Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 17

• 29 326
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
чесно казано мисля след раждане да спра щот ми писна да пия 5 тона хапчета. Но горе долу да по приницп Simple Smile Важно е хомото да не се качва защото трудно се извеждат токсини а аз планирам ваксина за ковид и трябва да ми е ок хомото

# 451
Ами някой ако е питал Сигридов по въпроса с витамини след раждане, нека сподели... Иначе и аз Паскалева ще питам за ваксина дали и кога...

Другото, което е интересно е има ли стандарт за това кога се пуска за последно Анти ха и т.н преди раждане или всичко е по преценка на АГ и хематолога спрямо мутациите ни?

# 452
Alaskata , oсвен в третия триместър и при кърмене падат нивата на витамините. Тези, които поддържаш са добре и при небеременни, като само Б12 е леко високо.

# 453
нее високо в12 Simple Smile По критериите на нашите лаборатории горната стойност е ниска Simple Smile Сигридов винаги я иска на 800

# 454
нее високо в12 Simple Smile По критериите на нашите лаборатории горната стойност е ниска Simple Smile Сигридов винаги я иска на 800
Говоря за небременни. Нали това беше въпросът.

# 455
Момичетата, които са на Клексан и Натаспин всеки ден, Клексана масово се спира 24 ч преди секцио, а за Натаспин какво са ви казали, кога да го спрете?😏

# 456
За натаспина ми казаха 37 седмица.

# 457
Защото на мен ми казаха последния ден преди секцио без Клексан, но с Натаспин и се чудя😏

# 458
Оф, всеки лекар казва различно. Аз не знам кога кого да слушам Confused Не мога да разбера поне за такива важни неща как няма единен протокол на работа.

# 459
натаспина е хранителна добавка така че няма драма да се спре и няколко дена преди секцио Simple Smile

# 460
Въпросът е, че на мен ми го изписаха днес заради висок д-димер, а секциото ми е слеващата седмица, тоест ще го пия само една седмица😏

# 461
е нищо страшно Simple Smile пиеш и приключваш Wink

# 462
Момичета, малко се притесних. Имах завишен Д-димер и затова смениха аспирина с натаспин. Сега е още по-завишен седмица по-късно Flushed На някой случвало ли му се е? Не трябваше ли да спадне от спирането на аспирина? Докато стигна до доктора другата седмица за ултразвук ще се побъркам!

# 463
Пишу му или му се обади , за клексан или фракси си ако не ти действа натаспина.

# 464
На клексан 0,4 съм от самото начало. Чакам и анти Ха сега да излезе и ще пиша. Ама се притесних, че нещата се влошават вместо да се подобряват.

Пишу му или му се обади , за клексан или фракси си ако не ти действа натаспина.

Общи условия

Активация на акаунт