Звездни компромати - Септември'21

• 236 180
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 2 160
Абе не знам, чета че Илхан вече над 6000 евро стигнал, не знам дали е вярно.
Те при него ли са?

# 2 161
Сто на сто ще рекламират къде са си правили носовете, няма да пропуснат да монетизират такова нещо.

# 2 162
за български лекари не съм чула едно добро мнение.... имам приятелки,които са оперирани в Турция и са много доволни от резултата ,както и възстановяването е по-бързо.

# 2 163
  • София
Сто на сто ще рекламират къде са си правили носовете, няма да пропуснат да монетизират такова нещо.
Мчи как, вече имали видео за подготовката за операцията в техния канал. 🤑 Коментарите под поста им в ИГ са в голямата си част подигравателни и осъдителни.

# 2 164
  • в 1001-та нощ
Лакомията често води до това - да не знаеш кога да спреш. За мен също са най-антипатичната БГ двойка - още от фазата "пръст в самолета" ... Поначало Петканов ми беше неприятен още от изявите му край Милен Цветков. А Александа е твърде алчна и лекомислена и му се връзва. Накрая винаги се плаща и цената - това - предстои ...

# 2 165
Не виждам нищо лошо в това човек да се разкраси чрез пластик хирургия, стига да не е прекалено.
Даниел си е имал нужда, като му гледам снимките. Алекс има много чаровна усмивка, дори май нищо друго не ме грабва в нея.

# 2 166
Е, как може! Александра Петканова имаше много хубаво лице, естествена красавица. Носът й не беше мъничък и чип, а перфектен за лицето й. А оня льольо мъж й, даже няма и да го коментирам, кой знае с каква кръгла камба ще осъмне! Голяма простотия, голяма!
И какво му беше на този клет нос?
Скрит текст:

# 2 167
Eх, да бяха взели и малкия Габриел, сега само той ще е с голям нос. Не е честно. Trollface
П.С. Ще призная за топ отмъщение, ако Александра цялостно префасонира Даниел в онзи с пръста

# 2 168
  • До сърцето...
Днешните рожденици:

Flowers Rose Фран Дрешър (Francine Joy Drescher), американска актриса, 64 год
придобила популярност след участието си в известния сериал „Гувернантката“ (1993-1999 г.) и последвалите по две номинации за "Еми" и "Златен глобус", а после я гледахме в "Щастливо разведени" (2011-2013), озвучава Юнис в „Хотел Трансилвания“
Скрит текст:
от времето на Фран

с най-близката си приятелка - Грейс (снимката е от инстаграм)

Flowers Rose Моника Белучи (Monica Anna Maria Bellucci), италианска актриса и модел, 57 год
говори свободно италиански, английски и френски и участва в продукции и на трите езика, брака й с Венсан Касел беше допълнителен бонус към славата й на невероятно красива жена, майка на две дъщери – Дева и Леони. В кариерата си има над 30 филма, но ключов за нея е «Необратимост», където среща любовта и славата.
Скрит текст:

красива двойка

с дъщеря си Леони

Flowers Rose Марион Котияр (Marion Cotillard), френска актриса, 46 год
носителка на „Оскар“, „Златен глобус“, „БАФТА“ и „Сезар“, най-награждаваният й филм е "Животът в розово/La vie en rose/La môme", известна природозащитничка и член на „Грийнпийс“
Скрит текст:

превъплъщения на екрана

с Гийом Кане са заедно от 2007 г

Wine Glass Кийран Кълкин (Kieran Kyle Culkin), американски актьор, 39 год
номиниран за „Златен глобус“ за главна мъжка роля в "Падението на Игби/Igby Goes Down" и за поддържаща в "Наследници/Succession", брат на Маколи Кълкин и изиграл и екранния му брат в "Сам в къщи"
Скрит текст:
с брат си като тийн

пред камерата

със съпругата си Джаз

Flowers Rose Яна Кудрявцева, руска гимнастичка, 24 год
олимпийска призьорка, трикратна световна шампионка, европейска шампионка, най-младата шампионка  за своето време
Скрит текст:
като състезателка

като модел

вече е семейна дама с две деца

Скрит текст:
интернета ми днес е проблемен и ми къса нервите, сори, ако съм пропуснала някой или нещо

# 2 169
  • Варна
Петканова беше хубава, защото беше естествено хубава. Сега ще влезе в калъпа, онзи в които влизат всички
-тънко носле, с леко чип връх. Нейният нос нямаше нищо нередно.

# 2 170
Няма да коментирам решението им, защото хич не го одобрявам. Петкан е супер дразнещ, но признавам, че видеото е интересно. Докторът разказва от кухнята неща.

# 2 171
Тия двамата не ги слуша главата...здрави, прави хора зорлем да се оперират. Тука съм чела как Даниел е  еди какъв си, пък тя горката. Баш са си лика-прилика, да правят пари и от г@за си.

# 2 172
  • София
На мен тази снимка ми се струва фейк. Алекс хич не си прилича, не знам дали това може да е само ефект от операцията. Всъщност сега прочетох, че и клип имало. Тия вече можем да ги обявим за топ идиоти.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 13:00 от Пак тя

# 2 173
  • Варна
Ако и носът й е направен като бюста - мерси!

# 2 174
Д-р Илхан сякаш по калъп ги прави тези носове, все едни и същи с извивчица и леко вирнати, все едно са ботуши тези носове. За мен това е неестествено и някак кичозно.

Общи условия

Активация на акаунт