Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори 72

• 40 419
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
Докато лежах в болница за няколко дни, едно от момичетата с мен беше със запушен нос и си взе капки олинт. Аз също знам, че не може да се ползва нищо и се изненадах много, когато следящата и  лекарка каза да си ги ползва щом е толкова зле. Беше мисля в 32 г.с. В умерени количества и само преди сън примерно,може би не е толкова вредно. Всеки си преценява за себе си. Аз пък няколко пъти смуках по едно хапче за гърло вечер преди да легна, защото не ми минаваше от чайчета.

# 571
Опитвали ли сте да си правите запарка с лайка за носа?

# 572
Момичета, аз съм тук с поредния странен въпрос… Има ли друга като мен, която през дрня пишка мнооого често, а през нощта я стане веднъж, я не?

# 573
Момичета, аз съм тук с поредния странен въпрос… Има ли друга като мен, която през дрня пишка мнооого често, а през нощта я стане веднъж, я не?

Аз

# 574
И аз Simple Smile

Аз

# 575
И аз Grinning
Да питам за бебешкото хълцане - как се разпознава? От време на време усещам едни ритмични пулсации отвътре (като съм седнала са по-осезаеми), но не мога да го свържа с определена моя активност като хранене например. Това ли е или моето е нещо друго? Simple Smile

# 576
Най-вероятно е това, Елмайра. При мен обикновено се получава известно време  след като съм хапнала. В началото ММ не вярваше за хълцането, но като го усети и той няколко пъти , се съгласи .

# 577
Усеща се точно като хълцане 😁 сигурно е това, много е сладко. Моят много хълцаше както в корема, така и като се роди.

# 578
Много интересно Simple Smile Той и ММ ми се смя като му казах, а пък аз се притесних да не е нещо друго (неясно какво) Joy

# 579
  • Враца
Точно, по една капка вечер преди сън, не мисля, че ще нанесе тежки последствия, и това вече го правя от безсилие и от това, че не издържам.. Бях два пъти болна, от както съм бременна, не съм поела нито една хапче през устата например. Всеки си преценява какво може да издържи и какво може да рискува. Бъдете здрави и се пазете 😊

# 580
Малко глупав въпрос, но все пак- днес  имах супер неприятно усещане, което първо усетих между гърдите, но някак вътрешно, после се пренесе на зърната. Все едно едновременно гори и боли. Продължи около 30 мин.
Хрумна ми, че може да е първо отделяне на коластра или нещо от този род, но, когато стигнах до тоалетна, нямаше нищо. Някой да има идея какво може да е? 22 г.с. съм

# 581
На мен по-скоро ми звучи като heartburn, което май е често срещано, но не знам. За коластра май ти е рано, но то при всеки е различно, така че кой знае.

# 582
Гебура, киселини са това, и при мен се случва много редовно.

# 583
За коластра не е рано, обаче никога не съм изпитвала такова чувство като ми е слизало млякото. На мен тази бременност от много рано започна да ми протича от време на време коластра, най-вече докато спя

# 584
Какво ще рече рано  в коя седмица сте?
Дали има някакво значение кога и дали ще се случи това, с това дали ще има кърма в бъдеще?

Иначе тези усещания за парене и на мен ми звучат като киселини, не знам за heartburn-а, но и той ми звучи като нещо подобно на киселините, дали не е и същото..
За коластра не е рано, обаче никога не съм изпитвала такова чувство като ми е слизало млякото. На мен тази бременност от много рано започна да ми протича от време на време коластра, най-вече докато спя

Общи условия

Активация на акаунт