Звездни компромати - Септември'21

• 236 362
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Мира Добрева
Скрит текст:

Рон Мос/Рич от ДК/ и Орлин Горанов
Скрит текст:

# 256
# 257

И без надути устни и пипане, в по-естествен вид, за мен Жасмина пак е хубава. Хубави очи, усмивка, лъчезарна, приятна жена. Много завист има около нея явно.

# 258
  • София
Да, симпатична е била. Косата й е кофти, може би трябва да я поддържа по- къса.

# 259
Извинете, ако е обсъждано, но гледахте ли новата песен на Деми Ловато "Melon cake"? Знам, че премина през много неща, обаче... само аз ли не й харесвам новата визия? На моменти не знам жена или травестит гледам.  Селена Гомез също изглежда странно в последните снимки и клипчета.

# 260
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Заедно са преминали през трансформацията

Четох, че е преборила рак със строг хранителен и двигателен режим
Дано да са измислици
При всички случаи сега и двамата са по- готини

# 261
Неговите вежди не изглеждат толкова вдигнати вече

# 262
Рон Мос/Рич от ДК/ и Орлин Горанов
Скрит текст:

Хм, наш Орлин в пъти класа над Рончо. Каква е таз мода от L.A.??

# 263
Рон Мос го гледах на някакви снимки в Хайлайф. Като го накацали някакви женоря, като бустански плашила. Тоя човек сигурно е потънал в земята от срам с тез тетки.

На Жаситу мъжа на Драго чая все го правя. А тя на естествената снимка на Лима ми заприлича.

# 264
Жасмина никога не съм я харесвала, но познавам мъжът й, и той е наистина голям кавалер и джентълмен. Тя е голяма късметлийка.
Изглежда супер, има най-добрият възможен живот, който може да се води в Бг, а и не само - три дечица, готин мъж, много висок стандарт. Какво наистина му трябва на човек повече ?

# 265
И аз тъкмо щях да пиша, че преди корекциите е била красавица от тоя тип - Лима. Е, далеч е от нея разбира се, но сини очи, кестенява коса и естествена усмивка... Всеки сам си преценява, но според мен не ѝ е трябвало да си пипа лицето и да се изрусява.

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 16:29 от Yo_Ana19

# 266
Жасмина никога не съм я харесвала, но познавам мъжът й, и той е наистина голям кавалер и джентълмен. Тя е голяма късметлийка.
Изглежда супер, има най-добрият възможен живот, който може да се води в Бг, а и не само - три дечица, готин мъж, много висок стандарт. Какво наистина му трябва на човек повече ?

Аз съвсем други неща съм чувала - че й изневерява системно и я подтиска (да го кажа по-меко). Може да са неверни клюки.
Това, че е кавалер е възможно и при двата сценария.

# 267
  • Бургас
Хелена Кристенсен в Шанел-

# 268
  • София
Камелия, никога нямаше да я разпозная.
https://www.instagram.com/p/CTXa33ro7w5/?utm_source=ig_embed

# 269
Явно все пак й казва ,, погледът”, за да създаде хубаво, голямо семейство . И с мъжа й заедно да се подобрят визуално. Обичам да чета пикантериите тук, признавам, но когато има да се каже нещо наистина.

Общи условия

Активация на акаунт