Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 95 756
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София
ПанТата сега си пише по математика. Аз проверявам. Втора задача обаче не ми е ясно какво се иска, защото няма нищо написано. Тя е решила задачата, а аз я питам какво трябва да се прави в тази задача, за да разбера правилно ли е решението. Диването небрежно изчурулика:
- О,  това са пирамидки. Верни са ми. Давай нататък.
Оплаквам се от нея. Ми не вземе да обясни на клетката си майка как се решават тези пирамидки, а я оставя да се главоблъска. Ама аз ги разгадах. Горда съм със себе си. И с нея. Верни са й наистина.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 15:39 от Pandachina

# 2 221
Преди Н на брой години, на този ден бях булка:)
Оженихме се с мойта лЬобов, както правим всичко- на майтап:)) на седмата година от връзката ни, ми предложи с букет силно увяхнали рози ( скрил ги в гардероба човекът:))))), а пръстенът скрил в таблата🤭🤭
Връшам се от работа, ма смазана, към 19 часа и той- пиле, айде да метнем една табла!
Викам квооооооо?! Ти луд ли си бе, аз не знам на кой свят съм, ти табли?!! Бе айде бе, моля те, усещам на голям късмет ще ми е:) И така по- тъпо предложение ко имате кажете, ма се съмнявам🤭😂🤪
Ние и двамата сме напълно оперирани от романтика и всеки опит завършва с голям смях, не ни се полувчва и тва е:))
Иначе аз пиша стихове за него, разбира се хумористични:)
Да ми е жив и здрав, дано Бог ни е отредил до края са сме си двамата и така по- дългичко да поживеем, колкот индийските йога:) 100 стига няма да сме алчни🤭😅❤

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 21:34 от JACKLIN*

# 2 222
  • Euskal Herria
Дълги години да се водите, Жаки! Предпочитам смеха пред романтиката, с него по-лесно се преодоляват трудните моменти. Виж как се помни това предложение.

Порои се изливат при нас, добре, че свърших всичко, свързано с излизане. Кучето обаче ще пропусне днешната разходка.

# 2 223
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
има, има....
Wink но да не навлизам в подробности.
тогава за първи път ми мина мисълта да го утрепам бавно и не хуманно. Wink

# 2 224
има, има....
Wink но да не навлизам в подробности.
тогава за първи път ми мина мисълта да го утрепам бавно и не хуманно. Wink

Добриноооо, влез в подробности деее! Ко само палиш фитили 😩

# 2 225
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тъжна работа е.

започна с напиване, явно да събере смелост, след това с обосновка какво се е случило (сякаш аз не знаех), защо се е случило и завърши с изреченията:

- и сега, за да не се повтаря лошото, ще трябва да се оженя за теб и да те направя почтена жена! Така каза поп Иван (виден пияница, псевдополитик и нереализиран Наполеон с брада).

Оцеля само защото от потрес не можах да се надигна.
А и не бяха наясно кого да убия първо - жениха или тълкователя на Божията промисъл.

# 2 226
Хмм, моето предложение също беше “много романтично” - под формата на констатация и потвърждение на въпроса ми. Набивайки сандвичи на паркинга на Макдоналдс, ММ спомена в разговора, който водехме, “като се оженим”, на въпроса ми “Ама ние ще се женим ли?”, отговори с “Много ясно, че ще се оженим.” Извадихме един календар, видяхме, че няколко месеца по-късно същото число от месеца, на което се запознахме, е неделя и определихме датата.

# 2 227
'ма Жаклинке, какво приказваш, това си е направо романтично вашето. Стига си му сваляла акциите на твоя мъж Grinning не мойш го скри вече Simple Smile
Дълги години още да се водите щастливо!

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 05:52 от Ули

# 2 228
Вай, вай те с кОнкурс май събрани наште момци🤭🤭😂🙃

Моят пък, кат го представих на майка, от вълнеиЙ така се накопа, брат ми гадняра го хлъзна с една домашнярка, и се показа в пълния си блясък.
На другия ден кат изрезня и след 2 шкембета и една бира заключи- е, малко се позложих, но поне видяха най- лошото, от тука мога само да надграждам 🤭😂😂😂
Майка беше в потрес от зетя:) А ся мре за него:)))
Та и тва е тактика- изораваш дъното и после само нагоре 🤭😂🤪🤪🤪🥰

# 2 229
Жаклинови,все така да пазите огъня на любовта! Винаги в една посока да го посбутваш да гледате,да се разсмивате и омайвате,по малко да сдърпвате,че да ви е още по-сладко после!

# 2 230
  • Пловдив
Аз предложение нямах...т.е аз определих и дата и всьо Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 17:46 от mystic woman

# 2 231
Романтиката е чудно нещо, но не е гаранция за нищо в една връзка. Та не се учудвам аз, че тук сме се събрали повечко от тия, дето романтика не ядем (по аналог на мерси не ям). Joy

# 2 232
Ам за мен е романтично, че става преди мен да ми пусне кафе и да ми изтиска лимона:)
И още 110 дребни ежедневни неща, нарочни романтични дейности не му се получват:)
Подаръци има забрана да купува също. Щот притежавам златно колие с толкова висулки, че Софка Маринова, ако го види люто ша ми завиди! 🤭😂🙃
И след миналата Коледа на която получих розАВо палто от визон, пепел от рози с 3/4 ръкав кАзах енаф! На чист български! 🤭🤭😂😂😂🙃🙃

# 2 233
  • Euskal Herria
Мчи кво муй на палтото, м? Таман отдалеч ще се види, ако случайно се изгубите в някой магазин. Wink

# 2 234
И мен ма попитаха навремето, ма аз отсякох: Ко?! Нье!! Абсурд!! Никви сватби... и тва беше.

Начи... оня ден една приятелка ми даде свое - палто, вълнено, пепел от рози, 3/4 ръкави... да го нося, че не било неин стил.  Мен пък много ми хареса и добтре ми стои. Жоклинче, да се снимаме,кат застудее, с розовите палта?

Общи условия

Активация на акаунт