"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 44 343
  • 811
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, направих и тест за бременност. Ето го резултата. Благодаря ви за отговорите и желая успех на всички. ♥

Честито! Тичай към отчетните теми!

# 466
Честито.  Лека и безпроблемна

# 467
Добър вечер с мъжа ми правим опити за бебе вече 9 месеца от няколко дни ми не се чувствам добре снощи късно започнаха едни горещи вълни след това киселини и сутринта повръщах,дали е възможно да съм бременна след 2 дни ми е датата на М

# 468
Добър вечер с мъжа ми правим опити за бебе вече 9 месеца от няколко дни ми не се чувствам добре снощи късно започнаха едни горещи вълни след това киселини и сутринта повръщах,дали е възможно да съм бременна след 2 дни ми е датата на М

Повече прилича на проблем с храната. Хранително натравяне

# 469
Благодаря за отговора.Просто много ми се иска да съм бременна може би

# 470
Здравейте преди 2месеца направих спонтанен аборт на 9 гастеционна седмица на следващия месец ми дойде на 07.10 21 и реших ме пак да пробваме с приятеля ми опити за бебе  след като ни каза доктора да мине 1 менструация и така 2 седмици след менструацията несе чуствах добре реших да си направя тест за бременост на ClearBlue но марко ми беше странен тест защотот имах предварителна миносова лента но пак го направих и ми излезна плюсчето много тънка бледа линия  повторих тестовете до преди няколко дни все така линия си остана днес ми дойде на точна дата да какво рече тази линия според вас

# 471
Здравейте преди 2месеца направих спонтанен аборт на 9 гастеционна седмица на следващия месец ми дойде на 07.10 21 и реших ме пак да пробваме с приятеля ми опити за бебе  след като ни каза доктора да мине 1 менструация и така 2 седмици след менструацията несе чуствах добре реших да си направя тест за бременост на ClearBlue но марко ми беше странен тест защотот имах предварителна миносова лента но пак го направих и ми излезна плюсчето много тънка бледа линия  повторих тестовете до преди няколко дни все така линия си остана днес ми дойде на точна дата да какво рече тази линия според вас

Вероятно все още сте имали ЧХГ циркулиращо в кръвта от предишната бременност.

# 472
  • USA
КлиърблутУ е със син реактив, винаги имат 2 черата...след времето за отчитане..

# 473
Здравейте!! Последните 4тири месеца ми закъснява със по 3-4дни. Но този месец ми закъснея със 6. Направих си тест на 5тия ден закъснение и 2ратя чертичка я има, но бледа. На същия ден си направих и чхг, което е 115. Днес 9дни по-късн
о отидох на преглед и ми казаха, че нищо не се вижда дори и сак.. Матката е стегнато положения,, като при бременност, но няма нищо все още. Лекарката ме посъветва да направя отново чхг и да отида в майчин дом, защото има съмнение, че може да е извънматопна.... Много се притеснявам. Въпроса ми е след като 4тири месеца ми закъснява със по толкова дни.. Възможно ли е да съм в по-малко дни на закуснение от тези 9 и затова да не може нищо да се види?  Благодаря Ви много предварително..

# 474
  • София
При ЧХГ под 1000 няма как да се види нищо на ехограф.Пусненете си ЧХГ 48 часа след първото,за да се види нараства ли правилно .

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 18:57 от nucito_86

# 475
Здравейте!! Последните 4тири месеца ми закъснява със по 3-4дни. Но този месец ми закъснея със 6. Направих си тест на 5тия ден закъснение и 2ратя чертичка я има, но бледа. На същия ден си направих и чхг, което е 115. Днес 9дни по-късн
о отидох на преглед и ми казаха, че нищо не се вижда дори и сак.. Матката е стегнато положения,, като при бременност, но няма нищо все още. Лекарката ме посъветва да направя отново чхг и да отида в майчин дом, защото има съмнение, че може да е извънматопна.... Много се притеснявам. Въпроса ми е след като 4тири месеца ми закъснява със по толкова дни.. Възможно ли е да съм в по-малко дни на закуснение от тези 9 и затова да не може нищо да се види?  Благодаря Ви много предварително..

Според мен е напълно възможно. Попринцип при нередовен цикъл закъснението се брои от най-дългия цикъл. Аз отидох 2 седмици след положителния тест и се видя малък плоден сак, но беше празен. Много се притесних тогава и едвам изчаках да минат 10 дни за следващия преглед. Само 10 дни по-късно бебчето вече се беше развило, чухме пулс тогава и всичко вече беше наред. Така че изчакайте още малко и отидете на преглед отново. Успех!

# 476
Възможно е да си с по-късна ОВ и затова още да не се вижда на ехографа. Направете си след няколко дни отново кръвни и вижте стойностите, ако нарастват значи има бременност. И след две седмици идете на преглед, за да може да се види сакчето.

# 477
Здравейте нова съм във форума искам да попитам възможно ли е леко зацапване в деня на М и колко дни след това мога да направя тест

# 478
  • София
Аз доколкото разбрах от поста на Monika 98 от положителния тест 115 са минали 9 дни. Това означава, че сега ако си направи нов кръвен чхг ще е минало 1000, че и повече трябва да е. Затова ми се струва малко, но пък никъде на пише дължина на цикъла и дата на последен такъв. Това, закъснява ми с по 3, 4 дни, нищо не означава.

# 479
Последния ми цикъл беше на 02.10... Теста го направих на 05.11.. И показа тези 115. По календарче отчита, че съм с 10 дни закъснение.

Общи условия

Активация на акаунт