Модни консултации (Септември, 2021) - 59

• 55 034
  • 878
  •   1
Отговори
# 225
  • София/Севлиево
Розовото сако -с или без дантела, с нещо черно или бяло(аз не съм фен на черното,даже доскоро нямах нито една черна дреха с изключение на една жилетка,дето е на 20 години,ама ми е спомен от мама и си я държа в гардероба).

# 226
Навремето имах и такова сако, и болеро . Обаче имах и обувки/ сандали фуксия .
Комбинирах с бял изчистен топ и тъмносини дънки. Веднъж - два пъти съм слагала и с флорален топ, в който също имаше от цвета.
Ако се махне дантелата, ще стане по- лесно съчетаемо, и копчето да се смени с бежово/ прозрачно. Иначе в този му вид бих комбинирала само с черно.

# 227
Не е това въпроса, но за мен самият избор на дантела е проблемен. Обмисляла ли си да я смениш с друга дантела, по-плътна? Или да направиш същия кант, но с лента гладка черна кожа?
За комбинациите вече са казали всичко - бяло, черно, navi blue.

# 228
Не е това въпроса, но за мен самият избор на дантела е проблемен. Обмисляла ли си да я смениш с друга дантела, по-плътна? Или да направиш същия кант, но с лента гладка черна кожа?
За комбинациите вече са казали всичко - бяло, черно, navi blue.
По-плътна? Хм. Не, но е интересна идея.
Кожа не бих му сложила на това конкретно.  Харесвам, но нещо в случая не ми звучи добре.

# 229
Сатен. С цвета на сакото или близък до него. Да не са контрастни цветове. Близък до цвета на сакото. Нещо такоеа

# 230
# 231
Оуу, това е интересно. Много благодаря!

П.П. Ето и оригиналният вид (пак казвам - моето има някакво петно, затова го украсих/или загрозих)

# 232
Сара Джесика може всичко да си позволи. Много я харесвам. Ама малко са такива като нея.

# 233
Сакото е с достатъчно силен цвят.Каквато и гарнитура да сложите,ще го направи по-трудно за съчетаване.Петното можете да прикриете с брошка или шал?

# 234
Витамин че едва ли си останала гола и боса, че да се чудиш как да го облечеш това сако Simple Smile.

# 235
Витамин че едва ли си останала гола и боса, че да се чудиш как да го облечеш това сако Simple Smile.
Е, не, ама ми се искаше нещо по-свежо и цветно. Изключвайки едно с цветя, всичко е тъмно синьо и черно (връхните)

# 236
Ами можеш да сложиш нещо цветно с другите сака. Чак толкова усилия за това май не си заслужава.

# 237
  • в Кошера
Витаминче_, бих махнала дантелата, много натежава и стопира съчетанията. Peace
Забележката, в случай, че е малка и незабележима, бих я пренебрегнала. Или прикрила с брошка, шал...
Яркото сако е комбинативно, не му се чуди.
Скрит текст:

# 238
Здравейте Simple Smile

От доста време следя темата, но така и не се престрашавах да пиша.Сега обаче имам нужда от вашата компетентна  помощ. Виждате ли го това яке съчетано с някакви различни обувки от кецове/спортни обувки/ или тип кубинки. В издирване съм на затворена обувка, която да дава някаква височина , но нищо не ми харесва

Имам подобно. Според мен седи добре с всичко изброено от теб + обувка на тънък ток и всъщност всякакви обувки без лачени и летни (въпреки, че съм виждала не лоша комбинация със черен сандал, но на моя балкански вкус сандал нося само лятото, което не е правило в по- северно разположените държави. Там редовно виждам джапанки на 12 градуса).
Скрит текст:

# 239
  • Down south
Цитат

Това актуално ли е?
Ние сме назад или напред, но не и в час.
Ако бях видяла снимката, без да знам за какво обсъждате, бих предположил, че става дума за униформа

Общи условия

Активация на акаунт