Отговори
# 1 590
Аз и без туй не ползвам коняк. Според мен може. Grinning

# 1 591
Френска рецепта е, разсипниците не пожалиха ни яйца, ни вино, ни масло, че и на коняка посегнаха.
Цвет, мама обича децата. Предполагам, че годините нямат значение. Joy

# 1 592
Основно правило в кулинарията е , че за да стане хубаво ястието алкохола трябва да е топ, иначе прецакваш целия майсторлък.

# 1 593
Знам, обикновено даже прекалявам с ром и вино. За коняка обаче сърцето ме боли - с него лекувам всичко между октомври и февруари.

# 1 594
  • Варна
Фурия съм. Дотук нещата вървят по график, даже съм напред с материала. Дано и до края на деня е все така.

# 1 595
Ееех, тази френч куизин. Време е да я понауча малко. Дет се вика, само заради Горджъс ще я науча Wink другият път като реши да ме засегне на киш лорен, аз да я парирам с едно пасуле  Trollface

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 15:52 от Eliff

# 1 596
Френска кухня значи .... всеки ден ала Лан Пепен Mr. Green

# 1 597
  • Варна
Аз меря улиците, чакам си щерката да излезе от школа и ям бразилски орех. Отдавна не бях си купувала.

# 1 598
# 1 599
  • Варна
Тарикатче. Ще привлече котешки фенки.😺

# 1 600
Бърза почерпка от мен с домашен чийзкейк, докато не са ми дошли гостите.
Cake

Както подобава на един истински боК в кухнята, захващам подготовката на основното. 😁

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 14:57 от Triple-D

# 1 601
За моето осиновяване ще чакам Тайчото да се омъжи. На млади семейни двойки по-лесно им разрешават осиновяване, пък и на един петел с коняк не се живее, отглеждането на деца на моята възраст не е пенсионерско занимание.

# 1 602
Мисля, че баба й ще иска да те възпита да се държиш като джентълмен (както Тайчо да е дама), дали си готов, Джеймс? Да не отпаднат част от вицовете (неподходящите)?

# 1 603
Мисля, че баба й ще иска да те възпита да се държиш като джентълмен (както Тайчо да е дама), дали си готов, Джеймс? Да не отпаднат част от вицовете (неподходящите)?

Благодаря, Лори, но мен с възпитание трудно ще ме уплашиш. Бая съм възпитаван от кой ли не. Нагаждам се. Неподходящите вицове ще ги крия. И ще предупреждавам.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 22:36 от James42

# 1 604
  • Варна
Тъкмо щях да нахокам учтиво Допел за тая картинка, която ми предизвика яко плюнчене, и взех та се сетих как аз съм пускала и такива, че и по-други, че и по няколко. И млъкнах.

Приятно гости, Допел Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт