Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 679
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 555
  • Euskal Herria
Buenos dias, общество!
Бавно и мързеливо си пия кафето и чакам едни рогчета да станат готови. Тъкмо ги пъхнах във фурната.

# 556
  • София
Панди, направо го изгърбих по четирибуквието. Изправя се на задни лапи, а с предните блъска вратата на спалнята в стената или в касата. Зорът е един да стане, а той от отива да си поспи. Как ни се падна най - злото същество?

Да се похваля, получи ми се заливката чудна. Направих комбинация от предложените.

Сиросче, знам, че не ти е до смях, но това болднатото толкова образно си го представих, че  сама се смея в офиса - направо ми изплува пред очите самодоволната котешка муцунка. Laughing

Браво за заливката. Как точно ги комбинира, че и аз се глася за мусака тези дни?

Искам да гушкам бебе, най-добре новородено. Ама само да го гушкам и после да го върна на майка му. Grin Гледам сега едно на 2 метра пред офиса спи в количката си. Майка му го оставила докато е вътре в магазина. Не коментирам безотговорната й смелост, а само това, че ми се иска да скокна и да го нагушкам докато тя пазарува.

# 557
Панде, нали знаеш кучетата как копаят дупки? Е същото прави котенцето, но прав. Няма самодоволна физиономия в тоя момент, а силно съсредоточена.
Заливката - разбърках 1 кофичка заквасена сметана -  голяма, 3 жълтъка, 3 лъжици пълни кисело мляко, щипка сода, сол, настърган кашкавал. После към тях добавих и трите разбити на сняг белтъци.

# 558
  • Оптимист по принуда
ЗдраВствуйте.

Честит рожден ден,  Герата! От здраве да се не отървеш!

Вчера в Българското училище мина прекрасно. Детето е доволно, учителите се бяха постарали и посрещнаха децата с украсена стая, даже две момичета бяха облечени с носии и почерпиха децата с питка с мед. Изобщо усетиха българския дух дечицата. Тук първият учебен ден е съвсем обикновен такъв, няма вълнение, цветя, посрещане. Затова и се радвам, че детето имаше възможност дори отчасти да преживее нещо такова. Много се радвам, че я записах. Шест дечица са в класа.

Сиросче, така да ми е любим твоят котарак Heart

Уф, нагрухтях се една огромна купа салата и кифтета и сега реанимирам.

# 559
  • Euskal Herria
Черпя виртуално, любими са у дома:

Освен с айрян, вървят и с биричка Wink.

# 560
О, Сирос, твоя котарак да не е роднина с нашата дребната. И тя така драска по вратите, развива завидни скорости с предните лапи, за шума да не говоря. Но е добродушна, де, ако успее да се вмъкне в спалнята ме буди мокър нос някъде по открита част на тялото ми или ми гризе пръстите на краката.

# 561
  • София
Яни, супер изглеждат! И ние вкъщи ги харесваме тези. Мама ги правеше чудни. Аз още не съм ги правила без нея.

# 562
Демич, много хубави емоции за детето Heart Eyes

Янче, бе Cry Оф, чудно изглеждат.

Ули, това моето не драска, а блъска и не ни гризе по краката, а ни хапе и не дава да го гушкаме,  само да го съзерцаваме.  Нали е принц Imp

# 563
  • София
Направо си е крал Сиросче.

# 564
  • София
Чирооз, абонирана съм във ФБ за една котешка тема и има невероятни карикатури/смешки. Мисля, че Кили ги вдъхновява 🤣.

# 565
Вдъхновява той. Ей така се возеше като малък. Сега не проявява интерес, но пък успешно се е научил, да пуска робота. Нощем, разбира се. С предните лапи се опира в пода, със задните тъпче по копчето. И после бяга с 200.
Завзех ефира, отивам да се занимава с прането. Само не ще Head Band

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 09:33 от Сирос

# 566
  • София
Любимо долно котенце е той 🤣

# 567
Начиии не стига,че ви отменя и пуска робота вместо вас,ми и недоволни! Еййй Сиросче,стягай се. 😁🤣🤗
Деми,много хубаво! Чак се сетих за моите ученически години. 😊 Вие в UK ли бяхте?
Офф взех да се замислям да бягаме и ние някъде в чужбина. 🥺 Колкото и да съм патриот и родолюбец,не вървят на добре нещата тук.
Янче,метни няколко,не съм яла такива. Имаме ли рецептата в първия пост? 🙈😁
Ще пълня чушки аз. Ама като ми дойде музата. 😂

# 568
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
едвам доядохме пълнените чушки, давайте нещо друго, че изгореАме на огин!

# 569
  • София
Ено, минах те. Не само, че напълних, но и ги изядохме 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт