Отговори
# 1 605
Честит рожден, Допел! Жив и здрав!
Чудно изглежда чийзкейка! Ше намажат гостите.

# 1 606
  • Варна
Еее, изтропаха те, Допел! Ай честито, жив и здрав, както и цялото домочадие! За останалото - Виза и Мастъркард, както казва Онзи (ще ме прощава, ако лафът не е негов и бъркам) Simple Smile

# 1 607
Честито, Допел, но нЕкои се мъчим да отслабнем, моля махни чийзкейка и сложи на снимката маруля. Trollface
Весел празник! Grinning

# 1 608
Допел, жив и здрав да си, много щастлив, обичан и успешен на работа! Simple Smile

# 1 609
Благодаря, благодаря!
Там заслугата е на останалата част от фамилията, аз съм по същество - на мръвката. Grinning

Че за подарък довечера ще ми играят двама от любимците в тежка категория на бокса - Джошуа и Усик.
Утре, пък, ЦСКА ще бие Левски (сори, Холди, ама аз празнувам днес) - Празник, та дрънка!

# 1 610
  • София
Жив и здрав бъди Доп!

# 1 611
Честит рожден ден и от мен, Допел!
и да не забравиш да духнеш свещичка, преди да унищожат тортата..ще се сбъдне..
весел празник, с много подаръци..

# 1 612
  • Варна
ЧРД, бъди здрав, амбициозен и корав!🥂

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 19:26 от Viviana91

# 1 613
ЧРД!!! Много здраве и много мечти и до една сбъднати🎉🎉🎉

# 1 614
Честит рожден ден! Желая много здраве, късмет, щастие и любов. Birthday

# 1 615
  • Агент под прикритие
Честито, Допел! Здраве и късмет!
Таз година Трипъл, догодина Квадрипъл. Grinning

# 1 616
  • Варна
Той не е кокона, да сподели с колко години помъдря.

# 1 617
Честито без like, reply и т.н. Жив и здрав!

# 1 618
Наздраве за Допел и семейство!
Хайче, какво ще стане, ако я оставиш сама да избира дрехите си? Не знам, аз моите лошо ги научих - хем сами да решават дали им е топло или студено, хем голи и боси зимъска😂. Намирам за издевателство над личността някой друг да решава вместо конкретния индивид дали му е топло или студено.
Публично се обръщам към хората със студени крайници - не се навличайте, това не решава проблема от корен.

# 1 619
  • Варна
А, оставям я, Дренче. Проблемът е, че мястото в скрина й е малко и редовно прибирам дрехи от отминаващ сезон, а вадя тези от идващия. Не се събират всичките. И таман прибрах едните, то пак се връщаме към тях. Вадя и прибирам за норматив Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт