"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 43 578
  • 811
  •   1
Отговори
# 165
Ако овулацията е била на 10.09, 29.09 е много късно за менструация. Според мен. 👌
Някъде в изчисленията грешиш.
Цикъла ми е с продължителност 30-31 дни.

# 166
Това значи, че овулацията ви най-вероятно е на 16-17 ден. Тоест около 15.09.

# 167

Здравейте бих искала да попитам 2ра бледа чертичка на теста дали означава че е положителен.Защото с мажът ми пробваме от около година какви ли не изследвания са ни правили и на двамата и казват че всичко ни е ок Ц трябваше да ми дойде на 25.09  днес сутринта си напрвих тест и това е резултата. Бих искала да получа съвети от вас благодаря предварително.

# 168
Направете още един тест след 2-3дни, а може и направо да си направите кръвен за по-сигурно. На мен ми изглежда, че е положителен. Успех!

# 169
Благодаря ще изчакам още няколко дни.

# 170
Здравейте,мами! Преди няколко дни писах с два теста с бледи втори черти. Сега съм в ситуация в която не знам какво са мисля. Днес е 10ти ден от закъснението и направени още 5 теста - с всеки изминал ден с по-наситена 2ра черта,при което отидох на лекар , прегледаха ме на вагинален , но не видяха абсолютно нищо и ме изпратиха на кръвен тест. Резулатата излезе и той е отрицателен 0.10.
Лекарката смята , че има два варианта.
Вариант едно: Миналия месец бях с закъснение на цикъла 8дни при редовна менструация , реално ми дойде на 37ден и сега го отчита на това да е прелалено рано въпреки 10 дневното ми закъснение , а реално да съм с закъснение 2/3 дни и затова да не се вижда нищо и също така хормона да се покачва по-бавно при мен (имало такив случаи)
Втори вариант: Извънматочна Б…….
Вие какво мислите? Лекарката каза да отида в понеделник отново , тогава можело и да се види …. но ме притеснява , ако е вариант Б извънматочна , не е ли опасна да стоя просто така и да изчакам цяла седмица? Моля Ви за съвет! Благодаря
п.с Последния тест , който е отделно е от днес с най-наситена чертичка от останалите. Чертичките се появяваха буквално на няма и 1мин
[/img]

# 171
Резулатата излезе и той е отрицателен 0.10.
Вариант едно: Миналия месец бях с закъснение на цикъла 8дни при редовна менструация , реално ми дойде на 37ден и сега го отчита на това да е прелалено рано въпреки 10 дневното ми закъснение , а реално да съм с закъснение 2/3 дни и затова да не се вижда нищо и също така хормона да се покачва по-бавно при мен (имало такив случаи)
Каква извънматочна, кръвният тест показва, че бременност няма.

# 172
  • София
Каква извънматочна като кръвният е отрицателен.

# 173
Резулатата излезе и той е отрицателен 0.10.
Каква извънматочна, кръвният тест показва, че бременност няма.

Споделям мнението на лекаря , а не моето.
Тя не може да си обясни това как имам 6 положителни теста и един кръвен отрицателен. И го отдава на това , че съм с късна овулация и тепърва по нейн изказ “бебето пътувало все още” и затова не може да се види. Кръвния си го обясни,че е имала пациенти със същата ситуация и до втория месец са нямали никакви повишени хормони , а на ехограф се виждал бременност. При мен разликата е , че не се вижда нищо на екрана,но за нея тестовете са ми положителни и каза да чакаме още една седмица… просто попитах за мнения , на мен ми е пределно ясно , че кръвния тест е отрицателен и това значи - няма бременност. Освен да потърся второ мнение от друг лекар

# 174
Споделям мнението на лекаря , а не моето.
Тя не може да си обясни това как имам 6 положителни теста и един кръвен отрицателен. И го отдава на това , че съм с късна овулация и тепърва по нейн изказ “бебето пътувало все още” и затова не може да се види. Кръвния си го обясни,че е имала пациенти със същата ситуация и до втория месец са нямали никакви повишени хормони , а на ехограф се виждал бременност. При мен разликата е , че не се вижда нищо на екрана,но за нея тестовете са ми положителни и каза да чакаме още една седмица… просто попитах за мнения , на мен ми е пределно ясно , че кръвния тест е отрицателен и това значи - няма бременност. Освен да потърся второ мнение от друг лекар
Отказвам да повярвам, че лекар ще наговори всички тия неща. Ако търсите второ мнение - нека да е при някой, да кажем - кадърен - специалист. Успех!

# 175
  • Пловдив
По-добрият вариант е ти да не си разбрала нещо. В по-лошия - смени си гинеколога...

# 176
Момичета, това е изпарителна черта нали? ПМ: 2.09, продължителност на цикъл : варира 28-34 дни.

Питам, защото съм на почивка и предстоят дейности, неподходящи за бременни (басейн и други)..

# 177
Изпарителна е и според мен , нито е розова , нито е правилна .

# 178
Здравейте мили дами искам да ви попитам дали този тест е положителен или е изпарителна черта? Трябва да ми дойде Ц. На 08.10.2021 но имам болки като предменструален Ц. И гърдите ми ще се пръснат и за това си направих тест, теста е направн към обяд не е сутринта. От дълго време пробваме с приятелът ми и много се надявам да е положителен.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 11:06 от AnMary

# 179
Здравейте мили дами искам да ви попитам дали този тест е положителен или е изпарителна черта? Трябва да ми дойде Ц. На 08.10.2021 но имам болки като предменструален Ц. И гърдите ми ще се пръснат и за това си направих тест, теста е направн към обяд не е сутринта. От дълго време пробваме с приятелът ми и много се надявам да е положителен.

Здравей,
Ако трябва да имаш цикъл на 08.10 то не е доста рано да имаш положителен тест. До тогава има 9 дни, а аз мисля, че толкова рано не може такъв тест да покаже резултат.
П. П Надявам се когато дойде време за цикъл да НЯМА!

Общи условия

Активация на акаунт