Модни консултации (Септември, 2021) - 59

• 55 050
  • 878
  •   1
Отговори
# 210
Това яке ми прилича адски много на модел на ONLY. Бях поръчала такова миналата година эа проба и се окаэа съвсем раэлично на живо эаради материята му-супер иэкуствена, плътна, а ицветът беше друг эаради гадната материя. Мисълта ми е ти имаш ли го вече якето или поне виждала ли си го на живо? Ако да и е точно като на снимката, материята е сравнително гладка кожена, цветът плътно черен, бих каэала, че ще е ок с черни/сиви боти, да. С бели спортни обувки също.
Обаче ако материята е такава каквато я энам по спомен, а цветът вдин иэбледнял на живо и якето седи тромаво, тежко, може ботите да му дойдат прекалено елегантни. Естествено ако не иэбереш също толкова груби боти.

Наистина това, което поръчах миналата година, беше тотален фейл и го върнах естествено, но раэликата с реалността беше доста голяма. Эатова според мен эависи от материята и вида на живо.

# 211
  • София

Аня Филипова 649504
Точно заради идеята ми че искам да го съчетая с рокля се чудя Simple Smile Виждам го аз с кубинки ,защото както е писала snowwhite12 някак си самото яке е тежко.Инче нося 38/39
snowwhite12 Точно Only e. И аз го поръчах миналата година , но реших да го задържа- не ми е чак толкова ужасно макар да му се зачудих и аз. Цветът не е черен , но и на снимката не ми изглежда такова Ето горе долу реална снимка- не знам защо не ми се получава реалният цвят, който е една идея по тъмен и наситен ( тези бели точици не са толкова видими като цяло )

# 212
Да, разбрах.
Още на първата снимка се вижда, че цветът е графит и якето е по-грубо. Аз самата не бих носила такова, но за да се омекоти визията, ще е добре да се съобрази дължината му и да се пробва с рокля и по-стилни или артистични боти до глезените. В сиво или масленозелено…
Аз бих рискувала с такива идеи:

И все пак бих заменила идеята за кубинки с някои модели на Timberland или нещо с акцент

Разни варианти UGG или HÖGL също биха били ок, според мен.

# 213
  • София
Аз го виждам със сиви велурени боти или ботуши. Аз имах подобно на НМ, но за около 2 г се съсипа на врата и ръкавите.

# 214
Това сако с какви дрехи и обувки може да се съчетае?

# 215
Тази дантела може ли даде махне и май не ти е много по мярка. Можеш да пробваш с бял топ и дънки черни, сини или тъмно сиви.

# 216
  • София
Доста е натруфено, така че в моята глава го виждам само с едноцветен, черен, максимално изчистен тоалет.

Харесах си кафяви обувки за чантата, която показах преди няколко страници. По принцип съм скептична към Бианки, но тия нещо ги усещам много мои.

# 217
Тази дантела може ли даде махне и май не ти е много по мярка. Можеш да пробваш с бял топ и дънки черни, сини или тъмно сиви.
Поръчвано е от ebay и по спомен някъде имаше нещо като петно, затова добавих дантелата. Май от ръкавите мога да я махна.
Харесва ми, че е цветно, самата материя е леко лъскава (в смисъл, поне според мен, не изглежда евтино), пише "Зара" на него Rolling Eyes

# 218
Сакото е с класическа кройка, и ако махнете дантелата може да го носите с всякакви черни дрехи и с дънки.А есента с бяло.Но моля махнете дантелата-ужасна е.

# 219
  • София
Вчера видях една мацка със сако и маратонки фуксия и избелено черно дънки. Много ми хареса!
И аз бих махнала дантелата. Ако петното е на ревера - сложи някаква брошка или стикер.

# 220
Това сако с какви дрехи и обувки може да се съчетае?
Скрит текст:

Цветът фуксия ми е доста силен и според мен върви единствено и само с черно (и косата).

# 221
  • София
Седи перфектно и с бяла блуза и сини дънки:

# 222

Благодаря.
Така и на мен ми харесва, и дори с дантелата съм го слагала така съчетано.

Искаше ми се и други комбинации, понеже тук показвате много разчупени неща, които на мен не биха ми хрумнали Simple Smile

П.П. Ще опитам дали може да се сложи брошка, за да махна дантелата.

# 223
Скрит текст:

Нюансът не е същия. Това е повече към розово, отколкото към фуксия.

Скрит текст:

Благодаря.
Така и на мен ми харесва, и дори с дантелата съм го слагала така съчетано.

Искаше ми се и други комбинации, понеже тук показвате много разчупени неща, които на мен не биха ми хрумнали Simple Smile

П.П. Ще опитам дали може да се сложи брошка, за да махна дантелата.

Дантелата е ок, но трябва да я съчетаете с останалите дрехи, в черно....материята е важна.
Ето горе долу същия цвят (вашият е дори по-остър) съчетан с тъмно синьо/сиво?, но ако оставите дантелата, черното е изборът.

Е, разбира се, това може да си го позволи само Сара Джесика...Relaxed

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 14:08 от Lachesis

# 224
  • София
Ох, сега нюанса. Да, много добре знам. Екран, светлина, нюанс. Витаминчето ме разбра.
Ще опитам да намеря илюстрация и за другия ми пример.

Общи условия

Активация на акаунт