"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 43 626
  • 811
  •   2
Отговори
# 210
Бременна ли съм ,чакам цикъл след 2 3 дни .
Има сякаш втора чертичка. Което значи, че има бременност, ако искате пуснете си утре ЧХГ за 100% сигурност.

# 211
Егати лъжливите тестове,чертата се почти веднага а ми дойде днес. Много съм разочарована. Не купувайте тази мярка .

# 212
Егати лъжливите тестове,чертата се почти веднага а ми дойде днес. Много съм разочарована. Не купувайте тази мярка .
И мен са ме лъгали тези на шуър чек, писалка обаче.
Касетата не лъже, не се лъжете повече

# 213
  • София
Въобще не е задължително тестовете да са лъжливи, просто на много жени се случва подобна биохимична бременност, за която те даже не разбират. Затова се казва, че тест се прави при закъснение, а не преди него, за да се избегнат подобни разочарования.

# 214
Мили момичета ПОМОЩ! Здравейте дами! При мен след първи транфер на един ембрион на 5ти ден, след двете седмици се установи бременност с чхг-110.5. След още две седмици бях на преглед док. каза, че има бременност но би трябвало да се чуе пулс, а такъв нямаше и да изчакаме седмица. След 4 дни получих остри спазми и кафеникаво зацапване, притесних се и поисках да ме види по-рано от уговореното. Не ми каза нищо ново( пак виждаше само сакчето без пулс), освен да пусна ново чхг и беше с резултат-8310.1. Би трябвало да съм някъде 6с.и 5д. По мои изчисления от последния цикъл, но не съм сигурна. Та след дългото обяснение, ако някоя е преживяла подобна ситуация -да се надявам ли?

# 215
Мили момичета ПОМОЩ! Здравейте дами! При мен след първи транфер на един ембрион на 5ти ден, след двете седмици се установи бременност с чхг-110.5. След още две седмици бях на преглед док. каза, че има бременност но би трябвало да се чуе пулс, а такъв нямаше и да изчакаме седмица. След 4 дни получих остри спазми и кафеникаво зацапване, притесних се и поисках да ме види по-рано от уговореното. Не ми каза нищо ново( пак виждаше само сакчето без пулс), освен да пусна ново чхг и беше с резултат-8310.1. Би трябвало да съм някъде 6с.и 5д. По мои изчисления от последния цикъл, но не съм сигурна. Та след дългото обяснение, ако някоя е преживяла подобна ситуация -да се надявам ли?

Според мен отидете на второ мнение,  ама при ЧХГ над 8000 има сърдечен ритъм вече. Успех и дано се развият по най - добрия за вас начин!

# 216

Отворих да прочета и други теми както и в интернет повечето мами казват,че са чули сърдечен ритъм 6-7 седмица, а някой дори и 9седмица въпреки че в 6та седмица гинеколог и е установил бременност. Надявам се да го чуеш 😊

# 217
  • София
То зависи все пак и от специалиста и от апаратурата му.

# 218
Благодаря ви момичета! В четвъртък съм на преглед пак, тъй че надеждата умира последна. Продължаваме да се борим! Всичко добро и на вас!

# 219

Здравейте, включвам се само да споделя моя опит с надеждата да ви вдъхна малко кураж. Когато отидох за пръв път на лекар след положителния тест по изчисления бях в 7+1, но по размера на плодния сак отговарях на 6+1. Тогава се бях настроила даже да чуя пулс, но видяхме само бледа точица и лекарката ми каза да отида след 10 дни да видим какво се случва. След 10 дни само нещата бяха коренно различни и се видя развито ембрионче със сърдечна дейност. Така че не се отчайвайте и не всяка бременност е като по книгите. Успех и дано всичко е наред! ❤

# 220

Здравейте, включвам се само да споделя моя опит с надеждата да ви вдъхна малко кураж. Когато отидох за пръв път на лекар след положителния тест по изчисления бях в 7+1, но по размера на плодния сак отговарях на 6+1. Тогава се бях настроила даже да чуя пулс, но видяхме само бледа точица и лекарката ми каза да отида след 10 дни да видим какво се случва. След 10 дни само нещата бяха коренно различни и се видя развито ембрионче със сърдечна дейност. Така че не се отчайвайте и не всяка бременност е като по книгите. Успех и дано всичко е наред! ❤
Благодаря Ви! Историята ви ми вдъхна надежда и ще споделя след следващия преглед как са нещата. Бъдете здрави и благословени! ❤

# 221
Здравейте! Според вас,тези тестове положителни ли са? И двата са от днес,като цикъла ми беше миналия месец на 11 ,но винаги ми подранява със 6-7 дни, тоест очаквах го вчера.. а правим вече опити.. та надявам се да са /+/

# 222
Положителни са. Няма как винаги да ви подранява, просто ви е по-къс цикълът попринцип.

# 223
Положителни са. Няма как винаги да ви подранява, просто ви е по-къс цикълът попринцип.

Да , на 25-26 дни е обикновенно

# 224
  • София
Скрит текст:
Здравейте бих искала да попитам 2ра бледа чертичка на теста дали означава че е положителен.Защото с мажът ми пробваме от около година какви ли не изследвания са ни правили и на двамата и казват че всичко ни е ок Ц трябваше да ми дойде на 25.09  днес сутринта си напрвих тест и това е резултата. Бих искала да получа съвети от вас благодаря предварително.
2 кръвни през 48 часа за да видиш дали и колко нараства чхг и на лекар. Тазчи черта е прекалено бледа за 12 дена закъснение. Можеи О да е късна, иначе при нормални обстоятелства на 12ти ден ще се види на е-ф. Друг вариант е биохимична и хормона да спада.

Общи условия

Активация на акаунт