Звездни компромати - Септември'21

• 236 268
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 1 950
На тази снимка са я направили 20 години по - млада, не е до косата.

# 1 951
Явно днес съм на вълна Аня Пенчева. Та, тя по голи рамене в президентството, но пък с маска.
Скрит текст:

# 1 952
Точно така, с маска трябва да е! Дано Мариана Попова се смили над нея! 🤣🤣🤣

# 1 953
Много неподходящо облекло за това място. По принцип Аня ми е лигава, възползвала се от външността си, не толкова от таланта си. Иначе е хубава, не мога да отрека. Жалко, че дъщеря и нищо не е наследила от нейния чар.

# 1 954
  • София
В качеството си на инженер не искам да ви казвам как се гледа на икономическите дисциплини от завършилите техническите университети Sweat Smile Sweat Smile ...толкоз по тази тема.
или както беше вица :
Като знам какъв инженер съм, ме е страх да ида на доктор Joy

Да не е спам, ти си показала Лампард, аз да покажа Джон Тери семейно . Едно време като гледах футбол ми бяха любимци

При него имаше големи скандали по едно време, имаше афера с жена на съотборник, която в същото време май беше близка приятелка и на жена му, не помня вече. Ама още са заедно, голям непукизъм. В инстаграм изглеждат перфектното семейство.

# 1 955
  • Sofia
Мда, английски топ футболист без скандал май няма Simple Smile
Мисля, че на върха в класацията е Райън Гигс, за който през 2011 се оказа, че от години спи с жената на брат си, като тя даже е направила аборт от него две седмици преди да се ожени за брат му.
Според пресата майката на братята е взела страната на Райън и не е проговорила на брат му с години, въпреки че той е невинният в случая.
И двамата братя се разведоха с жените си.

Джеймс Бонд премиерата:
Ана, бившата на Бен Афлек
Бонд, Джеймс Бонд

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 20:43 от NBM

# 1 956
Абе, щом Константин, фолкпевеца, има семейство - значи всеки може! 😂😂😂
Това за известния мъж и жената вкъщи.
Константин според мен изобщо не става за семейство, ами женичката му е много търпелива и добра, а и май без особено много алтернативи (образование, кариера, контакти). Докато Цвети на Криско макар и бивша танцьорка е била стюардеса, изкарвала е сама пари с труд, завършила е образование, а и сега е доста над средното ниво хубост без да е с 1200 операции, което ме кара да мисля, че самочувствието ѝ е различно от “аз съм жената на Криско” и едва ли би търпяла. Изобщо Константин, който като човек е доста усмихнат и забавен (тренирахме в един фитнес) като мъж е дъно. Направо не знам колко влюбена и загубена трябва да е една жена, за да изтърпи безбройните му забежки, за които съм чувала и продължавам да чувам от най- различни страни, то не са танцьорки, колежки, фенки. Сигурна съм, че и той им е загубил бройката.
Надя е студентка по право в нбу, не знам коя година, може и да е завършила вече. Цвети какво е завършила?

# 1 957
Жената на Тери е голяма мазохистка. Скандалите с мъжа й наистина бяха гръмовни. Нервите й сигурно са на дантела, но тя си знае.

# 1 958
  • Viena
Красавица, днес на 87години❤️

# 1 959
Аня Пенчева е хубава, но тип кръчмарска балканска хубост. Няма елегантност според мен.
Нойзи има богат речник, но това обяснение за Мария направо лепне от захаросване и баналност. Ама тяхна си работа, важното е да се обичат. Прочетох един коментар, който мисля много им пасва - “Една огледална стена, пред която да рецитират, и ще стигнат до златна сватба”.
За Петков виждам, че е минала метлата, затова само ще кажа, че значката, с която го окичиха или се окичи, не знам - “възпитаник на Харвардския университет” значи нещо съвсем друго в Америка. Но да не се хващаме за косите. Приключвам темата.
Малко клюкинка - Ники Дойнов го коментират, че не харесва само жени.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 21:23 от Linda*kiss

# 1 960
  • София
На Иво Аръков гаджето

Страхотно тяло има.

# 1 961
Ехеее браво на Аръков - естествена хубавица е и много красиво тяло.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 21:46 от Linda*kiss

# 1 962
  • Sofia
Този бюст не прилича на естествен.

# 1 963
Преди 5 часа Коцето,завдно със Софка и Преслава и Надето кацат на Малдиви ли,Сейшели ли?Софка облечена като за маалата,то синджири,то чудо.

# 1 964
Определено.

Общи условия

Активация на акаунт