"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 44 372
  • 811
  •   1
Отговори
# 510
Така обяснено е нормално чертичката да не е била толкова наситена, щом тестът е правен в деня на овулацията. Положителния тест се вижда 12-48ч преди овулацията, тогава е пикът на ЛХ хормонът.
И да, може да не успеете да хванете точно пикът и тестът да не е абсолютно положителен, но като се сравнят всички тестове се вижда кога горе-долу е бил. Реално може да е бил по средата между два теста.

# 511
Нали този форум е за това да се пита преди два дни си правих тест беше отрицателен но ми закъснява и за това питах

# 512
Ами отговорих ви - може да сте, може да не сте, повече  от това само врачка може да ви каже 😃

# 513
Благодаря

# 514
Емилия, ако сте правила тест в деня за М е възможно да не е отчел правилно и да направите нов сега. Вземете с най-висока чувствителност, не се лъжете по Шуър чек.
Възможно е и да не сте, при смяна на времето 2 дни забавяне е нормално.

# 515
OK благодаря за отговора ще направя друг тест тези дни

# 516
Само уточнявам - с първа сутрешна урина Simple Smile

# 517
Здравейте, имам един въпрос. Вчера вечерта правихме секс с мъжо, но днес от по обяд ме цаболя кръста и реших да си направя Ову тест,който беше доста положителен. Та въпроса ми е тази вечер да пропуснем ли (заради снощи) и да действаме утре (сутрин) или все пак да си пробваме късмета и днес.

# 518
Правете и днес и утре сутрин Simple Smile

# 519
3 дни подред няма ли да е доста и да се намали шанса? По принцип чета, че през ден е препоръчително и заради това се чуудим.

# 520
3 дни подред няма ли да е доста и да се намали шанса? По принцип чета, че през ден е препоръчително и заради това се чуудим.

Моето чудо стана от един път Simple Smile Но, като цяло се приема секс през ден, ама едно време без много дебнене и мерене, и правене на секс с кеф са се раждали повече деца . Вие си преценявате. Секса за мен е преди всичко за удоволствие.

Аз бях решила да дебна Мм според ову... очаквах я в друго време после се скрахме исках да го обеся и прецених, че секс само за бебе е грешно... а бебчо е станал 6дни преди това!
Та може вече и чудото ви да пътува към овулиращата яйцеклетка Simple Smile

# 521

Три поредни дни е по-добре, отколкото без хич.

# 522
То със сигурност не е без 😄 даже досега го правихме всеки ден, но без резултат(почти година,кърмеща) и наскоро прочетох схемата през ден

Три поредни дни е по-добре, отколкото без хич.

# 523

днес вече теста за О е положителен , нали ?

# 524
Да, абсолютно!

Общи условия

Активация на акаунт