Звездни компромати - Септември'21

• 237 506
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 1 965
Неееееее!!!!!!!!!!! Не и Ники Дойнов!!!!!!!
Кой го коментира това? За първи път го чувам!!!
Беше ми любимец когато с Искра Ангелова водиха сутрешния блог по Нова. И двамата бяха много млади и много хубави. Аз исках да се омъжа за него 😀

# 1 966
Аня Пенчева с бялата си кожа, светли очи и лисичи профил е много, много далеч от балканско- кръчмарската красота.
Глория на прима виста е такъв тип хубавица.

# 1 967
Неееееее!!!!!!!!!!! Не и Ники Дойнов!!!!!!!
Кой го коментира това? За първи път го чувам!!!
Беше ми любимец когато с Искра Ангелова водиха сутрешния блог по Нова. И двамата бяха много млади и много хубави. Аз исках да се омъжа за него 😀

Негов познат. А в интервюто си Дойнов изтъкна как е добър приятел с Юксел Кадриев, за който има също такива слухове. Не че не може да са си просто приятели.
Аня Пенчева ми е с нахално излъчване и преливаща - затова казах кръчмарска хубост, нищо, че е бяла.

# 1 968
aDream, благодаря ти! Hug
Shirley-Ann, извинявам се, тогава нямах достъп до компютър, ще се реванширам догодина …

Радика, много важно е да не забравиш мен, Кристина Агилера, Брад Пит и Сталин на 18 декември Wink

# 1 969
  • Пловдив
Аня Пенчева още в "Хан Аспарух" много ми беше харесала. И все още ми харесва. Като млада:

Скрит текст:

# 1 970
  • До сърцето...
Радика, много важно е да не забравиш мен, Кристина Агилера, Брад Пит и Сталин на 18 декември Wink
Сладурка! Yum

# 1 971
Кристина Димитрова се е справила с облеклото доста по- добре от Ането Пенчева.

# 1 972
  • Glasgow
Още от Мария и Нойзи. Тя не ми харесва, но роклята ми е много нежна. Той е Риби, ние умираме да ги дрънкаме такива за всеки партньор 🤐
https://www.facebook.com/100050240120243/posts/411320947219239/

# 1 973
  • на пистата
aDream, благодаря ти! Hug
Shirley-Ann, извинявам се, тогава нямах достъп до компютър, ще се реванширам догодина …

И мен 😁

# 1 974
Прочетох тирадата на Нойзи и имам нужда от помощ - какво да разбирам под умозрителна?

# 1 975
Стана ми смешно с коментара, че не е хубаво на тоя важен ден да е облякъл дънките на Мария.

# 1 976
  • на пистата
Ох,Константин и Софи са голям ризил.И на Малдивите ще ни видят простотията.

# 1 977
Ох,Константин и Софи са голям ризил.И на Малдивите ще ни видят простотията.
То пък на Малдивите се е събрала интелигенцията на света.

# 1 978
Нойзи има неприятно излъчване. Не ми харесва и с тези ластични дънки. Нещо по-елегантно може би, щеше да му стои по-добре.

# 1 979
  • София
Неприятен, но редом до своя Гещалт/Соларис изглежда прилично. Въобще са доста по-хармонични двамата от Игнатова/Рачков или Игнатова/Петко Димитров, който няма и една интелигентна мисъл в главата си.

Общи условия

Активация на акаунт