Модни тенденции в прическите и всичко за косата 19 Тема. Есенна

• 49 346
  • 794
  •   1
Отговори
# 300
Откакто разбрах, че  ТТ разресва по-лесно, когато се ползва на тънката и част положението значително се подобри. Имам предвид захващайки четката да не решите с широката част по дължината на косъма, а да завъртите и да решите с по-тънката такава. Разресва и разплита в пъти по-бързо. Не знам дали изобщо някой ме разбра Joy. С други думи, не като на снимката Simple Smile, а на обратно

Eто така
Скрит текст:

# 301
  • София
точно, да Simple Smile

# 302
  • София
Кажете нещо за растеж, че ми писна да чакам...

# 303
Тоник за растеж на косата Philip Kingsley.

# 304
Меди - Шампоан Биокленз

# 305
Стандартното- хининова вода. Но след абсолютно всяко измиване, на подсушена коса.
На щерката косата расте като луда.

# 306
Постригване спрямо луната,

# 307

Какъв бюджет има на раэположение?
Евтин вариант, но е ефективен: микс от масла, в които има етерично масло от роэмарин (вижте рецепти в нета). Маже се на скалпа обилно и се стои така поне 2 часа преди иэмиване, най-добре цяла нощ. Прилагайте 2 пъти седмично.

Иначе: Денэифик на Керастас Ш и М эа скалп, имат и ампули.

Също така особено ефективно: витамини. Биотин, Цинк, Селен, попълване на дефицити също... пиене на повече вода (2,5 л поне), повече протеин в менюто.

Дългата коса е эа търпеливите. Чакане винаги има. Grinning

# 308
Да се похваля, че днес се боядисах в червено и цвета стана много красив. Отива ми и се харесвам.
Изсветли ме до рижаво, в корените бях жълта. За малко да си остана рижава, защото ми допадна много цвета, но бях в шок да се видя толкова светла, беше ми странно, и реших да се придържам към първоначалната идея.
 Знам, че тоя цвят ще ми излезе през носа, но пък най-накрая съм това, което исках.
Изръсих се доволно като за провинцията доста скъпо ми взе.
Някаква много нова и скъпарска боя(Insight), двойни дози от всичко за мен, че нали много коса. Обаче, каквото показах, това излязох.
Ще видя зор и трудно ще поддържам, защото косата е изсветлена и цвета бързо ще пада, но съм много доволна.
Снимки ако ви е интересно ще кача утре, че сега няма шанс да се види реален цвят и вече е тъмно, няма смисъл да снимам.
Косата като за изсветлена е в добро състояние, но ще трябва да сменя грижата изцяло.
Домашните ме харесаха, най-вече ММ който е капризник.
Цвета не е от светлите и ярките, но за мен си е доста светъл и се чувствам като нов човек. 😆😊
Ще видим сега колко време ще издържи цвета. Чак ми стана интересно за тая боя, много ми я нахвали.Всичко ми отне 3 часа време.

# 309
Важното е, че ти се харесваш. Стана ми интересно като каза боя за коса Insight ( точно днес се чудих дали да не си купя скоро техен шампоан, че вече не знам какво да взема). Отворих няколко сайта: ами цената на боята е 11-15 лв.
Аз преди 20 дни се боядисах при фризьор за първи път от 4 години, не мога да си кривя  душата, справи се прекрасно. Косата ми е 2 пръста над раменете, запалих се по цвят мока. Поддържам си 7-цата като основа, но искам нещо леко розово, бронзово като нюанс и си получи. Боядиса ме с Мажирел ( смеси 4 цвята), правихме протокола на Metal detox и сумата излезе 57 лв. Но съм доволна. От бременността косата ми се изсуши в корените, но не мога да докарам плътност и обем.

# 310
 честито, важното е да се харесваш.

# 311
Аз съм вече 7 месеца без бои, балеажи, кичури, корени и т.н.т. Само подстригване. Нямам търпение тази коса да се оправи.

# 312
Аз съм вече 7 месеца без бои, балеажи, кичури, корени и т.н.т. Само подстригване. Нямам търпение тази коса да се оправи.

Аз съм така от десет месеца плюс маслени маски с индийски билки всяка седмица без пропуск. Ако пропусна в неделя, правя маска през седмицата. Цвета не ми харесва, формата не ми харесва, но за първи път в живота ми косата ми е здрава и само някои от най-старите и изгорени краища все още се късат. Преди се късаше отвсякъде, включително и най-късите кичури около лицето, ако ги дръпнех по-силно оставаха в ръцете ми.

Каролин, чакаме снимки, нямам търпение да ти видя косата и цвета. Сигурна съм, че са чудесни.

# 313
babri, a маслените маски с какви продукти комбинираш? Био/беэсиликонови/дрогврийни/профи? Интересно  ми е, понеже при мен маслените маски работят само с коэметика беэ силикони, иэчистени. С профи продукти не така добре.

# 314
Сноу, аз от доста време ползвам само шампоани и балсами на Медисютикълс. Имам различни видове, всеки един е с различна грижа към скалпа. Единствено ползвам някакъв евтин балсам като преуош преди да измия маслата от косата си, че на два пъти ходих с мазна коса на работа.

След като я измия ползвам коприната и един балсам без отмиване на Чи. Общо взето това е. Като ми свършат нещата на Чи, няма да подновявам, не виждам особена полза от тях.
От маслата и редовното подстригване на краищата без филажна ножица обаче виждам голяма полза.

Общи условия

Активация на акаунт