Искам да кажа ... (186) през септември 2021

• 42 778
  • 950
  •   1
Отговори
# 60
Много здрав да е синковеца,Новинка!
Бубето нещо много лаконично звучи в последно време,дано е наред всичко при нея!
Шефчето пак не е добре 😒. Много упорита този път се оказа температурата,сваля я за час-два най-много,и пак скача.Утре ще почвам с "бабешките" методи.

# 61
Novinka, да е здрав!
Забравих да кажа, че прочетох „Палми в снега“. Скоро не ме е развълнувала книга по този начин. Заслужаваше си неудобството да я чета на книжен носител. Заредили сме и филма, трилърът изглежда обещаващ.

# 62
Новинка, жив и здрав да ти е рожденика!

Съни, браво за хубавите резултати 😊

Ренко, да оздравява бързо зетят, подхващай каквото знаеш и да има резултат още утре! 🤞🏻

# 63
  • Бургас
Лято, благодаря, че я сподели. Свалих я сега на испански, забърквам една безалкохолна мента и никой да не ме занимава.

Ренко, това след ваксина или е болничък нещо? Да не излиза зъб? Миличкият той, до утре да е пушка.

# 64
Селесте, много се забавят при него зъбите.В момента едва шести пробива(на година и половина),и явно е от това(а и според близко медицнско лице).Но е съпроводено и с диария,а преди две седмици лекувахме същото.Не знам вече какво да мисля.Почти не се срещаме с хора,освен най-близкото ни обкръжение,та от къде да го лепне този вирус.

# 65
  • при моите деца .....
Привет!
Опекох 5 кюфтета, вечеряхме с Митето.
Уморена съм.
Митето има малко подобрение - 20 % вече е зрението на дясното око.
При единични символи 40.
Бавно става, при 3-4 годишни е по-бързо...
Сега ще работим за подобряване на зрението, операцията за кривогледство лесно ще направи, но по-важно е да подобри зрението.
След 4 месеца пак на контролен преглед, ще закриваме здравото око 6 часа, за да се стимулира мързеливото.
Не съм гледала новини....
Не искам....
Ренко, утре да е добре лефчето, спокойна да е нощта.
Новинка, жив и здрав да е сина ти!
Съни, радвам се за добрите резултати.
Хубава вечер!

# 66
  • Бургас
Ренко, щом се повтаря, а при вас няма някакви неразположения, много е възможно да е зъбче. Моите вадеха зъби с хрема и разстройство, а Т вдигаха в деня, в който ще пробие зъбчето. Дано поне не вдига висока Т, че са толкова умърлушени и жални в такива моменти.

Браво за хубавите новини и при Митето. Бавно, но сигурно върви към подобрение.

# 67
Новинка, честит да е 🎉

Що така с шефчето, дано бързо му мине.
И на моите късно им растяха зъбите, но не помня проблеми да е имало.

Аз пък оправих на децата лаптопите. Нашата поддръжка нещо ги омагеросва. Допълнително памет, ала-бала и воала, като нови са. Двеста кинта и за двата. Предоволна съм 😆

# 68
Маре, добре сме Simple Smile Подготвям се психически за новата учебна година Simple Smile Ти какъв проблем имаш с косата, не съм прочела, косопад ли?
Новинка, да е здрав сина ти!
Ивайла е с късогледство и все го мисля, на едното око е 2.75 и от сега ме втриса с колко ще е нагоре диоптъра декември.

# 69
  • София
Новинка, да е честит сина!
Ренко, и моята дъщеря беше така от зъби.
Съни, все така...
В Пес патрула ли има нов герой?
Уморена съм, май ще заспивам...

# 70
Новинка, да ти е жив и здрав!

Мартичко е голям фен на Пес Патрул. Усещам как скоро ще ходи на кино с кака си.

# 71
Добро утро.
Ренко, да се оправя шефчето.
Боби, браво за Митето. Бавно е, но сте на правилния път.
Другата седмица сме на пес патрул рожден ден. Ще трябва да видя кой е героят.
Вкъщи бомба е паднала, нямам много време за подреждане. А уикенда съм планирала лютеница и айвар и пак ще изостане почистването на апартамента.
Спокоен да е петъкът.

# 72
Добро утро!

Ренко, днес шефчето да е пушка!

Съни, браво за добрите резултати!

Боби,, браво и на Митето! Важното е, че има подобрение,  нищо, че е бавно!

Румка, да ти пратя и моя лаптоп 😁

Да избутваме петъка и три дни почивка!
Довечера ще празнуваме рождения ден на чавето семейно 🥰

Спорен ден, банда!

# 73
  • На брега на реката
Добро утро!

Новинка, да е здрав и щастлив, младежа!

Съни, дай Боже все добри резултати!

Боби, ще стискаме още палци, за Митето!

Ренко, да се оправя милото шефче, че много е тежко, детенце да ти е болно и да се чудиш как да помогнеш!

Аз съм добре, ама след бебешката инвазия, ми опустя къщата и ми е тъжно, а и нали знаеш, човек преди РД изпада в дупка!

Хубав ден, момичета!

ПП. Съни, по коя рецепта правиш айвара? Искам да опитам и търся изпитана рецепта!

# 74
Бубе, ще ти я пусна от офиса, че е на служебния лаптоп. Миналата година на борсата можех да купя само на едро патладжан и се сдобих с 15 кг, а за лютеницата ползвам 3. Та търсих как да ги оползотворя. И изненадващо за мен айварът стана много вкусен, направо колкото лютеницата.

Общи условия

Активация на акаунт