Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 690
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 2 910
  • Пловдив
Добро да е!

Аз тиква не обичам много-много...на тиквеник-да, ам не е за предпочитане Simple Smile Инак се лъжа да хапна парче с 2,3 лъж.заквасена сметана. Само така я прекарвам.
Па такива кремчета кат на Жаки абсурд някой да ми ги хапне...хеле па дятето.
Инак искам да сменя режима за всички ни, ама още не съм го измислила как да стане.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 08:24 от mystic woman

# 2 911
Сиросче, ей по тази рецепта много ми е вкусна https://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B0/380/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D1%81%D1%83%D0%BF%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B2%D0%B0-%D0%B8-%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D1%84%D0%B8%D0%BB

Джинджифилът й придава лека лютивина, а тиквените семки - завършен вид, децата пък могат да ги оприличат на лодки, плаващи в оранжевото море Simple Smile

# 2 912
  • София
Здравейте!
Благодаря за кафето! Ама за туй, че в сряда не се сяда ... ай пепел ти на клавиатурата! Плюя в пазвата три пъти.

Есента ми е любим сезон. Дърветата са толкова красиви в разноцветната си премяна! А листата танцуват във въздуха, падайки надолу, за да застелят пъстър килим. Има разнообразни плодове и зеленчуци. 15 -20 _25 градуса ми е перфектно време, ако няма дъжд и вятър. Просто мой сезон! В който се роди и дъщеря ми, какво повече да искам!

Часовникът тиктака и ме зове към работното място.

Хубава сряда ви желая, с повече посядване и време за релакс! ❤️

# 2 913
  • София
Размятах децата и пия кафе.

# 2 914
Мид, как си?
Другите болни - дечкото на Съншайн и Юнчето?

Елифко, баш тази правих. Значи няма да я харесам.

# 2 915
  • София
Добре съм вече Сиросче, у дома си е добре.

# 2 916
Eliff и Сирос, пробвайте същата рецепта, но вместо да варите лука, карамелизирайте го и след това го добавете в супата. Разликата във вкуса и аромата на варен и на карамелизиран лук е светлинни години. Колкото ненавиждам първото, толкова обожавам второто. Освен това, не помня имаше ли в рецептата сметана? Ако няма, нали знаете, че малко сметана прави чудеса? И трето, щипка пушен пипер ще направи тази супа съвсем мням.

# 2 917
Добро утро. Благодаря за кафето!
Избутах една задача, бързам сега с друга, която трябва да предам до обяд, а вчера не стигнах до нея.

За тикви сте си говорили снощи. Аз обичам, ама ако може някой друг да ми ги приготвя Simple Smile С различните сортове и видове изобщо не съм на "ти". Май само цигулка мога да разпозная. Правила съм супа по рецептата на Елифче, хареса се в къщи. Но на МУ обикновено приготвям и нещо месно, за да може да преглътне супата.
Ооо, идеята на Уиш с карамелизирания лук е супер.

Панде, толкова красиво си описала есента, че още малко и аз ще я заобичам Simple Smile

Хубав ден на всички другарки!

# 2 918
  • Sofia
Добър ден!
Дано денят ви да е в пъти по-хубав от моя.
Отивам на планиран скенер, душата ми е на фльонга, избиваме на рев.
Иначе влача още нещото, следобедите вдигам 37.4. Хремата почти я няма, гърло не ме боли, обаче тая температура... Някоя пневмония да не правя.
Мид, радвам се, че си по-добре. Колко време продължи при теб?
Масово са болни в училище. Получавам ПА, само мисля как ще я караме следващите месеци.

# 2 919
Джун, палчета и прегръдки! Вярвам, че скенерът ще е добър. Времето навън е мрачно и това естествено се пренася и в настроението, особено когато има и някаква болежка. Сложи напук една усмивка, понякога това страшно помага.

Бърд, точно! Мръвка си трябва за недовършените, справка - младия дангалак в къщи.

# 2 920
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
юнче, всичко ще е наред. видях го в кристалната топка.
тръгвай с широка усмивка и блясък в очите, ако ще да е индуциран от едно малко.

вий ме знаете, аз съм прост човек, готвя прости работи и си знам, че кулинарните изстъпления не са за мен.
сладкиши, торти, кексове не обичам.
 и те не ме обичат.
като се хвърля да направя някой кекс и той веднага влиза в списъка на забранените биологични оръжия и едновременно с това, на тези за масово унищожение.
жива да е Лабри, при нея открих простички рецепти, за които не трябва от пиле мляко и от жаба - пЕруш. не са нужни планетарни и извънземни уреди, а и не е нужно да си завършил три пъти висша партийна школа за да ги скопосаш.
а и търпят всякави издевателства Wink като използването на манго и пъпеш, защото няма ябълка примерно.

та вчера за кой ли път събрах очите на благоверния и колегите му с "MIXED FRUITS PIE". Wink за който не е разбрал - плодов кекс с каквито плодове са се задържал  в хладилника.
приемах поздравленията, надута като петел на гюбре и понякога срамежливо мятах ръка, невербално изказвайки фразата "какво толкова!" и "най-обикновен кекс!", но душата ми пееше ода на радостта, макар и леко фалшиво.

Simple Smile измързеливили сте се. Wink едно кафе няма кой да пусне.

# 2 921
  • София
Чайлд, я се стегай, седмица, и аз държах Т, не бой се.

# 2 922
  • France
ДобрЮтро, мацета. Как сте, добре ли спахте. Аз щото хич. Вече трета нощ малкото таласъмче ме прави да си говоря сама. Май ще задмине брат си. Tired Face В дни като този се радвам, че не ходя на работа. Буквално съм неадекватна.
Хубава и нежна съм като Ниа Вардалос в началото на филма "Гръцка сватба".
Юнско дете Flowers Four Leaf Clover Всичко ще е наред.

# 2 923
  • Пловдив
Добри, тури очилата...кафе има и e от ранни зОри Satisfied

Джун, с теб сме!

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 09:59 от mystic woman

# 2 924
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и сега к'во? ще върнеш момъка с кафето и палачинката ли? Wink
нека да има, нека се чувства изобилието. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт