по табелата "Душко Добродушков".

# 2 898
  • Мнения: 16 318
Сирос, сигурна ли си, че цигулка имаш предвид? Хубавата цигулка от село е сладка като мед и няма нужда от захар. Я нарами една бутилка червено и малко миризливо сирене и идвай на тиква! Ще познаеш шатото по табелата "Душко Добродушков".
сигурна съм. Цигулката ми е талашит, ама ако някой я приготви, кусури няма да намеря. Сирене има,  ще стане и виното... записах адреса!

# 2 899
  • Мнения: 6 880
Личните са лични, щото са лични- изказах се. Сирос 🤗

Опитвам се да си спомня някои неща от днешния ден преди 13 години и срам не срам... си спомням само дълбокия сън, с който проспах почти целия ден.. толкова съм била изморена и изтощена от всичкото..

Спортувам аз. Някой тряя поддържа формата. Поводи има.. няма да загубя формата.
Лекичка на вас!

# 2 900
  • Мнения: 15 233
Тикви сорт Матилда от Кауфланд взимам по принцип, все са били сладки. Сегашната е селска, подарък направо мед е! Режа, на едро и пека да стане леко кафевичка, на 200 гр пека.
Аз я ям или с кокосо малсо малко или с тахан мажа. Или я мачкам с канела и орехи ммммм!
На Жаки често правя “ шоколад” тиква, малко мед, какао, лъжица маскарпоне висичко в Нутрибулета.
Башка накисвам във водичка лъжица чиа да стане на желе и бъркам висчко, става страхотно шоко кремче. Може с орехи да гарнираш.
Може със заквасена сметана вместо маскрпоне.
Питателно и здравословно😻
За още кОлинарни съвети мА следвайте🤭🤭😂😂😂😂😂

# 2 901
  • Мнения: 1 966
Фил, хубава си.
Аз за 52 години постигнах великото изкуство да си слагам спирала за известно време, ама и с това вече не ми се занимава. Нито червило, нито грим, а вече и нокти за маникюр нямам... А преди поне нокти имах!
Абееее... не си грозна, щото тая длъжност аз съм я заела. И даже не ми пука Joy

# 2 902
  • Fairbanks, Alaska
  • Мнения: 2 520
В стаята ми мирише на цигари. Блякс Confounded
Яде ми се торта дипломат.
Искам да отида на курс да се науча да се гримирам и да знам кои цветове ми ходят. Проверих в нета и цените са убийствени. Ще си ходя грозна и смотана.
Момичета Kissing Heart
Винаги съм се чудил защо голяма част от жените подценяват визията си и считат, че не са красиви, а в действителност са хубавки.

# 2 903
  • Мнения: 13 377
Сирос, при тиквите сладостта е на късмет. Сладките сортове са сивите, цигулките и матилдата от лесно достъпните. Обаче няма как да го познаеш, чак като я опиташ Simple Smile
Режеш на парчета, в тавата върху хартия за печен и на високи градуси докато ти хареса на загар Simple Smile аз ги обичам по-препечени. Времето зависи от дебелината. И се подготви, че тавата после си иска миене Simple Smile

Ако търсиш сладки тикви, Хокайдото не е твоят сорт. То е подходящо за супа и в солен вид, например печено с кимион, сол и черен пипер или в тиган с масло. На мен ми е от любимите сортове, но за десерт по-добри са другите видове.

# 2 904
  • София
  • Мнения: 19 283
Ти пък Фил, Сисун ще те научида се гримираш.

# 2 905
  • Мнения: 14 179
Добро утро в сряда, когато никой не сяда!

# 2 906
  • Мнения: 11 749
Сирос, при тиквите сладостта е на късмет. Сладките сортове са сивите, цигулките и матилдата от лесно достъпните. Обаче няма как да го познаеш, чак като я опиташ Simple Smile
Режеш на парчета, в тавата върху хартия за печен и на високи градуси докато ти хареса на загар Simple Smile аз ги обичам по-препечени. Времето зависи от дебелината. И се подготви, че тавата после си иска миене Simple Smile

Ако търсиш сладки тикви, Хокайдото не е твоят сорт. То е подходящо за супа и в солен вид, например печено с кимион, сол и черен пипер или в тиган с масло. На мен ми е от любимите сортове, но за десерт по-добри са другите видове.
Ули, имаш ли изпитана рецепта за солена тиква? Яла съм преди години, облизах си пръстите. И баш цигулка.
Сисун може от време на време да ни дава по някой и друг урок по разкрасяване 🙂 Ако има и друга специалистка в темата, да свирка.
Благодаря, Кло, за кафето. Пийвам и от моето и междувременно готвя. Мусаката. Дето вчера й беше времето. Не правете като мен. Не отлагайте днешната работа за утре, ако можете да я свършите другиден 🤣

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 07:31 от Eliff

# 2 907
  • Мнения: 13 377
Хайде сега добро утро Simple Smile

Мерси за кафето, само да хапна нещо и ще се възползвам Grinning

Елифче, при мен най-често единствено в начина на рязане е разликата при сладко и солено за тиквата. За солено я режа малко по-внимателно и оформено Simple Smile, ако е цигулка кръглата, плътна част на колелца, долната на лентички. Намазваш с четка с мазнина, масло, зехтин, поръсваш с подправките, посоляваш и печеш.
Хокайдото режа на лентички, то е по-тънко, него и в тиган с масло го задушавам, тогава даже на кубчета нарязано, пак с подправки. Без вода.

Помня преди години ще правя на нашите супа от тиква, ама тогава само цигулки и сиви, вземам аз една цигулка, сътворявам супата. Те милите ядат, какво да правят, ама ги гледам, че едвам преглъщат Simple Smile а тя една сладка цигулка се паднала, с половин уста ми казват, че те така сладка супа не били свикнали да хапват Simple Smile

На есента само заради тиквите й се радвам Simple Smile

# 2 908
  • Мнения: 11 749
Ули, Hug
Непременно ще си сготвя по твоите рецепти.  Аз също съм тикволюбител, солена засега тиквата я правя само на крем-супа.
Есента я обичам заради изобилието от плодове и зеленчуци.

# 2 909
  • Мнения: 16 318
Есенните пазари са най - хубави.
Елифко, кажи за крем супата. Правих веднъж по рецепта от нета, ама нещо не я харесах. Странно, ме детето я яде.
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт