Модни тенденции в прическите и всичко за косата 19 Тема. Есенна

• 49 371
  • 794
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Мишчица, каква топлинна защита ползваш при редовното сушене с дифузер?
Някой от термиците на Керастаз /харесвам Екстеншънист/ или термо крема на Олиосета. Той е супер за къдрава коса.

# 406
Момичета, може ли съвет? Търся си хубава маша за коса, но не от най-скъпите. Спряла съм се на тези 2 модела, но не намирам никакви мнения за първата като модел, а като специфики излиза много добре, пък и цената.
https://www.ozone.bg/product/masha-za-kosa-bamba-surfcare-790-curly/
https://www.emag.bg/masha-za-kosa-remington-pro-soft-curl-ci6525 … favorite_products

# 407
  • Някъде там
Споделям с вас, една готина трансформация.
Цвета след е чудесен Simple Smile
https://www.facebook.com/1606404859656651/photos/a.1999773153653 … 2849829951980796/
Eто и няколко асиметрични и готини прически.

Гледах си снимки от преди няколко години ,по точно от 2018.Имала съм много хубава коса тогава,сега направо е перушина в сравнение с косата ми преди.
Идва ми да отида и да я подстрижа.

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 09:57 от Искрица

# 408
Никак не си падам по подобни прически. Но всеки с вкуса си.
Цветовете са хубави и двата. Лицето обаче е много продълговато и за мен това каре(на втората снимка) не стои добре.
С тъмната коса ми харесва повече въпреки, че и русото се е получило много добре.
Искрице ти пък стига с това подстригване косата ти й сега е къса.
 Аз да си запея моята песен, нали съм "против" толкова късите коси, не режи, остави я както е.

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 10:09 от Caroline_Bingley

# 409
Хич не са ми готини, направо са ми ужасни.

# 410
И на мен не ми харесват. Като цвят русото (или поне това русо) не отива на жената според мен, много е светло и иэглежда евтино при нейните дадености.
С черната коса е много по-добре.
Аэ понякога много харесвам каре (эа други хора, не эа мен), но не и асиметрично и не чак толкова късо. На по-въэрастни жени каре в перфектен рус цвят (ако самите те са светли) придава эа мен лично нещо луксоэно на виэията, а черното каре ми харесва и на по-млади жени, които са по-потайни (но и в двата случая прическата си е точно эа прави лъскави коси). Не вярвам много в эодии, но поэнавам само скорпионки с черно каре (тип Клеопатра...), эа които тая прическа все едно е правена, точно опасно секси иэглеждат 😄😄😄 Може да не е случайност.

# 411
  • Някъде там
За мен са страхотни прически,обожавам къси коси.
И аз съм скорпионка и съм със съвсем леко каре, и тъмна коса,но като погледнах снимките си от 2018 се уплаших.Много коса съм загубила, много.
Майка ми имаше страхотна коса, около 36-37 рязко и оредя, и стана много рехава.Явно гена оказва влияние,колкото и скъпи продукти да се използват,човек не може да надскочи това което има.Може просто да го маскира,приглади и да изглежда визуално по-добре.

# 412
Искрица, може пък това да е твоят тип каре-асиметрично. Най-добре да опиташ, пък ако не се харесаш, ще иэрастне бърэо до сегашното ти каре.

# 413
Прическите са страхотни! Била съм с такива,както и с други видове от този тип и съм отнасяла винаги много комплименти. Цветовете не са моите (нехаресвам русо с черни корени и други от сорта,които изглеждат,като неподдържана коса). Сега и аз съм с дилема за подстригване на средно дългата ми права и тънка коса. Много се изкушавам за подобен тип прическа,но май ще се въздържа,понеже не искам да ползвам сешоар и стилизанти при всяко миене. Бих погледнала предложения за дължина около раменете,но те вариантите не са много..

# 414
  • Street of Dreams
Snowwhite, хахахаха 🤍Ми отива си ми. Stuck Out Tongue Winking Eye

Прическите са хубави и модерни, на красиво лице и дълъг изящен врат според мен стоят добре. Изискват подходящи дрехи откъм стил и носят на големи бижута.

Снощи за първи път в живота си хванах сама ножницата и си оправих бретона, който беше много израснал и го носих с фиба настрани. Направих го подобен на тези на корейките,  на коса зад ушите или вързана много се харесвам.

Искрица, и моята коса в сравнение с преди две години е двойно по-малко. Нямам обяснение защо, понеже скоро не съм имала косопад, а и се грижа за нея. Кофти, но няма какво да направя.

Не съм ходила на фризьор, защото още не съм измислила какво да правим. Може би нещо като това. Колкото и да е скучно - с толкова материал, толкова.

Естествено на моята свръхправа коса няма да е така раздвижено и обемно.

# 415
От време на време и на мен ми се ще някакъв бретон (макар,че сина ми ужасно ги мрази),обаче,като си представя,че много бързо ще започне да ми влиза в очите ,което не мога да изтърпя ..,ще трябва да си слагам фиби..и се отказвам.

# 416
И аз не съм особен фен на тези къси асиметрични прически, малко са ми тип Карън Grinning
Много харесвам къси черти, особено с прав бретон. На много малко хора им отиват, ама който може да я докара изглежда много свежо и младежки.

# 417
  • София
И моята коса нещо е във "фаза" в момента и ме дразни жестоко. Бях много,  много доволна от фризьорката си, последния път направо се изложи жестоко и сега се чудя да давам ли втори шанс. Уж лилаво, уж същия цвят като предния път, а е толкова матирана, че на места е зелена.

Суха и разпиляна е в крайщата. Поръчах си сега някакви неща от Златната рибка да видим. И трябва да я боядисам и да я подстрижа.

# 418
И аз като отида при фризьорка за първи път и ме прави ок, вече на втория път омазва положението. За мен са чисти подстригвачки, не фризьорки. Обидно е да им кажа фризьорки, на много по-ниско ниво са... Август месец така различно ми подстрига косата от лявата и дясната страна, че все едно са ме скубали гъски. И за да се изравни този филаж и нахапано, трябва да си идат 5 см от косата ми... Заамзвам положението с кремове, за да не личи толкова. И ме подстрига за 12 минути. Засичала съм й.. Това не е нормално и не е професионално. Аз не съм стока, че да ме слага на конвейра и да ме претупва. Плащам си за време, отношение и качество.. А не после да замазвам след нея... Чакам да порасне още и да ходя при друга да оправя тъпотията й...

# 419
И аз съм така. 3 години ходих при една и съща, която ми оравеше русото страхотно, но последната 1 година така ме претупва, че първо ми изгори косата, като и казах се разсърди и на следващия път исках да отрежа много и да не боядисвам вече, а тя ме офъка толкова грозно, месеци наред не се оправя и хидя на малка с много фиби и лак и чакам да порасне за да ида някъде и да ми придадът някакеа форма.

Общи условия

Активация на акаунт