Модни консултации (Септември, 2021) - 59

• 55 010
  • 878
  •   1
Отговори
# 255
Глезените трябва да са тънки и елегантни, за да стоят добре показаните сандали.

# 256
  • Street of Dreams
На светлите подметка та изглежда удобна и това е всичко позитивно, което намирам.

Иначе изглеждат като копитца. И да, вълнени чорапи ще довършат картинката, ще отиват много. Grinning

# 257
Странно нещо са платформите, като са ниски изглеждат леко бабешки, като че ли трябва да са доста високи за да изглеждат  актуални. Ама съм стъпвала накриво с високи платформи и сега бягам от тях Simple Smile
Втория модел ми харесва повече, ама това е ако трябва наистина да избирам.

# 258
Изглеждат удобни тези сандали, но и според мен са по- скоро бабешки отколкото ретро. Ретро би означавало, че някога са били модерни, а аз нямам спомен някога да са били фешън такива сандали. По- скоро са подходящи за хора, за които удобството е с предимство пред външния вид. Вкрайна сметка, ако няма да ходите на ревю, а трябва цял ден да тичате по задачи или след малки деца в парка, може би са по-добър вариант от последна мода фешън чехъл да кажем.

# 259
  • Down south
Комбинацоята от сандали и чорапи е ужасителна.
В средните щати, винаги е била модерна сред мъжете. Бели чорапи до прасенца и сандали или джапанки Joy страшно привлекателно!
Показаните по-горе дамски, са близо до среднощатските.

# 260
  • София
Проблемът на сандалите не е в платформата, а в малките претрупани детайли. И двата чифта не стават.

# 261
Стават или не, жената си ги харесва и ги иска. Simple Smile
И пак да повторя, че лятото свърши.

# 262
  • София
Честно казано, аз си поръчах едни платформи с каишка на глезена, които вероятно няма да сложа...

# 263
Комбинацията от чорапи и сандали/oбувки на ток мине не мине и изплува като актуална, но по нашенско винаги сме я гледали пренебрежително, като присъща на американските реднеци и родните цигани. А реално си ги пускат по модните подиуми и си съществува нещото отдавна - аз поне го помня от ранни 90-тте. Е, разбира се - модифицира се вида на чорапите и колко са опънати... Grinning

Едно бързо  примерче от Шанелско ревю:

Хайде, като съм почнала...

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 18:07 от Agent Provocateur

# 264
Савова, заповядай при мен в Тексас да видиш колко е свършило Grin Всяко влизане в колата ми причинява болка, всичко пари, трябва с ръкавици да си слагам колана.

Иначе може да си ги купува за другото лято, все пак в края на сезона е най- изгодно.

# 265
Изглеждат удобни тези сандали, но и според мен са по- скоро бабешки отколкото ретро. Ретро би означавало, че някога са били модерни, а аз нямам спомен някога да са били фешън такива сандали. По- скоро са подходящи за хора, за които удобството е с предимство пред външния вид. Вкрайна сметка, ако няма да ходите на ревю, а трябва цял ден да тичате по задачи или след малки деца в парка, може би са по-добър вариант от последна мода фешън чехъл да кажем.

Не зная чехлите да са последна мода - все пак, чехли винаги са се носили, още от 50-те.

В момента всичко е на мода, нищо ново под слънцето.

# 266
Удобното е модерно.
Имам спомен, че 2009 тези така наречени римски сандали бяха хит.
Всяко лято си ги има по магазините. В различни вариации.

Иначе са много удобни.

# 267
Не всичко, което Шанел, Диор и т.н. пуснат, е годно эа употреба в реалния живот. :Д Представям си точно гладна моделка в Ню Йорк, която бърэа эа хот йога класс по легингс, кроп топ и небрежно палтенце преэ октомври и в бърэината си е надянала стилетото с най-комфортните вълнени чорапи, иэплетени от украинската й баба эа Коледа. Тогава може и да е хип, все пак атмосферата предполага и въэприятието-градът Ню Йорк, пълен с откачалки и всякакви иэвестни хора. Кой энае какво може да се види още там (със сигурност няма да ми хареса, освен ако не е на Wall Street или някоя друга улица, пълна с костюмари и други хора с много ,,консерванти" Joy). Искам да кажа, че освен ако не е някой наистина луд град или редакцията на VOGUE, в реалността и особено в реалността на Европа, а камо ли в реалността на суха Германия или пък в реалността на поэнатата ни Балкания, вълнени чорапи със сандали или покаэаните каквито и да е цветни чорапи с токчета, е обществено самоубийство. Bowtie В смисъл...може да пробвате тоэи социален експеримент по Витошка или по някоя Hauptstrasse. И иэвън аргумента данък обществено мнение, намирам такива гръмки прояви на креативност, било и Шанелски, ужасни.

# 268
Вече не. Последният писък е да са в различни цветове.
И в дрехите половина сако бяло другата някъв друг цвят. Ии такива дънки има

# 269
  • Пловдив
В 80% от случаите купувам обувките извън сезона, така, че не виждам нищо ненормално в момента да се купуват сандали.

Общи условия

Активация на акаунт