Модни тенденции в прическите и всичко за косата 19 Тема. Есенна

• 48 844
  • 794
  •   1
Отговори
# 675
Разрежда се задължително, не си прави експерименти, базовите масла не са скъпи, отделно и те помагат за растежа на косата Simple Smile

# 676
Не е, че са скъпи, а и аз имам накупени достатъчно. Просто се чудех дали може направо да се маже. Ще разредя, благодаря за отговора.

# 677
Аз направих спрей от розова вода, розмарин, смрадлика, чаено дърво.
Не съм слагала масло.
Как звучи така?

# 678
Момичета, розмариново масло може ли да се маже директно на скалпа или трябва задължително да е разредено в базово? Скалпът ми не е чувствителен.
Иска ми се да го наклепам директно, но не знам дали няма да е много силно.

В базово масло трябва да е, рициново или друго.

# 679
Не съм слагала масло.
Как звучи така?

Екстра ми звучи Smile
Мерси, Витаминче, още сега ще го забъркам, всичко имам.

Правя маслени маски веднъж седмично, слагам черно ямайско, разни билки и мажа така,че направо тече от главата. Завивам с найлони и кърпи и стоя няколко часа. През тия няколко часа почти нищо не мога да правя. Искам розмариновото да го ползвам по-често, ама не мога да стоя така намацотена всеки ден.

Този вариант ми е идеален. Благодаря пак Flowers Hibiscus

# 680
Аз стоя по 2 часа преди да се изкъпя, без да завивам с нищо и пак имам доста добри резултати.

# 681
Барби,
Не давам гаранция, че е добра идея. Наистина питах дали така е добре 😁
Нещо подобно беше препоръчано няколко поста назад, като питах за себореен дерматит. Това е основно за ММ.

# 682
Ааа, ами на мен ми звучи много добре. Ще пробвам и ще дам обратна връзка.

Иначе не мога да не си завия главата като е намазана, защото явно слагам много и тече.
Аз без друго все с нещо я мажа тая коса, все съм наклепана, не мога да завивам всяка вечер и да стоя като мумия.

# 683
Трая си, щото за пореден път не се харесвам с ужасната ми чуплива коса Angry Не знам как трябва да я подстрижа, че да се приема... Изправям си косата от над 15 години вече Sob

# 684
  • Някъде там
Не съм слагала масло.
Как звучи така?
Доста добре звучи Simple Smile
Имам записан час за фризьор.За февраури месец Laughing
Моята коса в момента като цвят е така.
Боядисвана преди месец и отгоре дължини, корени преди НГ.

Желания от мен цвят

Споделям и едно колажче.Не мисля ,че разликата е голяма и се надявам да се получи от първия път това което искам.

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 13:04 от Искрица

# 685
Аз много харесвам такива студени цветове, но не мога да ги постигна, за съжаление... Винаги избива топъл оттенък Sad

# 686
Искрица, ако не е много нахално, може ли да пуснеш снимка на прическата ти в момента? Това, което частично се вижда от предишната снимка, ми изглежда много хубаво. Но ако може да видя цялостната прическа, ще бъда много благодарна. 🍀 Без лицето, разбира се.

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 20:46 от sharpy

# 687
Не е, че са скъпи, а и аз имам накупени достатъчно. Просто се чудех дали може направо да се маже. Ще разредя, благодаря за отговора.

Не може. Ще ти изгори скалпа. Задължително се  разрежда с базово масло. От личен опит, така нансох веднъж и беше ужас, а аз съм със себорея. Оттогава си научих урока. Това беше отдавна.
Не се ползват самостоятелно, много са силни. Зехрин, бадемово, кокосово или друго и се разрежда с тях. Не прекалявай и с капките от етеричните, слагай по малко.

# 688
  • София

Аз съм залитнала към топлите цветове. Това ми харесва, не знам дали ще се получи на моята коса.

# 689
  • Някъде там
Елена, нежен цвят е това.
Sharpy, на черта е косата ми.Леко етажирана за да не се заплита.
Напоследък ми се начупва много готино.
Това е прическата ми.

Общи условия

Активация на акаунт