Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 17

• 29 315
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
Натаспин е хранителна добавка, каква е логиката от него Ддимера да се влияе по-добре отколкото от аспирина? Какво каза лекарят, който ги замества, защо?

# 466
Логиката е че наподобавя бегло НМХ.
Иначе аз имах ниско анти Ха и завишен Д димер и ми казаха или от 0.4 на 0.6 да мина или ако нямам да добавя по 2 натаспина ( към 0.4 и аспирина ) но аз пих два дни по 2 и ми ставаше лошо и почнах по един, туко що пуснах и аз моите изследвания и ще пиша какво е положението при мен , и какво каза доктора

# 467
На мен ми казаха, че не съм за аспирин и че трябва да го сменя с натаспин при прегледа (това в Сигридов). Нещо артериите били прекалено отворени...имало малко кръв в околоплодните...нещо такова. При кръвнити се видя повишен Д-димер и докторът потвърди пак същото от прегледа. А клексана си върви от самото начало. Сега обаче вместо това да се коригира става по-зле. Но не бих сменила клексана с по-висока доза без да имам ултразвук. А ако се окаже, че и ултразвука е влошен просто ще сменя Сигридов и ще си върна аспирина.

# 468
ама чакай Simple Smile То ти дебелееш и съотвтетно е доста логично да се влошават нещата просто защото имаш нужда от по висока доза клексан разбираш ли ? Simple Smile

# 469
Това ок, ама за 1 седмица от 1,4 да се качи на 1,9 не е ли малко бързичко? Уж идеята за спирането на аспирина беше да спадне. А сега съм в 25 седмица и не съм качила много- 4 кг. Писах на доктора и чакам да каже какво правим.

# 470
ми то и аз не съм душа Simple Smile в 34 та седмица съм 7 кила .А и  ти гледаш ли таблиците за бременност ? или просто си сравняваш стойностите .

# 471
Ох, гледам какво ли не, разногледа станах Unamused За втори триместър иначе си гледам табличките, да. Притесни ме по-скоро, че след основна смяна в терапията тенденцията е влошаване на стойността.

# 472
Моя д-димер също е повишен . Чакам да излезне и антиХа. Някой знае ли за колко време излиза резултата от Токуда ?

# 473
3-4 часа излизат резултатите.
Анти Ха малко го моткат обичайно. Моят Д димер е спалнал от 1.92 на 1.62 само в по един натаспин повече.
Дриминг просто може да се наложи да смениш на 0.6 и тва е

# 474
PandaBanda, днес правели някаква профилактика на апарата за Анти Ха в Токуда и ми казаха, че малко вероятно преди 7 вечерта да излязат резултатите.

# 475
ми много хубаво на мен нищо не ми казаха

# 476
Всъщност съвсем не е задължително това, че с килограмите задължително се повишава нуждата от по-висока доза. Моето анти ха досега си стои едно и също. На едно момиче в 35-а седмица също. Аз съм 10 кг отгоре.

# 477
нее задължително но е много вероятно Simple Smile Тука нищо задължително няма. Но при повишен Д димер обичайно и дозата вдигат ми е мисълта

# 478
нее задължително но е много вероятно Simple Smile Тука нищо задължително няма. Но при повишен Д димер обичайно и дозата вдигат ми е мисълта

А за месец дали може да се промени така анти ха, че да имаш нужда от по-висока доза. Щото мисля за последно да ида при Паскалева месец преди раждането - даже Вецев казва че няма нужда и дори самият той не ми иска анти ха ...

Вие колко време преди раждане за последно ще изследвате?

# 479
Еми аз днеска си го пусках и съм почти в 34 та, предполагам няма да пускам повече

Общи условия

Активация на акаунт