Звездни компромати - Септември'21

• 236 394
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 300
  • София
А аз се чудех защо в рекламата даваха същите муцуни и рекох, че пестят пари от нова. 🤣 Че даже и Милица Гладнишка я спрягаха като панел.

# 301
  • Sofia
О, то само бенд нямаше в тая какафония. И в сутрешно предаване? Яко липса на идеи, чудят се от къде да го подхванат, че да е по-малко тъпо. А, бенда ще дава звуков сигнал кога да спрат да се надвикват.
Рон Мос и родни бизнес дами. Направо си го представих как една през друга го поздравяват
Скрит текст:

# 302
Ще трябва да му леят куршум на Рон след тая среща.

# 303
Изчетох всичко за дЖасито.Но днес съм бяла и добра,няма да коментирам нищо. Само ще попитам : къде и на какви почивки ходи,че съм пропуснала, може би ?

Те са и в туристическия бизнес. Тя затова се снима само в България, пропагандира българския туризъм и упреква ходещите в чужбина. Няма да си качи снимка в инстаграма от Малдивите и Гърция.

# 304
Популярното момиче от корицата на National Geographic Шарбат Биби много години след първата си снимка. Стана ми тъжно, защото по лицето й е изписано колко я е очукал живота.

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 305
И преди съм попадала на тези снимки. Носът й изглежда съвсем различно.

# 306
Изчетох всичко за дЖасито.Но днес съм бяла и добра,няма да коментирам нищо. Само ще попитам : къде и на какви почивки ходи,че съм пропуснала, може би ?

Те са и в туристическия бизнес. Тя затова се снима само в България, пропагандира българския туризъм и упреква ходещите в чужбина. Няма да си качи снимка в инстаграма от Малдивите и Гърция.
Това имах предвид - тя не ходи на почивки,почти не излиза от България, а единствено рекламира техният.

# 307
Джони вчера на кино фестивала в Довил
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

# 308
Днес гледах първия епизод от новия сезон на Търси се:
1. Студиото вече е размер xs и разстоянието между водещите и госта е под 1.5 м, т.е. не отговаря на последната заповед на МЗ Joy
2. Нелката е малък L.
3. Цитиридката им припомни как всяка сълза е паричка в джоба на продуцента.
Случайно попаднах на тях докато въртях каналите …. Точно тази реплика чух на Цитиридката … колко точно го каза и … всички дружно се засмяха Simple Smile
Иначе студиото и на мен ми се видя доста малко, въпреки че те се хвалят че са в НОВО по-хубаво студио … видяха ми се и поостаряли - повече червенокосата
За размера отдавна е ясно - малък М Joy

# 309
  • SF
А аз се чудех защо в рекламата даваха същите муцуни и рекох, че пестят пари от нова. 🤣 Че даже и Милица Гладнишка я спрягаха като панел.

Да, Милица Гладнишка ще кряка в предаването.
Съжалявам, но аз не съм фен на тази фурия. Не ми е забавна.
Появила се е с безумна визия. Рокля с тънки презрамки, която прищипва, каквото има за прищипване и под мишниците стърчи винено червен дантелен сутиен. Много ли е модерно сега това? Нещо да съм пропуснала в модата на деколтетата?
Не мога да прикача снимка, но е безвкусно и селско.
Другият член е Китодар Тодоров.
Бендът ще остане ли в студиото за през сезона? Те се чудят на този Пейо каква роля да му дадат.
Голям турлю гювеч става в това студио. Надприказване, а сега и надсвирване.
Аз си падам по Георги Блажев и Никола. Атанас Балкански също е симпатичен, но моето сладурче си е Никола.

# 310
Ще трябва да му леят куршум на Рон след тая среща.
Поръчали са си го, получили са го.
Не знам дали някой друг, освен такива бизнесменки фенки на сериала вероятно, би се заинтересувал от творчеството му и би уважил концерт.
Аз поне не бих отишла на концерт на Рон Мос от Дързост и красота.

# 311
  • Sofia
И Теньо Гогов ще е в каламбура на Гала.

# 312
  • SF
И Теньо Гогов ще е в каламбура на Гала.

Да, бе, какъв е този сбирщайн, който ни предлагат продуцентите й? Смятат, че така ще бъде по-цветно, по-интересно?
Чакайте, че на екран е Никола. Концентрирам се там.

Гала си е направила зъби като на Камелия.

# 313
Снощи гледах Завръщане(много сладко филмче),та в него участваше и изгората на Башо.Красива,но по един много изкуствен начин.Сякаш гледах кукла-зъби,нос,тен.А уж нямала много намеси-само носа.Но зъбите ѝ ме ослепиха...какво е това залитане по този вид,какво му стана на един народ..?!

# 314
  • Sofia
Тя е и изпълнителен продуцент на филма .
Някъде четох,че е правила носа 14 пъти 😳

Общи условия

Активация на акаунт