Звездни компромати - Септември'21

• 235 678
  • 2 253
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София
Даниел Петканов може и да прокопса с новия си нос, но Сашка си загуби хляба, мен ако питате. Държах да споделя Grinning.

# 2 221
Ще се възроди семейството…Тя нали и без това искаше мъжът до нея да изкарва повече пари, та ако тя остане без толкова ценните и ангажименти, Даниел ще изкарва повечето пари.

# 2 222
Може би очакваше, че Блатчки коренно ще се промени щом е с нея.

# 2 223
Е, Диляна вече е на 40.
Дано да е проумяла някои неща, които други знаят още на 20.

# 2 224
  • Sofia
Даниел Петканов може и да прокопса с новия си нос, но Сашка си загуби хляба, мен ако питате. Държах да споделя Grinning.
Няма да е чипоноса,само гърбицата и някакво изкривяване изправя.

# 2 225
Ехее, не знаех, че Диляна и Блатечки пак били заедно. Попова е толкова “нито така, нито онака” - Groupie girl-a. Блатечки изглежда нечистоплътен.
Петкановица излъчваше свежест, дори с лекомислието си - млада енергична семейна жена - цветна, спортна, свежа и в рокля, с тези манекенски крака. Нейният си нос й придаваше характер. Ако Петков се е оперирал от суета, това е много смешно за мъж.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 22:15 от Linda*kiss

# 2 226
Петканов си е откровенно грозноват.Особенно до жена си...много се набива на очи.
Мъжете нямат ли право да са суетни?

# 2 227
  • София
Имат, стига да не тласкат и жена си към посредственост, че да не се набива тяхната на очи толкова.

# 2 228
Сани Жекова е родила днес момиченце. Христина, а таткото е Христо

# 2 229
Александра Жекова е родила дъщеря Христина
Скрит текст:
*Дублираме се. Извинете

Орлин Павлов и жена. Много са ми хубаво и хармонични
Скрит текст:

# 2 230
Петканов си е откровенно грозноват.Особенно до жена си...много се набива на очи.
Мъжете нямат ли право да са суетни?

За мъж ринопластиката не е здравословна суета.

# 2 231

Олеле, той и имплант в брадичката май е обмислял да сложи? Ушите на втората снимка също са малко по-прибрани. Определено дясната версия е по-добра, но ние и така си бяхме свикнали да го гледаме. Simple Smile) Алекс дано не загуби чара си...

# 2 232
  • Rock & Roll feeling ...
При Александра корекциите наистина са положителни. Има цяло клипче, в което разказва, колко много неща си е правила. Надявам се и в преценката си за доктор отново да е била така добра, както в предишните си преценки по отношение на професионалисти и дози. Аз й давам зелен сигнал да ме изненада приятно. Носът наистина и беше крив и с гърбица и редовно го оправяха с фотошоп.
Петканов изглежда по-добра версия на себе си, на "макетните" снимки. Дано и при двамата да е в плюс.
Колко моделки и кифли могат да се похвалят, че са си направили пластична интервенция задружно с мъжете си?! GrinningStuck Out Tongue Winking Eye

# 2 233
Няма никакво значение кой с кого едновременно, нито пък полът е нещо определящо.
Най-важното е как се чувстват хората, които са взели решение да жертват средства, емоции, усилия в това да преодолеят комплексите си. Те са инфлуенсъри, които са повлияни от световните стандарти в пластичната хирургия и няма нищо учудващо.

# 2 234
Свръх екзотичното място, на което Наум снима "Ергенът" е в Турция..

Общи условия

Активация на акаунт