Звездни компромати - Септември'21

• 236 188
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 105
А на мен момиченцето повече ми прилича на него.
Хубави дечица

# 106
Една дружка толкова впечатлена гледала някакъв клип на ганито детето им било на година и нещо и колко говорело с голям набор думи и т.н джулката го възпитавала и по 10часа на ден му говорела ..трудно ми е да го повярвам честно ..

# 107
Благодаря за темата.
Не знаех за много от фактите в първият пост. Благодаря за изчерпателната и интересна информация, винаги поднесена красиво и с много внимание.

Починал е Микис Теодоракис.
Скрит текст:

От момента на смъртта, кучето му не е мръднало от вратата  в това състояние…
Една безусловна любов.
Скрит текст:

# 108
Георги Динев каза да на приятелката си Калина. Грандиозното парти се състоя на „Марина Диневи“.
Скрит текст:

Сано и Нели...
Скрит текст:

Игнатова...
„Връщам се в „Господарите“, знам накъде съм се запътила и в личния си живот, и в работата." Така Мария Игнатова отговаря на въпроса с какво ще се занимава след като „Папараци“ по bTV, няма да има следващ сезон и масово я винят за провала.
Скрит текст:

С право! Наистина Мария не ставаше за водеща в Папараци. Лично аз и в Господарите не ми се връзва много, когато е сама. С правилният екранен партньор- става.

# 109
Починал е Микис Теодоракис.
Скрит текст:

От момента на смъртта, кучето му не е мръднало от вратата  в това състояние…
Една безусловна любов.
Скрит текст:
Да почива в мир..
Много ме натъжи снимката на кученцето. Disappointed Това са най-милите създания.

# 110
Значиии, Лима се е олелчила страшно, да не говорим, че роклята не подхожда на неравномерният тен, с който се е сдобила.
Беше готина като млада, сега прилича на тази Кармен Електра.
На Динев новата булка да не е една варненка, засичала съм я из града, с един черен джип, ако е същата е топ.
Игнатова ставаше за Господарите, и то като се чеплезеше с Рачкото.

# 111
  • До морето
Варненка е, да! Или поне често се подвизава из Варна.

# 112
Хейли Бийбър.
Скрит текст:

Страхотни крака има тази жена. Heart Eyes

# 113
Варненка е, да! Или поне често се подвизава из Варна.

Коя е? Има ли други снимки?

# 114
Лима е започнала да остарява като всички нас. Иначе нищо ѝ няма. Тогава в стихията си е била сигурно тийн или около 20-те. В момента пак е чаровна и в лице, и в тяло.

# 115
Потърсих за Адриана и последно през Декември, миналата година е потвърдила такова нещо:
https://people.com/parents/adriana-lima-excited-for-baby-boy-or-girl/
Копирали са стара статия от преди 8 г. В нея пише, че очаква второто си дете, а първото е на 2 г.
Всъщност миналата година то вече е било на 10, а второто на 7.

# 116
  • София
Изобщо не харесвам слаби жени, каквато е Хейли, но пък тия крака така да й отиват! Ето, че все пак има изключения за моя вкус.  Бела Хадид и тя кльоща, но с нейните безформени солетки не може да стъпи и на малкия пръст на Бийбъровата булка.

# 117
Толкова да не го харесвам това Хейли

# 118
Адриана Лима бременна ли е или просто е пуснала малко коремче?

# 119
Хайли и аз не я харесвам. Какво да ги гледам тези крака, като са на свинче- звънче, тази глава оперирана пак на нищо не прилича, широк таз, прегърбена, вечно с изражение “изядох 2 лимона” ужасна ми е, пък мъжлето ѝ е станал като клошар. Лика прилика са си с Бела Хадид, същия отчаян депресарски фейс. Не случайно май са си приятелки.
Пенелопе Круз е много хубава, остаряла не остаряла, чарът си е чар. Същото е и мнението ми за Адриана Лима, толкова е естествена и жизнерадостна по интервюта и снимки, такова приятно излъчване има. 100% е бременна. Дано да е намерила щастието, че предишният ѝ мъж Марко нали ѝ изневери. Трудно ми беше да повярвам, че има мъж, който би изневерил на АЛ.
Деси Тенекеджиева….. не знам какво да кажа. Виждала съм я на живо. Като цяло на мен като зрител ми харесва, че има характерна визия и присъствие, което считам за мн важно, от друга страна толкова е грозна горката, че аз ако бях на нейно място, нямаше да съм особено доволна от вида си. Устните, че били тънки- голяма работа, но този нос- чайник и уши на прилеп…. мисля, че това е един от случаите, в които пластичната хирургия би могла да помогне малко, не да се прави на Камелия, но да добие една идея по- нежна женствена визия, защото в момента човек се чуди дали това не е Бой Джордж.

Общи условия

Активация на акаунт