Звездни компромати - Септември'21

• 236 268
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 1 920
Двамата титани. Явно са били и големи приятели.
Скрит текст:
, , , , ,

# 1 921
Радика, винаги с интерес чета постовете ти за РД-ците. Hug Всички снимки разглеждам. Скоро го бях написала и после видях, че са ме изтрили.
По този повод аз чаках за рождения си ден на 6-ти септември... но нямаше публикация Sad
Мариана Попова по-добре да си беше мълчала, да не се излага. Хем не иска ваксина, хем да я пазят... и обидена.

# 1 922
  • софия
Мариана Попова по-добре да си беше мълчала, да не се излага. Хем не иска ваксина, хем да я пазят... и обидена.
Аз разбирам нейнато позиция, която е, че тя е полагала усилия да спазва правилата. По нейни думи си правят семейно тест регулярно и ако е бил положителен, би се карантинирала.
Ако се правят тестовете и при наличие на позитивен се карантинираш, при спазване на изискванията за 30-50% запълняемост и т.н. мерки, няма да има разпространение. Изобщо не става въпрос за ваксините, а за неспазването на мерките. Защото и с ваксина, и без ваксина при препълнени зали, заведения, без маски, без дистанция Ковид все се разпространява.
Това е на думи. Какво и как прави реално не знам и начинът, по който обвинява събития и лица, нямащи пряко вина за нейното заразяване, е неадекватен на позицията, която има.

# 1 923
то пък да си правиш тест е страшна превенция, няма що.....позьори.

# 1 924
Плачков би трябвало да е под карантина, в такъв случай.
Скрит текст:

# 1 925
Да не излезе, че не живеят заедно и не са си контактни. Не се сещам за друг вариант.

# 1 926
  • софия
Плачков би трябвало да е под карантина, в такъв случай.
Скрит текст:

Това е истински компромат.
Марианка пак се изложи много. Уж се прави на много умна. Сега, понеже много защитава спазването на правилата, е редно семейно да им наложат хубава глоба. Хем контактен на ковид болни, хем без маска.
Много смешно-глупаво семейство са.

# 1 927
  • До сърцето...
aDream, благодаря ти! Hug
Shirley-Ann, тогава нямах достъп до компютър, ще се реванширам догодина Kissing Heart

Днес рожденици са:

Flowers Rose Брижит Бардо (Brigitte Bardot), френска актриса и манекенка, 87 год
един от първите секс символи на 1950-те и 1960-те години, става световноизвестна след участието си в противоречивия филм „И бог създаде жената“ през далечната 1957 г, участва в 47 филма, след като се пенсионира става защитник на правата на животните и противник на имиграцията и исляма във Франция (глобена пет пъти за подбуждане на расова омраза)
Скрит текст:
в годините на славата си

с четвъртия си съпруг са заедно почти 30 год (от 1992)

Wine Glass Максим Генчев, български актьор и режисьор, 67 год
Има над 60 театрални роли, над 25 роли в чуждестранни игрални филми и български телевизионни сериали. Играе Кирил Коцев в „Седем часа разлика“, като режисьор го познаваме от „Дякон Левски“
Скрит текст:

Flowers Rose Йорданка Донкова, лекоатлетка, 60 год
в продължение на 27 години е световна рекордьорка в дисциплината 100 метра с препятствия, олимпийска шампионка с олимпийски рекорд (подобрен чак след 3 олимпиади). Удостоена с най-високия държавен орден „Стара планина" І степен
Скрит текст:

Wine Glass Стефан Командарев, български кинорежисьор, 55 год
медик по образование, но като млад лекар му дават да прави филми за обучение на студентите и така повлияват на съдбата му. Автор на филма „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде“, на „Съдилището“, на „Посоки“ (номинация на фестивала в Кан)
Скрит текст:

Flowers Rose Мира Сорвино (Mira Katherine Sorvino), американска актриса, 54 год
печели Оскар и Златен глобус за ролята на пискливата Линда Аш в „Могъщата Афродита“ на Уди Алън, а роляна Марилин във филма „Норма Джин и Мерилин“ й носи номинация за Еми.
Скрит текст:

с 14 години по-младия си съпруг Кристофър Бекъс и децата им

Flowers Rose Наоми Уотс (Naomi Watts), английска актриса, 53 год.
открои се като актриса доста късно за индустрията – на 33 год играе в „Мълхоланд Драйв“, което й донеся известност, а ролята на Кристина Пек в „21 грама“ и на Мария в „Невъзможното“  й носят номинации за Оскар
Скрит текст:

Wine Glass Петър Волгин, радиожурналист, 51 год
дългогодишен кадър на БНР, извесност му носи предаването „Без контрол“ в ранните години на демокрацита, провокативен, с остър език и неординарно отношение към и от аудиторията, сега води „Политически НЕкоректно“
Скрит текст:

Flowers Rose Дита фон Тийз (Dita Von Teese), бурлескова танцьорка, модел и понякога актриса, 49 год
Дита фон Тийз е творчески псевдоним на Хедър Рене Суийт, една от най-известните бурлеска звезди в света, популяризира бурлеската и старовремския фетишизъм, известна е и като (бивша) съпруга на Мерелин Менсън
Скрит текст:

с Мерилин Менсън

Flowers Rose Хилари Дъф (Hilary Erhard Duff), американска актриса и певица, 34 год
славата идва с ролята на Лизи Макгуайър от едноименния сериал на Disney Channel,  има успешна музикална и фирмова кариера. Изпълнява ролята на Келси в сериала „40 е новото 20“.
Скрит текст:

тази година тя стана майка за трети път, Мей е второто дете от съпруга й Матю Кома и трето за актрисата (9-годишния Лука е син на Дъф от преднишната й връзка с Майк Комри)

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 11:25 от Радика

# 1 928
Харесва ми Га га тук.
Скрит текст:

# 1 929
  • София
Приянка Чопра
Скрит текст:
Никол Кидман
Скрит текст:
Джена Дюан
Скрит текст:
Дженифър Хъдсън
Скрит текст:
Реджина Кинг
Скрит текст:
Джейми Лий Къртис
Скрит текст:
Ана Кендрик
Скрит текст:
Линдзи Вон
Скрит текст:
Синди Лоупър
Скрит текст:
Скалата
Скрит текст:
Том Ханкс
Скрит текст:
Мадона със сина си
Скрит текст:
Оливия Уайлд
Скрит текст:
Ариана Гранде
Скрит текст:

# 1 930
Довечера е премиерата на новия филм за Джеймс Бонд
Скрит текст:

# 1 931
Децата на Мира Сорвино са много красиви.

# 1 932
https://woman.bg/zhulta-shpionka/vanya-chervenkova-vleze-v-bolni … B58PhknqrNvDOvgSE

Ванчето в болница, някой ако има достъп до профила може да качи и снимки, ако има.
Не знам какво толкова плашещо е споделила там ....

# 1 933
За всички които, като мен, се чудят какво е намерила Мария Игнатова ( не, че я смятам за нещо кой знае какво ) в Ивайло Нойзи- Цветков :

"Нежна, умозрителна, готина, изтънчена, моят мета смисъл, океанът на Соларис, в който се губиш и в който няма спасение... Тя е вечната жена - Ева и Лилит. Да ме извинява Снежанка, но въпросът ѝ към огледалото е излишен. Мария е единствената", каза той."

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 15:08 от Veracruz

# 1 934
  • София
Струва ми се, че Марчето е обичана жена. Дано са щастливи и не ни се натрапват във всяко предаване.

Общи условия

Активация на акаунт