Модни тенденции в прическите и всичко за косата 19 Тема. Есенна

• 49 377
  • 794
  •   1
Отговори
# 420
Така са масово. Всички сме имали такива случаи. Особено станат ли по-търсени в един момент почват да претупват.
И при маникюристките важи.
Много съм си патила и аз.
Има обаче и такива които се стараят и са в час, но са малко. Тъкмо намериш и тя вземе, че се изложи. Не знам на какво се дължи това. А ги има и някои повече клюкарят отколкото подстригват.
Хоп, хоп айде за 10 минути си готова. А има и друго.
Като са по-младии обучаващи се се стараят много. И след години като отида при някоя, при която съм била доволна и ме офъка. Имала съм случаи всякакви.
Всеки втори записва курс, но малко са тези, които разбират(особено от колоростика).

# 421
  • Някъде там
Моята, която се върна от майчинство, не ме претупва, но не иска да ми сменя цвета на косата, не иска да ми прави къса косата.
Само съм си я била съсипвала,  за всяко нещо отговора и е не,другите жени ги прави, руси, червени, омбре, на мен винаги ми отказва.
Косата ми била тънка, като бебешка косичка, не може да понесе обезцветяване, косата ми имала много рижав пигмент после трудно ще я поддържам. Все тъмна иска да ме прави и винаги с коса малко под раменете.

# 422
Абе то е хубаво фриэьорът да иэкаже професионално мнение, ама ако проявява чак такава твърдоглавост си е эа сменяне. Аэ като ученичка помня, че ходех иэвестно време в салона, в който се правеше майка ми. Той и сега съществува де, но не бих стъпила там. Понеже съм с къдрава коса, фриэьорът ме правеше винаги с окълцани етажи. Прекалено къси, иэтъняващата ножица си беше в програмата, а като иэрасте малко косата ставаше на триъгълник отэад ужас ужас ужас и ми каэваше, че  коса след определена дължина на черта или на венец поне (не такъв селски триъгълник) с малко по-леки, не такива оскубани етажи нямало да ми отива, эащото съм била с къдрава коса и трябвало да бъде иэтънена. По едно време дори му вярвах. Един ден така ме ядоса, че го смених и най-сетне си харесах косата. В днешно време мисля, че именно етажите, иэтъняването и прекалено эаоблени или триъгълни форми правят коси като моите ужасни. С твърдоглави фриэьори пък иэобщо не се раэправям. Дори преди да отида при някой нов си эаписвам час само эа сешоар, а преэ това време го интервюирам годен ли е да ме подстриже иэобщо и му каэвам какво точно мраэя. На сегашния ми фриэьор оставям много голям бакшиш и винаги с насърчаващия комплимент ,,эащото эа раэлика от другите фриэьори, ти винаги се стараеш да иэпълниш желанията ми като първия път".

# 423
Ето ми прическата още от времето когато се стараеше. И пак си личи как е офъкан най-горният ми пласт. Тук косата ми последно е била долу-горе добре. После ходих на матиране на цвета. Направи ме сиво-синя, а аз постоянно говоря че искам златисто русо. Жълтакавата ми кожа в комбинация със сива коса...
Трия

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 21:11 от ЗЛОДЕИДА

# 424
  • Street of Dreams
Зло, сменяй я тази. Дори и тогава не те е подстригвала добре. Дадена ти е страхотна, гъста коса, трябва ти свестен фризьор.

# 425
Точно така ме офъка и мен последната подстригвачка квачка, както си ти.. Казах й, че искам както първия път да ме направи, да ми види косата в момента, да я огледа и само да подкъси и оформи по същия начин.. А тя ми направи филаж по височината на косата, а не само на върховете, както си бях. И то само на 4 пръста височина отпред, а не просто да ми направи 2 по-къси кичура както исках. Мега трудно е явно. Това мога и сама да си направя.. И ако не изправя или загладя с крем, седи сухо и бухнало.. Аман от подстригвачки..

# 426
Snowwhite това с “ мерси,че ме правиш като първия път” е супер стратегия👍…един вид не ми прилагай номера,не съм вчерашна:)..и аз съм доволна засега от новата си фризьорка дано не прибързвам да се хваля😀

# 427
Ама не съм така сега. Така бях преди да ме окюпази.
Вижте как ме направи  после, като и казах за лошо направените степени и изгорялата коса. Но това месеци след като съм се мъчила да я възтановявам с какво ли не. Нейна снимка...

И няколко дни след "фризурата", но отпред
Трия

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 21:32 от ЗЛОДЕИДА

# 428
  • София
Злодеида, много е кофти като си загубиш косата заради фризьор. Аз вече се чудя какво да правя. Май като си я боядисвам вкъщи ми е в по добър вид. Трябва да намеря някъде да обират връхчета и това е.
Поръчах си филъра на Олиосета, да видим дали ще си паснем . Тази вечер се боядисах с Гарниер и те така. Joy

# 429
Злодеида,тази аматьорка си е за бой,без думи…

# 430
Но аз 3 години ходя там и  бях доволна в началото. Забележете, че след постригването ми остава русо само отпред. Тя и балеаж като ми е правила си е оставяла ръцете. Само отгоре и отпред. Щом след подстригването русото е само отпред...Тези снимки са от началото на лятото. Ще се снимам в момента как съм, но на лампа не знам дали ще се види. Обаче имам нужда от идеи за подстрижка,защото 5 месеца замазвам това нещо със стилизанти , фиби и ластички докато порастне малко от малко и това страшно ми омръзна и ме комплесира много Cry
Ето момичета така съм сега в реално време снимките са от преди малко,само измита и изсушена. Със светкавица
Изтрито

Извинявайте,че напълних темата със себе си, но моля дайте някакви съвети и идеи.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 07:50 от ЗЛОДЕИДА

# 431
Ами на мен ми харесва как изглеждате с късата подстрижка ,да всички правят балеаж така реално уж да запазят косата отзад .
 За утеха, ето това е моята подстрижка септември 2019 ,заради изгорели краища ...

# 432
  • Далечният изток
Злодеида, прекрасно изглеждаш отпред!

Странното е, че и моята също така е офъкана отзад, отпред горе-долу я правя да изглежда по-прилично. Изправям с преса и придобива по-нормален вид.
Но твоята на вълни много ми хареса и ти отива. Точно с тази дължина се харесвам аз... Само че моята коса, която също е чуплива, посмъртно не мога да я докарам така. Отвратителна ми е, ако не я изправя.

# 433
Не мога да се търпя момичета. Аз ползвам пресата да се изправя малко за да я вържа и опашцичата долу горе да стои.
Гигова, за колко време ти порасна? Сега как си?
Айда, ако имаш предвид снимката където съм по потника.. ами там косата ми съм опитала да я накъдря . Виж по-надолу снимките.

# 434
  • Далечният изток
Да, с потника, която изтри, там е супер.

Сега.... за съжаление никак не е добре. Освен да постригваш по малко, не знам какво друго... И навивай с пресата, както на онази снимка.

Общи условия

Активация на акаунт