Модни тенденции в прическите и всичко за косата 19 Тема. Есенна

• 48 807
  • 794
  •   1
Отговори
# 720
Една петица и аз си мисля, че добре ще ти дойде. За пършивото - то не е от боята, в смисъл цвета. Нашите коси са си пършиви - вари ги, печи ги, все натам отиват.

# 721
Една петица и аз си мисля, че добре ще ти дойде. За пършивото - то не е от боята, в смисъл цвета. Нашите коси са си пършиви - вари ги, печи ги, все натам отиват.

Не. Моята не е такава. След обезцветяването стана. Веднага си пролича, бухнало и пършиво. Иначе е гладка и бляскава. Бухва, но не е увредена.
Познавам си пораженията от изсветляването. Досега такова нещо не бях виждала. Нона снимката не личи. Косата ми беше като с ореол отгоре след процедурата, бухнала като памук.
Даже мамаме пита защо ми е такава косата.

# 722
  • Street of Dreams
Косата е просто фризи.
Няма смисъл да чакаш - една четворка и нещо за изглаждане веднага ще оправят вида й. Тъмната боя не е като червеното или русото да изтощава.

# 723
Фризи е, да, аз не я заглаждам с нищо.
Но не е само фриз, а е от изсветляването.
Просто не мога да ви снимам реално за какво става дума.
Но и аз мисля, че тъмната боя ще оправи нещата.
Ще изчакам още малко.

# 724
Тъмната боя доста умело прикрива увредена коса, просто си вземи хубава боя или най- добре в салон, че с дрогерийните бои много често като си вземеш някакво кестеняво става направо черна.
Косата видимо е ужасно дехидратирана, не пропускай възможност за нанасяне на продукт- шампоан само в корените, маска за коса, после балсам, накрая балсам който се оставя в косата, че и олио по краищата може да нанесеш.

# 725
  • В полите на Пирин планина
Нищо непоправимо не виждам в косата на Каролин. С подходящи продукти ще изглежда и гладка, ако това ѝ е целта.

# 726
Тъмната боя доста умело прикрива увредена коса, просто си вземи хубава боя или най- добре в салон, че с дрогерийните бои много често като си вземеш някакво кестеняво става направо черна.
Косата видимо е ужасно дехидратирана, не пропускай възможност за нанасяне на продукт- шампоан само в корените, маска за коса, после балсам, накрая балсам който се оставя в косата, че и олио по краищата може да нанесеш.

Всичко това правя. Тук умишлено не съм слагала нищо за да видя ефекта от маската. Иначе съм пълна програма.
Много е суха. Опитвам се да хидратирам богато, с маски, балсами, финиши, терапии, домашни маски.
Лейди, не ми е целта да е гладка, искам вълни, избягвам преса.
Просто сега е много суха.

# 727
  • Street of Dreams
На мен ми прилича на прехидратирана, мини за малко на протеин.

# 728
4-ка ще стане чного тъмна, аз бих сложила 5-ца

# 729
  • В полите на Пирин планина
Може би не е лоша идея да се пробва с протеин, още повече, че е обезцветявана. За да е хвърчаща наистина може и да е прекомерно хидратирана.
Освен това косата е с променена структура от изсветляването. Няма как да е същата, както преди. На мен дори след боя ми стои странна косата, но моята е мека и с тънък косъм. И по-трудно си оформям чупките... Трябва да я измия поне още веднъж и да я подхраня добре...

# 730
Lady Brinne,
Днес направих двустъпковата протеинова терапия на Афоджи и от разхвърчаната ми пухкава/ суха и къдрава/ коса няма и помен. Подредена,уплътнена и дори с блясък е косата.
Последният път при смесване на 5 и 6 съм сложила явно по вече от по тъмната и сега ми се струва направо черна....Аз искам мек кестеняв цвят и по естествена визия,но пък трябва да покривам и доста бели коси. Вероятно ще намалявам плавно тъмното.

# 731
Взех 2 мин терапия на Афоджи точно с тая цел+ампули за много увредена коса.
Вчера дойдоха. Сега и това ще пробвам.
Лейди точно заради променената структура е.
Аз нямам против да стане и много тъмна, даже по-скоро това целя.
Но искам да потъмня първоначално с 5 ца или 4 ка и да видя как ще е.
Нямам против червените отенъци, аз си ги харесвам.
Ще поизчакамт този месец и ще ида в салон. Или ще взема Пермезе. Ама там не мога да се оправя с окислителите, това ми е Тъмна Индия.
Ондин, аз също мисля, че е прехидратирана. От доста време залагам само на хидратация.
Затова взех Афоджи.

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 15:32 от Caroline_Bingley

# 732
Нищо няма да помогне според мен 😒.
Имам същата чуплива и суха коса, идея по-къдрава. И побеляла, при която структурата на косъма се променя и изглежда още по-суха и по-бухнала.
Веднъж преди години я обезцветих. Повече няма да повторя. След първото измиване стана буквално метла. Какви ли не профи маски не използвах, нямаше подобрение. Ходех само възрана, за да не се вижда. Накрая я отрязах късо…, добре че нямам проблем с това.

# 733
Изобщо не съм специалист в тази област, но при такава ситуация бих препоръчала филъри, за да се запълнят нарушенията по повърхността на косъма. Добре ми действат в подобни ситуации ампулите на Наши. Имаше и един продукт на Вела, водеше се "течна коса", с отлично впечатления съм от него, ползвала съм го преди време. В руските форуми хвалиха корейски ампули, фирмата е Фармстей.... май. Хиалуронови и колагенови, два вида са, като се редуват в използването им. Мисля в скоро време да си ги поръчам. Не съм ползвала, но тук сте обсъждали терапията "Клетката майка", може и тя да е подходяща.
Последно, голям ефект съм виждала и от една корейска маска - шапка. Като цяло корейските маски и балсами ми действат супер. Уплътняват, приглаждат, възстановяват ми косата.

# 734
Lorinda, кои номера и на коя боя смесваш?Какъв цвят става?В какво съотношения ги забъркваш?

Общи условия

Активация на акаунт