Отговори
# 1 620
Митко прибирай се вече!
- Защо, гладен ли съм?
- Не , студено ти е!

# 1 621
Нищо не съм прибирала никога. Ни на дете, ни на мъж. Аз да не съм им майка.
--
Извън майтапа, детската стая сама от 3 клас съм делегирала – всичко. Дрехи, чистене, подредби. Както реши. Не ме интересува. Така се научава човек. Сега моята спалня е разхвърляна, при нея е под конец. Ма ще ѝ мине, млада е. И аз бях тъй, па ми мина.

# 1 622
По тоз повод баща ми днеска вика да съм благодаряла на господ, че ми се паднали такива деца. Паднали!
Егаси лотарията, що падат само деца?!

# 1 623
По тоз повод баща ми днеска вика да съм благодаряла на господ, че ми се паднали такива деца. Паднали!
Егаси лотарията, що падат само деца?!
Joy

# 1 624
и аз уж всичко съм делигирала, но като видя един куп дрехи и вещи по земята и почвам да вилнея ... и като чуя - ами не ми влизай в стаята, мен така ми е добре.. направо ме засърбяват ръцете.. Joy

# 1 625
  • Варна
Дренче, уточни съвета за дългокраките. Освен да се вдигат често, как да избягват студа?

# 1 626
Допел, честит рожден ден! Balloon Birthday

# 1 627
Да се вдигат, но и свалят (краката). Колкото до изграждането на навици. достатъчно е да кажа - друго си е да се огледаш в батерията на душа/мивката. И в този дух.

# 1 628
Да се вдигат с обути чорапи, Вив.

# 1 629
  • Варна
И с обувки, за стил.

# 1 630
Но без токчета, че кат знам цената на матрака...

# 1 631
и за късокраките ли важи същото?
аз все с топли чорапи пробвам, а то май трябвало да си виря краката...

# 1 632
  • Варна
Джипито каза, че е полезно, за семейната атмосфера.

# 1 633
Обичам да си виря краката , и на чорапите съм фен , ама това с високите токчетата така и не го научих . То все още е топло вие за какъв студ говорите?!

# 1 634
Допел-Трипъл, честито и от мен, може и да съм просрочил малко, ама нали и при теб им часова разлика, ще ме разбереш  Simple Smile
За твое здраве - наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт