Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 610
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 795
Струва ми се, че скоро гледах репортаж за ремонт в пловдивско училище. Може да е същото. Безумно звучи ремонт до декември. Всяка година се повтаря това с незавършените ремонти. Явно много късно задействат процедурите, началото на ремонтните дейности закъснява и резултатът е подобни срокове. Преди местиха децата в сгради на други училища, сега явно искат да се възползват от ДО.

Много ми е студено на мен, даже чорапки нахлузих. Нещо рязко захладня като че ли. Но не съм изгубила надежда за по-топли септемврийски дни.

# 796
Ей, ще Отрепя таз певица у нас! Нали цяло лято с музиката се занимавахме и тотално занемарихме българския , днес седнах да и парвя диктовка и ме втресе! Малоумни грешки праиви! Утива?! Упитва?! Нямам думи! Забравила е правилата за членуване. Сега ще я опарвя аз нея!
Най, най- мразя неграмотници!
Само като видя някой дълбок пост във ФБ, с няколко правописни грешки… е, как да попия мъдрост, га не могат да пишат еб@си!
Не да става филолоК, но да не се и излага!
Ще имат само по 3.5 математика седмично и по 7 часа български… Ще трябват май и уроци. Не знам…
Читателски дневник пише иначе…
Жаки,  на колежката дъщерята беше  от първи до трети клас в Музикалното в Бургас. Общото образование е пълна трагедия,  часовете  наистина са малко и наблягат на специализираните занимания.  Като започна пандемията и детото остана  на домашно обучение, пропуските по български и математика лъснаха жестоко и в четвърти клас беше преместена в нормално училище. Навакса,  но със зор.

# 797
  • София
Ако причината за това закъснение са сроковете за избор на фирма за обществени поръчки, то трябва да се вдигне голям шум и да се настоява да се промени организацията на цялата процедура на държавно ниво. Щом минава лятото в избор, то тогава да обявяват процедурите пролетта например, за да може да се стартира ремонт от ден първи на лятната ваканция.

Жаки, разбирам те напълно. И аз съм в потрес колко е забравила през лятото моята щерка. А уж се занимава с някакви неща, но е мой пропуск, че не й правех диктовки. То вярно, че ситуацията вкъщи покрай боледуването на мама беше ад и дори през ум не ми е минавало да диктувам. Ама сега ...

# 798
Ааа, аз няма да я оставя, сега започваме в Уча се преговори наред, и на частни уроци ще ходи, ясно е че с часовете в училище няма да стане.
Тя е забрвила просто доста неща, сега взе да се сеща и за ред и за число и за членуване.
Ма ще ми скъса нервите де…

# 799
Честита ви нова работна седмица, банда!
Колкото е къса, толкова да ви е плодотворна!
Жаки, разбирам гнева ти, но ще се справи детето! Ми то не може всичко на веднъж! Главата ѝ е пълна със звуци! Няма място за пълен и кратък член Simple Smile
Шегувам се, но практика му е майката на грамотността.
Пожелавам ви хубави новини, щото за хубави случки друг ще е "героят" Simple Smile

# 800
Жаки, спокойно, лято е, всички деца страдат от амнезия по това време на годината. Освен това членуване подробно се учи по-натам.

Най-накрая душичката ми кротна.

# 801
Мина манипулацията на Енджи. Що нещо беше събрало това ушенце.. Геройче е тя. Сега само трябва да я наблюдаваме да не събере пак,че ще се наложи операция.

# 802
  • София
Миличкото. Дано не се повтори.

# 803
  • Euskal Herria
Ени, да оздравява!
И нашият рошльо има проблем с ушите, ама то породата им е предразположена. Иначе идва да му слагам капки, да му почиствам ушите. Съжалявам, че не успяхме профилактично да минем през ветеринар, когато си бяхме в България. Сега понякога изписква, като го пипна и не знам дали да го водя на лекар, или не.

# 804
  • София
Ени, милата душичка!  Тя си знае колко я е боляло. Дано не се събира повече гной!

Яни, бих го завела за всеки случай при вет на твое място, щом писука.

# 805
  • София
Два пъти го упояваха моя, защото 4 човека не можехме да го удържим.  Хем гной нямаше, само възпаление и ушна кал.
Но и в колата при промяна в налягането го болеше.

# 806
Странното е,че не я болеше,за това и изчакахме,можело да спадне самичко. Но не се получи и така. Сега е клепнало,не знам дали ще се вдигне пак,ама само да се оправи,това няма да е от значение.
Благодаря ви! 🤗
Ходихме на кафенце. Времето е хубаво. Сега хапване и почивка.

# 807
  • Euskal Herria
Панди, последният път, когато го водихме, някак се разочаровах. А сме в тази клиника от самото начало - магазинът, от който го взехме, е техен. И сега, признавам си, имам леки съмнения дали адекватно ще действа докторът. А не зная коя друга да избера.
А той, рошльо,  е кротушко, седи търпеливо при всички манипулации - и прегледи, и инжекции, и каквото друго се налага.

# 808
Чакам пред зъболекарският кабинет. Grin Брои ли се за оплакване?!

# 809
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Вторник се усеща като понеделник.
Клиенти напират, колеги досаждат, а един и сополи точи, добре, че сме на различни етажи...
Още малко, ще ми излязат пушеци из ушите и носа, като на дракон.

Общи условия

Активация на акаунт