Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори 72

• 41 186
  • 766
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз пиех биозин мама

# 436
Аз стоя вкъщи, но имам нужда и от движение. То е важно. Гледам поне 5-6-7км да ходя на ден, с хора почти не се виждам, само с тия дето се разминавам на улиците и в магазина.

# 437
Чай от джинджифилов корен Hug

# 438
Пробиотик, вит. ц, цинк вэимам и се движа много. И аэ почти не се срещам с хора в момента.

# 439
Аз пиех биозин мама, чай с мед и лимон. Правех си и сурови ядки, мед, лимони и джинджифил и си вземах всеки ден по 2-3 лъжички. Избягвах затворени помещения с много хора/само до хранителен магазин с маска ходех/. Разходки навън. Не канех гости и не ходех на гости/ изключение правех за моите родители и родителите на ММ./

# 440
Здравейте! В 39-та г.с. съм и на прегледа установиха скъсяване на шийката 75%, но разкритието е 0см… дали има място за притеснение относно това дали ще има разкритие към деня на термина - 05.10, като към момента няма никакво?

# 441
Витамини, лукчета...

# 442
Rimonna - може и още утре да имате разкритие и дори да родите. Не се притеснявайте, бебето знае кога да излезе. Разкритие може да се случи и за броени часове, знаете си кога трябва да тръгнете към болницата, така че си почивайте и насладете максимално на последните мигове само двамата с любимия, преди да станете 3ма. Simple Smile

Аз пиех също биозин мама и имунолактон ми бяха препоръчали, стига да нямате тромбофилия - генът за неусвояване на Витамини от В  групата, че имунолактон има доста.

# 443
Rimonna - може и още утре да имате разкритие и дори да родите. Не се притеснявайте, бебето знае кога да излезе. Разкритие може да се случи и за броени часове, знаете си кога трябва да тръгнете към болницата, така че си почивайте и насладете максимално на последните мигове само двамата с любимия, преди да станете 3ма. Simple Smile

Аз пиех също биозин мама и имунолактон ми бяха препоръчали, стига да нямате тромбофилия - генът за неусвояване на Витамини от В  групата, че имунолактон има доста.
Много благодаря, поуспокоих се от казаното… ❤

# 444
Поради контракции и болки ми бе изписан магнерот 3х2.От няколко дни започнах да усещам гадене?Дали е от магнерота?В 6 месец съм,гадеше ми се само малко в 3-я месец.

# 445
  • София
Не го приемайте на гладно може да дразни стомаха.

# 446
Здравейте!Някоя да има опит със синузит при бременност?Утре съм на УНГ,но се притеснявам дали ще устискам.Втори ден съм със много запушена една от ноздрите.Като целия месец се лекувам от някаква вирусна инфекция-с кашлица и гърло.Не е Ковид.В момента правя нагревки,промивки,инхалации,чайове и т.н.Някой дали знае нещо друго,което мога да направя?Притеснява ме,че се е появила гной и как влия това на бебето.В 30г.с.съм.Нямам темепература,като цяло вдигам много рядко.Ако някоя дама се е сблъсквала с подобно нещо,ще се радвам да сподели как го е преборила.Мисля да започна и прием на Геломиртол,който знам,че може да се пие.

# 447
Desinka31, аз съм бременна и със синузит, но на мен единственото позволено от док ми е разтвор морска сол (37+6 г. с. понастоящем).
Когато лекувах гърло (около 28-29 г. с.) ми назначиха спрейче на Фитолор, в което нямах никаква вяра, а за едно денонощие си забравих за проблемите 🤷🏼‍♀️
Каквото и да предприемеш като лечение, просто съгласувай задължително с док, защото е деликатно положението с малкото човече. Вече има какво да се дава на бременни за всички симптоми, така че ще се наредят нещата. Късмет Flowers Four Leaf Clover

# 448
Момичета, имате ли представа дали след биохимична бременност трябва да се постави анти д гама глобулин?

# 449
Момичета, имате ли представа дали след биохимична бременност трябва да се постави анти д гама глобулин?
Доколкото аз знам не - няма ембрион с кръвоток, което да създаде проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт