Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 586
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 570
Ени, като каза "рецепта", ми припомни, че все забравям да кажа на Сис, че нейният кекс с брашно от овесени ядки, фурми, банани и ябълки е божествен. Направих го на кексчета в хартиени капсули и сгънах едно, че кето, кето, ама то се не трае при този аромат.

# 571
  • София
Кажете нещо по-така с кайма. Купих за чушките, но домочадието пожела постни и сега имам кило кайма.

# 572
По-така, овчарски пай (Shepherd's Pie).

# 573
  • София
Е не, това ми е като мусака.

# 574
О, неее, съвсем не е като мусака, ако в картофения блат наблъскаш различни сирена, особено пушени и миризливи.

# 575
Шотландски яйца с някаква гарнитура?

Аз от вчера се каня миш-маш да правя. Много мързелив ден ми е днес.

# 576
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
руло стефани, "сврачи" гнезда, шницели, кюфтета пържени или печени във фурната, принцеси, кюфтета в доматен сос или във фрикасе, а ако мног оте напъва - по чирпански.
може и цариградски кюфтенца върху канпе от пюре...

# 577
  • София
Сега ми се дояде точно миш маш.
Тези са ми в менюто. Малко ще забъркам за принцеси. И ако някой ми направи кафе, ще завия едни лозови сарми.

# 578
Икейски кюфтенца. С мнооого карамелизиран лук.

# 579
Времето тотално се смарангяса, довечера сме на рожден ден, утре е ММ. Не ми се прибира в София още мам...у.

# 580
Сирос, що се оплакваш!!! Ето животинката ти помага, робота пуска космърлаците от козинката му да събере, а ти пак недоволна - през нощта го пускал! Stuck Out Tongue Winking Eye
Мързелче, на баба ти котката е съща аристократка, принцеса и половина!
Гери, на патерици жива и здрава бъди! Всяко зло да те забрави!
И на Джун момчето да е живо и здраво и на ръце да я носи!
Ули, ние тук сме видни спортистки - сите до една. Всяка вечер спортуваме активно, всяка тренира с любима гиричка/чаша - вино, бира , водка, ракия, джин, коктейл, бейлис... Наливаш  иии тренираш, затова израза е "Наспорт".
Аз два дни пари харча, за съжаление за мен нищо няма - сал за хлапето. Тръгнахме раница да търсим, що ли ни е, ама айде да има там коги ги повикат реално за някой ден в училище. Първо минахме през ССС иии излязохме с два чифта маратонки рийбок, едните цвят горчица, другите в черно и бяло./чувствително са намалени от 130 на 69,99 лв/. Раница все пак открихме и взехме. Днес го замъкнах в H&M, че харесах черни дънки мекички - станаха му, отнесохме и една риза в черно и бяло минах през ДМ купих си и прах за пране и сега портмонето ми плаче ли, плаче.
Трябва да готвя, а ме мързи. Ще правя патладжани "ветрило". Самонаритвам се и се отправям към кухнята.

# 581
Рен, пастицио.

# 582
И аз трябва нещо с патладжани да сготвя. И ни идея, ни ищах ...

Абе, хора, на О'Рахаля му хванах цаката. Като поправи думата (тя нали става подчертана), кликам върху нея и отдолу в бледо сиво се появява оригиналът. Натискам и воала!  А досега все пишех, поправях и така 1000 пъти.

# 583
  • София
По-подробно де 😘
Елиф, аз това го знам, ама съм яко недоскив и пропускам. А и на таблета трудно пиша на тъчскрийна.

# 584
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
опечи ги във фурната, обели, смачкай или врътни с пасатора, добави сол, зехтин и чесън и после... край сексуален живот, край социална близост - никъФ вирОс няма да те хване.

Общи условия

Активация на акаунт