Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори 72

• 40 443
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Не съм съгласна, че е ниска доза иначе нямаше да ми го изпишат след задържането. Аз също го пиех 3x2, но да определено е с натрупване .

# 526
Не съм съгласна, че е ниска доза иначе нямаше да ми го изпишат след задържането. Аз също го пиех 3x2, но да определено е с натрупване .
Може да не си съгласна , ама в една таблетка има 32,8 мг магнезий. За 6 таблетки няма и 197мг магнезий.
В диаспорал 300  в едно саше има почти 296мг магнезий . Аз лично приемам между 400 и 500мг магнезий и определено за мен 6 таблетки магнерот са ниска доза, да не говорим , че има жени , на които им го изписват и в по-малки количества, а и формата там е оротат, а аз предпочитам цитрат.

# 527
  • София
Аз не следя лични предпочитания. Гледам по-скоро лекарско предписание.

# 528
Не искам да се намесвам в спора ви, ама на Магнерот 500 не е това дозата.
От диаспорал аз получих жестока диария, и ми ги смениха с Магнерот 500 4×1 което по мой сметки прави 2000мг на ден. Пак не е идеално положението ама пък от 2 прахчета диаспорал беше страшно, а са 600мг общо.

# 529
Милена, виж хубаво какво си постнала. Съвсем права е Ирен. За всичко.

# 530
Уф, с мега запушен нос съм... Дишам като мопс.
Чакам да се чуя с джипито, а междувременно карам на чайове само, някой знае ли какви капки могат да се ползват?

# 531
  • sofia
Попринцип само Стеримар, който няма да ти помогне, аз съм слагала Назик спрей преди години с малката ми щерка.
Но дали нямаше едни хомеопатични ... нека някой се включи.

# 532
И аз бях със запушен нос и си вз спрея морска вода Sterimar и ми помогна и инхалация мн ми помогна гореща вода и сода.

# 533
Здравейте! Според вас,тези тестове положителни ли са? И двата са от днес,като цикъла ми беше миналия месец на 11 ,но винаги ми подранява със 6-7 дни.. а правим вече опити.. та надявам се да са /+/

# 534
Аз също получавах ужасна диария от диаспорал, а докато разбера, че е от него, минаха няколко дни в обвинения към майка ми и към готвенето и.

На мен магнерот 3х2 ми върши за сега страхотна работа. Много рядко усещам стягания в корема от както го пия, може би като сменям позите на седене/лежане ме пристягва, но мина около седмица докато спрях да усещам дискомфорти, сигурно толкова е трябвало, за да се натрупа, въпреки че докато лежах в болницата преди да ми го изпишат, ми вливаха венозно..

Много е индивидуално, при едни една доза ще върши работа, при други друга, а и всеки лекар подхожда различно, няма универсална терапия според мен и няма за защо да се спори по темата.

# 535
Така е, извинявам се не съм дочела..  а и явно не разбирам разликата м/у двата вида магнезии...
 Важното е да сме добре и да няма контракции.  Simple Smile

На девойката нз какво значи подранява ти винаги 6-7 дни... или е редовен или не. Аз виждам бледа чертичка. Дано е каквото искаш Simple Smile има теми в раздел Искам бебе "Бременна ли съм" и "Бледа втора черта"

# 536
  • София
Няма спор! Слушайте си лекарите и не си правете интерпретации с дозите Simple Smile Да не забравяме, че пиете и витамини там също има в някакви дози магнезии ( разбира се не за всички достатъчен).

# 537
Аз със спрейче за нос Фитолор действах, което пак е от тези с морска сол. Доста ми помагаше, предвид че съм и със синузит, който често ме тормози.

# 538
Така е, извинявам се не съм дочела..  а и явно не разбирам разликата м/у двата вида магнезии...

На девойката нз какво значи подранява ти винаги 6-7 дни... или е редовен или не. Аз виждам бледа чертичка. Дано е каквото искаш Simple Smile има теми в раздел Искам бебе "Бременна ли съм" и "Бледа втора черта"

Редовен е ,на 25-26 дни

# 539

Редовен е ,на 25-26 дни
За мен има 2 черти както казах, според мен повтори теста след 2 дни или направо пусни ЧХГ и след 10 дни 2 седмици, ако е това което искаш на лекар Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт