Звездни компромати - Септември'21

• 236 160
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 2 175
  • София
Истинска ми се вижда. При него ясно се вижда подпухването. Аз още не мога да се навия за ринопластика, а имам нужда, чисто физиологична.

# 2 176
# 2 177
# 2 178
Петканов да беше оправил зъбите и захапката, по-добре. Иначе радвам се, че Александра го "подкрепя", явно се е оперирала от солидарност.🙄

# 2 179
  • Пловдив
Нора Недкова на 28...
Скрит текст:

Камелия...
Скрит текст:

Вергов и приятелки...на "моминско парти".
Скрит текст:

# 2 180
Нора порасна. На 25 годишнината си беше написала че вече не се напикава. Да се надяваме, че е овладяла изкуството и на голямата нужда.

# 2 181
Александра и Даниел са с нови носове. Това е някаква зараза ☹

Скрит текст:
В първия момент си помислих, че това е някаква шега. Тези съвсем изтрещяха. Close И за първи път виждам мъж да си направи ринопластика. Joy Само се чудят какво да измислят, за да имат гледания и да се говори за тях. Изключително неприятна двойка.
Чудят се с какво да са интересни …. първо драмата с апартамента, сега пък носове … сигурно като махнат лепенките ще има нещо ново … Frowning

# 2 182
Криско може да отрича за раздялата, но жена му си е изтрила всички общи снимки от профила и постоянно си качва мъдри цитати за живота и отношенията. Според мен той се опитват да го прикрие, докато е възможно, за да не се потвърдят слуховете, че не й е помагал много много за децата. Аз познавам хора от обкръжението им и знам, че тя доста го е ревнувала, което е странно имайки предвид, че знае с какъв мъж се захваща. Най-вероятно обаче проблемите им наистина са се породили след раждането на второто им дете. Според мен тя е много красиво момиче, но ми изглежда глуповата и повърхностна, което може би е и причината да се захване с него.

# 2 183
Чак се изненадвам, че тя е очаквала той да помага с децата.
На последните общи снимки са все с голямото дете, чудех се роди ли се второто.
Петканови според мен ще превъртят нета с видеото за носовете

# 2 184
Влогърката Йоанна Йокко беше качила видео с нейната операция в Турция и до колкото си спомням каза, че въпросният Илхан те поема за консултация и след операция, но дефакто не си 100% сигурен дали той точно е оперирал, защото в клиниката практикували още един куп пластични хирурзи, а тоя доктор не е робот, все пак.

# 2 185
  • Glasgow
Боже, Александра толкова хубаво лице имаше с характерен нос...Ще е интересно сега да секнат моделските ангажименти, както се случва с доста актриси след рино, защото е вече неразличима. За актрисата от Мръсни танци се сещам винаги. И Сибел Кекили, с престижни европейски награди преди, а след това може би заради Игра на тронове прави рино. Не съм чула за нищо ново от нея.

# 2 186
  • София
Жената на Криско е голяма красавица. Направо недоумявам как се е хванала с такъв екземпляр, че чак и да го ревнува. Обратното е по-разбираемо.

# 2 187
  • София
Дакота Джонсън
Скрит текст:
Оливия Колман
Скрит текст:
Джейк Джилънхол
Скрит текст:
Виктория Бекъм
Скрит текст:
Адриана Лима
Скрит текст:
Робърт Патинсън
Скрит текст:
Зоуи Дешанел
Скрит текст:
Лана Дел Рей
Скрит текст:
Сиара
Скрит текст:
Бийбър
Скрит текст:
Дрю Баримор
Скрит текст:
Хайди Клум и мъж
Скрит текст:

# 2 188
Колко е хубава Лима, когато се усмихне (и не само). И не я срам да показва такива крака...

# 2 189
Като гледам май точно такъв “по калъп” нос си е направила
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт