Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 662
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 1 965
# 1 966
  • Пловдив
Аз съм без закуска тая заран...ще караме на ранен обяд Wink

# 1 967
А кафе с лимон никой ли не щЯ🤭😱😂😂
Късо и черно и кисело 🥰

Аз съм сама, седя, пия кафе, слушам птичките, красота! Сега започвам йога ма ще е дъъъъъълга.
Лошото е че после имам Многоооо за чистене и това ми разваля целия Дзен! И прозорците са лоМ..Не знам, не знам… Исмам да ги почна, но нямам желание🤭😂🙄🙃😅

# 1 968
Шшш,окр-то, дъждове идат,кви джамове те гонят 😱
Кафето е изпито,закуска на двама направена и полуизядена

# 1 969
Шшш,окр-то, дъждове идат,кви джамове те гонят 😱
Кафето е изпито,закуска на двама направена и полуизядена

Съветваш ли ме да не мия?! Питам те! Ако си серЬозна, не мога да те обидя, като не се вслушам!
МОга ли да те цитирам на Йогата кат си Доде утре и пита кво съм си крепила 2 дни, и нали останах да чистА😂🤭🤭🤭🙄🙃🙃🙃
В смисъл да кажа - Рената каза абсурд, ке вали!

# 1 970
Даже е задължително,никви джа-мо-ве!Аз поемам отговорността,ку вземе че не вАли 🤭.

# 1 971
  • France
И аз при вас. И аз го пия дълго и без захар. Монстърчето не ми харесва тази сутрин, гъгне.

# 1 972
Жаки, абсолютно, никакво миене, ако завали пак, теб ще обвиня. Та утре кат си дойде любимият му даваш едно крилце, кафенце с лимонче и казваш, че освен Ренко и Улито е забранила да миеш!

Пия си кафето аз сега, тъй кат мога само при спазени условия да пия, не му придирям вече и със захар и с мляко, всякак му се радвам Simple Smile

# 1 973
Жаклино,стой мирна! При нас снощи яката валя.
Подхващам я от някъде,само да си изясня с още една цигара от къде.
Хубав ден!

# 1 974
Добро утро.
Кроте,много романтика от сабахлям,но ме разчувства.Позабравила съм филма,но сцените с музичка,много ми харесаха.
Нещо ме наболява отдясно ту повече,ту по малко  и не мога да разбера бъбрек ли е или яйчник или нещо друго.Като лежа съм ок. Изводът е,че няма да ставам и ще почивам активно.

# 1 975
  • Euskal Herria
Добро утро!
Моето кафе е от кубинка, с мляко и захар.
При нас може и да валя, ама беше нищо пороят, сравнен с поливането на съседа. Цялата кухня наводни, докато си напои китките. Чудо! Сигурно пак с маркуча действа. Преди години водопад се изливаше върху спалнята. Оказа се, че за по-лесно ползвал подвижния душ в банята, вадил го през прозореца и от там поливал цветята на перваза на неговата спалня. Помолихме го, спря така да полива. Ама пък сега в кухнята го играем тоя филм. Явно пак ще трябва да се обясняваме.

# 1 976
МолА ви! Никой да не пипа джамове. Тук от сутринта росеше,ся пече,но не е за миене,не! Категорично. 😊
Ходих да си купя тесто да пържа мекициЙ,обаче то свършило.👀🤷🏻♀ Утре ще са мекициЙте. Ще замеся довечера за уличните и утре ще е готово.
Кафето пия със захар и мляко/сметана. 🥰 Поне то да миЙ сладко.
Сънувах мн кофти сън! Винаги става нещо лошо... Дано този път се размине. 😓🤐

# 1 977
  • Sofia
Пфу, цяла нощ ги сънувах едни... Реалистични и емоционални. Станах с усещането все едно съм участвала в някой филм. Че към края в гората мечки чакахме Rolling Eyes
У нашата губерния вали, което ме устройва идеално да свърша нещо вкъщи.
Искам мекици, баници и всякакви теста някой да ми приготви и да се набухам. Ама няма.
А детето е хремаво и го болеше глава. Чудно, викам, вярна на традициите като тръгне на училище и за два дни да я втаса. А е на 9.5г.
Айде, почивайте, работете, кой каквото го влече!
Весе, оправяш ми настроението като пишеш! По-често се включвай.

# 1 978
Гостенка.

Толкоз с фокусирането,че а мръдне,а фърлих телефона през прозореца.
Слязох да изчистя торбичката на прахосмукачката,май трябваше да нося табела премини на отсрещния тротоар.Изтървах една джажджа в казана,абе...моята работа малко,яваш,яваш,ама по бавно.

# 1 979
  • Пловдив
Кроте, не се вижда.снимката

Общи условия

Активация на акаунт