Искам да кажа ... (186) през септември 2021

• 42 779
  • 950
  •   1
Отговори
# 75
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес ММ е рожденик.
Да е жив и здрав, да се обичаме и подкрепяме, да ни гледа, да ме слуша и глези.
Чакам го да се прибере днес.
Петък е!
Имам нужда от почивни дни...
Хубав ден!
Какво ще правите почивните дни?

# 76
  • На брега на реката
Съни, благодаря! Може и на ЛС, че ще ми е по лесно да я намирам!

Боби, здрав да е и много късметлия!

# 77
  • София
Добро утро!
Боби, да е честит ТМ! Дълги години да те гледа и да сте щастливи!
Успешен петък, банда!

# 78
  • гр.София
Добро утро ☕
Боби, да е жив и здрав твоя мъж 🥂
Новинка, и твоя син да е здрав и много щастлив 🎂
Съни, радвам се за хубавите резултати!
Ренко, бързо да се оправя шефчето 🤗
Петък е 😊
Довечера ще правя крем карамел за ММ, дано ми се получи, отдавна не съм правила!
 Ще имаме родителска среща на 13 сеп. и класния си разбрахме, доволна съм! В неделя понапазарувахме с щерката, да видим ще трябва ли да допълваме!
Хубав ден момичета 🤗

# 79
Добро утро.
Надявам се Шефът да е поспал и да е оставил и Ренко да поспи.
Боби, да е честит ТМ. Пожелала си си всичко, та се чудя какво да пожелая аз- освен да има послушни деца и да го слушат, а той да слуша теб. Simple Smile Браво и на Митето. Бавно, но славно.
Румка, ти си оптимист с тези 2 лаптопа. Моята щерка няма да стане от леглото и ще учи от телефона. Сега вместо профилактика на лаптопа ѝ търся топматрак или дунапрен, за да подновим матрака ѝ.
Съни, освен на Буб, пусни и тук рецептата. Нека и ние я видим, пък може да ни дойде музата и за айвар.
По традиция преди 15 септември чистя основно детската стая. Е, за тази година нямам никакво желание, но ще се стегна. Така и така ми се счупиха 2 нокътя на пръстите на ръцете и маникюрът вече е мираж.
Кате, да, боря косопад от повече от година, а го забелязах преди повече от 2. Жива си се жаля. На никой не го пожелавам.
Днес да ми стиснете палци, ще търся дръжки за слънчевите си очила. Нещо дребно е, но си признавам, че с обикновени стъкла с диоптър не съм излизала от много години.
Али, приятно празнуване.

# 80
Боби, здрав да е мъжът ти, да се обичате и подрепяте.
Аз малко се дразня, че още нямаме планирана родителска среща, ясно е, че ще я има, но явно ще ни я кажат от днес за утре, което не е  много ок. А на нея ще ни дадат учебници и няма как да я пропусна. Разбирам, че и в училище не знаят още какво ще се случва и как ще започне учебната година, но все пак ще започне на 15, има още 6 работни дни, не 60, та да се помотваме.

# 81
  • Canada
Новинка, Боби, честити да са близките ви! Здрави, щастливи, обичани!

И сестрата на ММ има РД днес 🙂

Съни, чакам и аз рецептата за айвара!

# 82
Фонсе, да е честита!

# 83
Честити и здрави да са празнуващите!
Приятен и слънчев петък!

# 84
Добро утро и от мен!

Честито на празнуващите, живи и здрави да са!

Мъжа ми ми предлага да ми вземе готови печени чушки, 3кг. Аз се чудя какво да ги направя (не искам да замразявам).
Дайте идея за нещо мързеливо с чушки, мисля да сложа в буркани. Нещо като готова манджа, ама нямам идея ни за рецепта, нито как да го приготвя.

# 85
Добро утро!

Честити да са и днешните празнуващи! 🎉

Ренко, дано сте по-добре днес, сънувах ви 😃.

И аз съм планувала чистене днес, добре, че е роботчето да държи нещата под контрол. Ако можеше да бърше прах и да чисти бани щеше да е чудно 😃.

Хубав петък на всички! ☀

# 86
  • София
Добро утро.
Живи и здрави празнуващите!
Ние почивка днес,вчера до заслон Ледено езеро се качвахме и днес леко ще я караме

# 87
Мари, е как, оптимист до последно!
Нали знаеш мотото на оптимистите - Винаги може по-зле Joy

Иначе голямата включва телефона и се обръща на другата страна да спи.
Малката пак е на телефона, но поне е будна.
Обаче ги спукват от презентации, та затова лаптопите. Пък и заради замундата Mr. Green
Колкото до матракът, ако е тръгнал няма да оправиш нещата стоп матрак.
Отделно нов матрак е на почти същата цена.

Али, пращай го. Златен ми е той, колко пари ми е спестил.

Днес работна, но пък обнадеждена, че на строежа нещата напредват.

# 88
Хич не беше добре тази нощ 🤕.Т гонеше 40°,и то само два часа след Нурофен.Редувах с Панадол и оцет,и така голяма част от ноща.А,и памперси безброй сменях.Сега той бива,а аз съм като газена от влак.Дано не се повтори тази Т.

# 89
  • Бургас
Ренко, съчувствам. Високата Т ми е най-големият страх, а ММ и Марто са ми вдигали над 39.5. Ако е вирус, дано тази Т го е сборила и днес се нормализират нещата. Шефчето иначе как е като цяло?

Боби, Фонс, да са честити празнуващите! Здрави и щастливи да са!

Мери, Съни, новото куче в патрула е дакелката Либърти. Играчки май още няма, слава богу, но в сайта на НМ има тениски с нея.

Нашата род.среща е ясна като дата, но ще е онлайн, та явно учебниците ще ги дават в друг ден. Силно се надявам да не е на първия учебен ден, че ми е голяма галимация с подвързии, етикети, по няколко тетрадки и помагала на предмет. Имам купени 5 тетрадки, колкото да не остава всичко за последния момент, доволно количество подвързии, които като нищо няма да са подходящ размер и несесер, зареден с всичко необходимо.

Общи условия

Активация на акаунт