Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 214
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

# 136
Добро утро и от мен Coffee

# 137
Запис и от мен в новата тема! Благодаря за страхотната красота, която сте сътворили! 💓
Колкото и да ми е мъчно очаквам с нетърпение последния епизод. Мисля, че ще е много забавен и ще бъде подарък за феновете, само с прекрасни моменти.
Нямам търпение и за реакцията на Серкан като изтекат водите на Еда. 😆 Представям си, че ще иска да присъства на раждането, за да контролира ситуацията, но накрая ще припадне 😂😂

Успешен и усмихнат ден! 😍

# 138
Това трябва да е "интервюто":
https://twitter.com/i/status/1433319203067543554

# 139
Явно пак са и задавали глупави въпроси.
Питат я постоянно едно и също

# 140
За протокола: Рейтингът - неофициално

Total / 6/ 2.83
Ab / 6 / 2.27
Abc1 / 3 / 2.78
и официално:

Ето и конкуренцията:

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 10:20 от mi_si

# 141
Тук според мен си е Керем, изобщо не играе , а е себе си

# 142
В соц. на Адба сме "бетон" Trophy (конкуренцията и тази седмица не е отразена Wink)
1 249 916

Wink

# 143
  • Кърджали
Питали са я как е минала попивката с Керем. Другият въпрос беше относно това че са прекарали време с племениците на Алишан (Алишан е известен певец, който наскоро загуби брат си от Ковид), Ханде каза че за това  дори не трябва да се пита...и толкова

# 144
И в СОМЕРА сме № 1 (бием дори мача на нац. им отбор Wink )

Серкан - РД Tada

# 145
Голямо постижение за сериала. Надявам се наистина, да ги поканят. Simple Smile Даже се чудя, защо не са ги поканили досега като се вижда колко добре върви сериала.

MasterBB

#LoveIsInTheAir NON SI FERMA PIÙ.
Record storico ieri per la soap turca che supera sé stessa e arriva al 19,13%.
8 punti (otto) sopra Rai1, di nuovo la più vista in share.
#KeremBürsin e #HandeErçel pronti allo sbarco in Italia, che li ama sempre di più
#Hanker #Edser

#LoveIsInTheAir
 Исторически рекорд вчера за турския сериал, който надмина себе си и достига 19,13%.
 8 точки (осем) над Rai1, отново най-гледаният.
#KeremBürsin и #HandeErçel готови да кацнат в Италия, която ги обича все повече и повече.
#Hanker#Edser

# 146
Здравейте,романтични момичета !☺❤🌷

Вратите, които отваряме и затваряме всеки ден, определят живота, който живеем!”

Аз ви пожелавам днес да отворите вратата към щастието и доброто настроение! ☺❤

Flowers Hibiscus Керем Бюрсин новата звезда на турското кино. Млад, красив, харизматичен, талантлив, с невероятно чувство за хумор. Човек с голямо сърце -съпричастен към чуждата болка,борец за правата на жените , с активна позиция към много обществени каузи; получил много признания,награди ,любовта и уважението на милиони почитатели по света.

Flowers Hibiscus Сериалът"Почукай на вратата ми" оставя много красиви и романтични моменти между Еда и Серкан, изпълнени с много Любов Heart Влюбената двойка ЕдСер спечели сърцето ми завинаги!❤ В сърцето нещата никога не свършват ! Вече цяла година съпреживяваме болките, сълзите,страданията, радостта, любовта и щастието на двамата. Те карат зрителя да мечтае, да вярва в Любовта и чудесата !

Flowers Hibiscus Животът е като приказка, няма значение дали е къса или дълга , важното е да е хубава и с щастлив край...

Flowers Hibiscus В заключителните акорди на тази любовна история се наслаждаваме на истинска семейна идилия. За радост на феновете имаше много семейни сбирки, хармония и щастливи дни. Бременната Еда вече наедряла с коремче и грижовния и притеснен бъдещ татко. Той мобилизира всички да я наблюдават - какво прави, с какво се храни...А бременната има толкова много и различни предпочитания за храната - ту кадаиф и се прищя, ту кюфтета, ту да смесва сладко и солено...И Сейфи се стресна от апетита на Еда ,че ще изяде и тавата...А Айфер иска вече да роди ,та да се спасят всички...Така е, какво да се прави причудливи и невероятни са навиците и вкусовете на бъдещите мами..А Серкан уж се съгласи да изчака и да разбере пола на детето , но не миряса, не можа да се успокои -момченце  ли или момиченце ще е..На помощ му беше приятелят Енгин, който гледаше с лупа снимката / от изследването / и гадаеше ; опитните жени с предположенията съвсем ги объркаха...И Серкан се отчая ,че нищо не разбира - солено ли, кисело ли хапва Еда...И накрая самата тя му съобщи , че очакват момченце. А с каква нежност Серкан прегърна и погали наедрялото коремче на мама Еда...

Flowers HibiscusПреди и сега...Колко е различно всичко..

Flowers HibiscusВ упражненията по йога на мама се включва и малката Кираз...

Flowers HibiscusА , бебето рита..Каката е във възторг и очакване,макар и малко да ревнува..

Flowers HibiscusСпокойно, нищо лошо няма да се случи с бременната Еда...Всичко ще е наред.

Flowers HibiscusВодите на бременната изтичат и бебето е на път, както самите  Еда и Серкан са  на път с колата .. Представям си какво ще прави бъдещия татко и как ще се паникьоса , какво да прави сега ? А докато ражда Еда , предполагам,че от тревога и безпокойство, дали всичко е наред Серкан ще има нужда от успокоителни Blush

Flowers Hibiscus И така следващата седмица очакваме раждането на Алп Болат..Ново щастливо събитие в семейството,което се увеличава...Раждането на един нов живот и всички прекрасни моменти, които предстоят..

Щастливото семейство Болат - мама, тате, дъщеричката Кираз, баба, дядо и бебчето....

Много грижи , всеотдайност и безсънни нощи очакват мама и тате...Памперси, кърмата, помпичката, шишета,биберони, колики, бебешки рев...И призори ..о,тишина...После таткото го гушка и дундурка, Кираз слага гривничка, мама го кърми...След това всички са на линия Айфер, Мело, Айдан , Сейфи...А бебока учудено ги гледа...Татко Серкан се суети защо,защо не млъква малкия нали се нахрани, сух е, наспа се, какво ли става ? Да не би да е болен и нещо да му има ? Доктор, доктор трябва да го види...

Flowers Hibiscus Едни от най- красивите и стойностни стихове са посветени на майката, дала живот..

"Благодаря ти, мамо !

Асен Босев

Благодаря ти,мамо,
за твоя топъл скут,
за майчиното рамо,
за майчиния труд.

Благодаря ти още
за ясния ми ден,
за грижите ти нощем,
когато бдиш над мен.

За нежната закрила,
за кроткия ти глас,
за всичко майко мила,
благодаря ти аз !".

Flowers Hibiscus Керем Бюрсин с племенника си Тео...Много му отива, време е вече и той да държи свое детенце...

Ханде със сестра си Гамзе и племенницата си Мави..Време е и Ханде да гушка свое бебче...

" Всяко нещо, което ни се е случило в живота,  ни подготвя за нещо друго,което предстои."

Flowers HibiscusКерем Бюрсин в едно от последните си интервюта " Любовта е енергията на живота !"❤
Да , без Любовта, във всичките и форми  умираме, нито може да живеем пълноценно , нито да съществуваме.Любовта е живот !❤

"Най-доброто място е там,където се чувстваш обичан  !".Heart

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 14:17 от akvamarin007

# 147
  • София
Първият лайк е от мен. Heart

# 148
  • София
Доколкото виждам тези снимки са от Мугла.

# 149
Нашият е станал Гамзе 2 Stuck Out Tongue Winking Eye

Wink

Общи условия

Активация на акаунт