Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 617
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 810
Чакам пред зъболекарският кабинет. Grin Брои ли се за оплакване?!
Брои се за две оплаквания. Едното от теб и второто от портмонето ти.

# 811
Ени, да оздравява!
И нашият рошльо има проблем с ушите, ама то породата им е предразположена. Иначе идва да му слагам капки, да му почиствам ушите. Съжалявам, че не успяхме профилактично да минем през ветеринар, когато си бяхме в България. Сега понякога изписква, като го пипна и не знам дали да го водя на лекар, или не.
Яна,  и на нашия принц понякога изпускам ушите. По принцип чистя веднъж седмично с един цитрусов балсам на "Беърхапс", а ако  пропусна и  ухото  се  зачерви  и започне да понамирисва/ извините, но не се сещам за по - деликатна дума/ -  Еазотик на "Вирбак" - комбинация от Гентамицин, противогъбично  и още нещо.

# 812
  • Euskal Herria
Благодаря ти! Ще погледна тук дали ги има. Откакто е при нас, ползваме капки за уши и за очи на Otcvet

Като препоръката е капките за очи всеки ден, за ушите - веднъж седмично.
Ако ти е удобно, пусни ми линк за препаратите на ЛС, поне да знам какво да търся.

# 813
  • Somewhere in the World
Ехх, отново изпуснах всички снимки - ни Сис и Беболина, ни на Фил малкото пухкавите крачета... ама кат дремя, кой ми е виновен.
Панде, опасна работа е твоята Пантичка, всеки път ми оправя настроението.
Нещо ми стана от тая ваксина - петък вечер проспах и не бях в кондиция, ама в събота вече бях без забележки, обаче ми падна пердето, направо ми е претръпнала душата.Само и единствено детето ми ме радва и ми разлюлява душата.ММ въобще не може да ми трепне ни в позитивна ни в негативна посока. Еми явно е дошъл момента да се обърне играта.
Търтии, на прекрасно място си била, браво, презаредила си и благодаря че сподели и даде идеи.И Елифчето с  чудни китки ни зарадва.
Е Мисте, каква е тая тъпотия??? Нормално е да си бясна!
Жаки, само така - няма да изпускаш нещата, то ни е хубаво и артистично детето, ма трябва и да е грамотна.В това отношение и аз съм безкомпромисна - сега вече ми е благодарен сина.
За чужбина- не се представям и не бих емигрирала,макар че възможности бол. Пусти натюрел мой ми не дава, само на разходки обичам по чужбинско.
Айде още малко и свърши работния ден...да видиме с какво ще спортуваме довечера.

# 814
Прити, радвам се, че ни навести Simple Smile
Какво казваш? От ваксината ММ ти е отмилял 🙄 За първи път чувам за такъв страничен ефект Simple Smile)) Но не е лошо, де. Малко отдалечаване и той ще почне да те гони. Все пак пожелавам взаимност в любовта и най-вече ти да си щастлива.

Карамел?
Кроти?
Друг да викам ли?

# 815
  • Somewhere in the World
Хаха, Елифче, нещо май са съвпаднали моментите, та аз го приемам за страничен ефект .
Но благодаря за пожеланията, кой знае какво ще ни донесе утрешния ден ...

# 816
Още ми е изтръпнала устата от упойката и е крива,като говоря.Трети час ме държи.За смях станах вкъщи.Ш'си сипя едно вино,да почна и да фъфля ...

# 817
Внимавай да не се прехапеш докато те държи упойката. След това е ужас.

# 818
Елифко, не съм ти прЕятелка! Само Кармелита и Кротана търсиш, ми язе не сме ли хора, мм? 😀
Първи ден на тръстиката, едвам го изкарах.... точи сеееее кат лепило!
Изтървах и аз крачетата на Славчо и една другарка, ма вий ги пускате за 15 минути..
как да ги видя 😀
Жаки, мислех, че само аз мърморя у фейса за елементарни правописни грешки., особено ме дразни Ной, пенсий и други подобни думи, които в мн. число няма как да свършват на и кратко! Даже ме чиснаха от две групи затова 😀и за писане на шльокавица! Пощурявам! 😀
Ша ва оставям! Лека ви вечер, гугутки!

# 819
  • Mediterraneo
Аз веднъж след зъболекар си бия среща за кафе. Остави, че едва поръчах, ми нито успях да го изпия, нито от цигарата да си дръпна. Умряха от смях с мен, а аз от срам.

# 820
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Внимавай да не се прехапеш докато те държи упойката. След това е ужас.
Преди няколко месеца се прехапах разкошно 😁 Щото нали, трябва да похапна. Минава, всичко минава.

# 821
  • София
Оплаквам се от прозореца в кухнята. Кълна се, че сам се цапа. Нарочно го прави. Ми писна ми да го бърша всяка седмица.

# 822
Елифко, не съм ти прЕятелка! Само Кармелита и Кротана търсиш, ми язе не сме ли хора, мм? 😀
Весе, Весе, пуста склероза тъй ме е фанАла и ме не пУща. Как не си ми, приятелка?! Си, си! Те приятелите така правят - начукват си канчетата, а след това спортуват заедно Simple Smile Първото го отметнахме, сега остана второто Kissing Heart

# 823
  • Пловдив
Що не пишете? Викам ся нови 100 отговора, па то 7 само Simple Smile
Ходих на зумба с дружка...да пробваме. В четвъртък на друго, комбинирано и ще решим...ама май ще ми залипсват народните и иху! Simple Smile

Водихме ся разговор на високо равнище...с тийна...как ще я караме занапред нямам идея Confused  м не...това не е моето дете! Искам си малкото кротко, послушно момченце! Disappointed Relieved

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 08:18 от mystic woman

# 824
Добра вечер, общество! Елифче, благодаря, че ме мислиш Hug Преди малко се прибрах от работа... Живи мощи съм, а дОма е фронтова линия. Всъщност на линията със сигурност  е по-подредено и спокойно. Днес са блъснали поредната стена, остават още две и приключваме с рушенето. Трябва да се изнесем на хотел, защото няма къде да спим. Не си откривам вещите, Недовършения не спира да дудне... Вдигнала съм кръвно...ОМММММ...
Ама малката ПанТичка ми оправи клетия ден, отивам да си среша краката Joy

Общи условия

Активация на акаунт