"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 43 656
  • 811
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, искам да попитам началото на цикъла и деня на миналата овулация винаги ли е с разлика 2 седмици?

# 241
  • USA
Ако питаш за ЛФ/след овулация/, -Не .Стандартно се приема 14 дена но вариа при различните жени, трябва да е минимум 10 дена за да може да се осъществи имплантацията.

# 242
Какво е ЛФ? Питам , защото уж се опихвам да си хвана ову с тестове и вс. И уж към 14ден ми излиза +ов.тест,но не забременявам от доста месеци вече. И когато отцележа в календара ми , че  ми ее дошло,автоматично измества предната ми ову.че е била преди 2сед.,но се пада примерно 12ти,13ти ден. Цикъла ми не е стябилен варира 26,28дни
Ако питаш за ЛФ/след овулация/, -Не .Стандартно се приема 14 дена но вариа при различните жени, трябва да е минимум 10 дена за да може да се осъществи имплантацията.

# 243
Какво е ЛФ? Питам , защото уж се опихвам да си хвана ову с тестове и вс. И уж към 14ден ми излиза +ов.тест,но не забременявам от доста месеци вече. И когато отцележа в календара ми , че  ми ее дошло,автоматично измества предната ми ову.че е била преди 2сед.,но се пада примерно 12ти,13ти ден. Цикъла ми не е стябилен варира 26,28дни
Общото правило е че Ову е 14 дни(в идеалния случай) преди следващ МЦ, това е и ЛФ (лутеална фаза), а не от началото на текущ, за това се започва с лентичките от 7-10 ден според дължината на МЦ и като имаш понаситена или колкото контролната черта тест за Ову, тя настъпва 12-24ч. След това.

# 244
  • София
ЛФ е лутеална фаза. Тя е между овулацията и менструацията. Приема се, че нормално е между 12 и 14 дни. Овулацията настъпва около 24 часа след положителен тест.

# 245
Аха,значи календара ми просто автоматично се наглася като ми дойде,че преди 2сед.уж ми е била ову. Иначе да,това следя на лентичките да са наситени.
Една дама по нагоре каза,че при всекидневен секс не може да се забременее, защо?
Какво е ЛФ? Питам , защото уж се опихвам да си хвана ову с тестове и вс. И уж към 14ден ми излиза +ов.тест,но не забременявам от доста месеци вече. И когато отцележа в календара ми , че  ми ее дошло,автоматично измества предната ми ову.че е била преди 2сед.,но се пада примерно 12ти,13ти ден. Цикъла ми не е стябилен варира 26,28дни
Общото правило е че Ову е 14 дни(в идеалния случай) преди следващ МЦ, това е и ЛФ (лутеална фаза), а не от началото на текущ, за това се започва с лентичките от 7-10 ден според дължината на МЦ и като имаш понаситена или колкото контролната черта тест за Ову, тя настъпва 12-24ч. След това.

# 246
Може, но вероятността спада. Войниците нямат време да се регенерират качествено и количествено (за спермограма и процедури изискването е за въздържание 3-5 дни. Не повече от 7, че тогава проблемът е точно обратен) и секретите ти намаляват. Не случайно някои дами разпознават ову по цервикална слуз. Аз не мога, но принципно е показателно. Нейната цел е да създаде благоприятна среда за плуване Simple Smile Когато се прави секс всеки ден има по-оскъдно присъствие, в комбинация с по-малко войници шансовете падат. Не е невъзможно, напротив, но св препоръчва да не е всеки ден. "Златното" правило е до положителвн ову тест през ден и след това 3 дни поред.

Скрит текст:
Скривай малко от цитатите, че е трудно за скролване и четене Simple Smile

# 247
Ами не е точно така - имам точно 4 бременности с опити всеки ден.

За златното правило - да, и аз съм го чувала, нека го приложи дамата по-горе, може да се получи така. Успех!

# 248
Похвално Simple Smile Аз да съм написала, че не е възможно? Simple Smile Обяснявам защо е по-вероятно, тъй като друга дама го спомена, а Джадая явно не е изчела всички статии на света и съответно пита Simple Smile То и рак на белите дробове можеш да развиеш, без да си пушач, но ако си шанса се увеличава. Сори за примера, ама... А, да, то и пушенето вреди на войниците, пък куп пушачи имат деца. Да продължавам? Simple Smile
Да, ако и двамата са здрави, прави, без пукнат проблем е почти все тая дали ще е всеки или през ден.

# 249
Опираме до спермограмата - първото и най-лесно изследване, което ще да даде отговор на много въпроси. Колко често, има ли нужда от добавки мъжа, има ли нужда от интервенции при забелязан проблем...

# 250
  • гр.София
Здравейте,мами 🤗 два дни след закъснение,направих тест.На теста пише,че ако втората черта е много бледа,значи си бременна бледа е,но мисля,че се вижда ясно 🤔

# 251
Положителен е, честито!

# 252
  • гр.София
Положителен е, честито!
Благодаря!

# 253
Здравейте момичета според вас има ли 2ра черта или ми се превижда

# 254
Вижда се нещо, но на мен ми сивее

Общи условия

Активация на акаунт