Звездни компромати - Септември'21

• 236 168
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 2 130
Китайския младеж ми хареса! Много интересен глас

# 2 131
Може ли някакви линкове към историята с Алиа? Много я харесвах, но бях малка като почина и после почти нищо не съм чела/чула за нея. Сега за пръв път разбирам за връзката с Ар Кели. Както и за това, че има нещо мистериозно в катастрофата.
Ами самолетът е бил свръх натоварен, пилотът без правоспособност и надрусан, а тя се твърди, че не е искала да се качва и са я упоили. Това е накратко за самолета и катастрофата.

# 2 132

Красота! Мария Игнатова на 42 🥰

# 2 133
  • София
Лени Кравиц

Скрит текст:

# 2 134
Може ли някакви линкове към историята с Алиа? Много я харесвах, но бях малка като почина и после почти нищо не съм чела/чула за нея. Сега за пръв път разбирам за връзката с Ар Кели. Както и за това, че има нещо мистериозно в катастрофата.
Ами самолетът е бил свръх натоварен, пилотът без правоспособност и надрусан, а тя се твърди, че не е искала да се качва и са я упоили. Това е накратко за самолета и катастрофата.
Лени Кравиц изпраща частния си самолет за нея, но  Хайп Уилямс, продуцент или режисьор на видеото, което снимат лети ден по-късно и оставя самолета на Кравиц за себе си. Така Алиа е един вид принудена да лети с малката, неизправна и претоварена чесна.
Има интерснo интервю от преди няколко месеца с тогавашния и приятел Damon Dash.
https://youtu.be/UmOHeHpEFq4

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 07:32 от lizi_

# 2 135
  • София
Наоми Кембъл
Скрит текст:
Карла Бруни
Скрит текст:
Доджа Кет
Скрит текст:
Наталия Водянова
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Неймар
Скрит текст:
Шарън Стоун
Скрит текст:
Виктория Силвстед
Скрит текст:
Кейт Хъдсън
Скрит текст:
Кейти Пери
Скрит текст:
Камила Мороне
Скрит текст:
Мила Кунис и Аштън Къчър
Скрит текст:
Дженифър Гарнър с гаджето
Скрит текст:
Адриана Лима
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:
Елизабет Хърли
Скрит текст:
Ед Шийрън
Скрит текст:
Деми Ловато
Скрит текст:

# 2 136
  • Бургас
Уилям Леви, обожавам го.Много секси

# 2 137
Ами, щеше да е по-добре Мариана да си се лута насаме, защо дава гласност на желанията си и после нищо. Разбирам Зуека-само оповести заминаването си, Мариана само се хАби....
Още от кралското семейство. Мисля, че снимките са интересни.
Скрит текст:

# 2 138
Мариана е като овчарчето, което лъжело, лъжело, че идва вълк, накрая се чудело защо никой не му вярва. Такъв ѝ е проблемът, един от многото де, наред с вечните жалби за неоцененост на гениалния талант на мъжа ѝ, блатото, кочината и т.н.

# 2 139
Александра и Даниел са с нови носове. Това е някаква зараза ☹️

Скрит текст:

Мариана я разбирам донякъде. Болна е тя и детето ѝ. Притеснена е, всеки ден четем  и гледаме лоши новини. И се чудиш в такъв момент дали няма да изтеглиш късата клечка. Вече се побъркахме. Всички.

# 2 140
Александра и Даниел са с нови носове. Това е някаква зараза ☹️

Скрит текст:

Мариана я разбирам донякъде. Болна е тя и детето ѝ. Притеснена е, всеки ден четем  и гледаме лоши новини. И се чудиш в такъв момент дали няма да изтеглиш късата клечка. Вече се побъркахме. Всички.

Да ни бяха показали направо крайния резултат  -направо ми се доповръща.
Съжалавям, че отворих скрития текст.

# 2 141
  • София
Петканови нямат ли нещо по-съществено, с което да се занимават, вместо с носовете си. Смешници.

# 2 142
Марияна е притеснена. Нормално. Всички бяхме така като го карахме. Ма не си го изливаме на Лили Иванова и ЦСКА.
Много е смешна тая жена. Като кокошка е. Само кудкудяка и то намила едно и също. Харесвам мъжа и, но завалията е под такъв зверски чехъл.

# 2 143
  • Пловдив
И на мен ми е интересно за Алая и Р.Кели...първият даден линк не го отварям обаче. Май повечето инфо е в чужди сайтове.
Някъде бях чела, че са били двойка с Тимбаленд...?

Браво на Джен Гарнър! Все сама я виждах по снимки или с децата...дано е преживяла Бен.

# 2 144
Александра и Даниел са с нови носове. Това е някаква зараза ☹

Скрит текст:
В първия момент си помислих, че това е някаква шега. Тези съвсем изтрещяха. Close И за първи път виждам мъж да си направи ринопластика. Joy Само се чудят какво да измислят, за да имат гледания и да се говори за тях. Изключително неприятна двойка.

Общи условия

Активация на акаунт