"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 44 262
  • 811
  •   1
Отговори
# 675
  • София
При 48 ч. между двата теста не е.
Но пък тестовете трябва да са в една и съща лаборатория, защото различните ползват различни стойности.
Нека утре лекарят си каже мнението. Пиши след прегледа.

# 676
Утре отново ще си пусна ЧХГ, дано да е удвоено!

# 677
Днес бях на преглед. Лекарката каза, че е още малко да се види. Потвърди бременност, не е извънматочна, но е много малко и не се видя. След 2 седмици иска да отида отново на преглед да видим тогава дали всичко се развива както трябва и дали не е фалшива бременност (кухо яйце) понеже ми каза като съм с диабет, диабетичките били предразположени за кухо яйце..
[/b][/b]
При 48 ч. между двата теста не е.
Но пък тестовете трябва да са в една и съща лаборатория, защото различните ползват различни стойности.
Нека утре лекарят си каже мнението. Пиши след прегледа.

# 678
Здравейте дами знам, че тази тема не е за това което ще ви попитам но не знам каде да пиша и затова пиша тук може някой да е минал през мойто положение и моля за съвет. Преди 1 месец ми направиха лапароскопия бях бременна в 9 седмица но много ми цапаше и започна адска болка и ме вкараха по спешност за операция защото бебето било извънматочна и е имало голям риск за мен и искам да попитам колко време след аборта можем с съпругът ми пак да пробваме за бебче.

# 679
Здравейте!
Имам следния казус: през последния месец с приятеля ми се случваше доста често да не се пазим, включително в периодите около О и след нея.
Та, МЦ трябваше да започне на 27.11. На същия ден получих еднократно розовеникаво зацапване и от там насетне нищо… и така до днес, 4 дни по-късно.
Това ми се случва за първи път, още повече предвид факта, че обикновено цикъла ми е като по часовник. Отделно гърдите ми са подути и ме наболяват, получавам спазми в областта на яйчниците, но без следа от МЦ.
Вчера сутринта направих тест уж за ранно установяване на бременност на марката BeLive Pro, от която в следствие прочетох доста противоречиви коментари - двата теста бяха с бледи, но ясно виждащи се втори черти.
Малко по-късно реших да направя още един тест, този път обаче на SureCheck и този път резултата беше отрицателен. Днес също направих още един, но отново беше отрицателен.
Обезнадеждих се от видяното, разбира се, но все пак ми се иска да потърся съвет и тук.
Според вас каква би била възможната причина на цялото това противоречие?
Благодаря!

# 680
Ximenanr, вариант едно - късна овулация, вариант две - биохимична бременност. Решение и за двете е да пуснете кръвен тест.. Ще покаже ако има бременност и евентуално как се развива.

# 681

Здравейте момичета, някоя от вас имала ли е толкова изразена фалшива черта?
Днес ми беше деня за М. Направих си сутринта тест, и видях тъй заветните две хубави чертички. Появи се веднага на първата минута. Бях толкова развълнувана. Цикъла ми е между 25-28 дни, редовен. Засечена Овулация с тест лентички. Плануваме бебе вече 6ти месец.
По-късно през деня, направих още един тест, от същия. Но този път отново се появи онази самотна черта. После направих и още един тест, но и там беше една единствена черта. Рухнах. Плаках. За няколко часа, бях най-щастливата. По късно започва да ми прицапва и вече да се превръща в истинка Менструация.
Аз съм на 37, времето тече, и това ме плаши още повече.
Може би, тези тестове не са надеждни. Може би, са същите като престо.
Споделете, дали сте имали такива чертички на точно този тест. Шуър чек стиймър.

# 682
Аз и при двете бременности ползвах Шуър чек, но при най-малко седмица закъснение си ги правех и си ми показваше хубава и изразена розова втора чертичка. И то на първата минута от тестването.
Пожелавам ви скоро и при вас да се появи втората чертичка! 😊

# 683
Момичета, днес ако нивото на hcg се е покачило, изключваме ли биохимична бременност?

# 684
Направи ли теста? По принцип зависи от това колко се е увеличило - търси се удвояване на 48 часа принципно.

# 685
Не мисля, че може да се изключи биохимична бременност, при положение, че все още нямате дори закъснение, а предишния ви тест беше с много ниска стойност.
Все пак, ако се е удвоило правилно, то най-вероятно всичко ще е наред.

# 686

Може ли да отдъхна вече, ден преди закъснение ми е резултата.

# 687
  • София
Скрит текст:

Здравейте момичета, някоя от вас имала ли е толкова изразена фалшива черта?
Днес ми беше деня за М. Направих си сутринта тест, и видях тъй заветните две хубави чертички. Появи се веднага на първата минута. Бях толкова развълнувана. Цикъла ми е между 25-28 дни, редовен. Засечена Овулация с тест лентички. Плануваме бебе вече 6ти месец.
По-късно през деня, направих още един тест, от същия. Но този път отново се появи онази самотна черта. После направих и още един тест, но и там беше една единствена черта. Рухнах. Плаках. За няколко часа, бях най-щастливата. По късно започва да ми прицапва и вече да се превръща в истинка Менструация.
Аз съм на 37, времето тече, и това ме плаши още повече.
Може би, тези тестове не са надеждни. Може би, са същите като престо.
Споделете, дали сте имали такива чертички на точно този тест. Шуър чек стиймър.
Това не е фалшива черта, най-вероятно е била биохимична бременност. Не и се плашете на възрастта. Обаче е време да посетите репродуктивен специалист, да направите някои изследвания.

# 688

Момичета, може ли съдействие с разчитането? - 71.30 mIU/ml, това повече към положително или отрицателно е?

# 689
Ximena, бременна сте, честито!

Moni, много добре се е удвоило, засега всичко изглежда наред.

Общи условия

Активация на акаунт